Premier League tilbake! Manchester City igjen?

Vi tror ikke så mange andre lag har noen sjanse til å ta flere poeng enn Manchester City, enda vi er klar over at alle starter likt denne uke. Premier League er tilbake og vi setter opp vårt tabelltips for den som er interessert.

Vi bruker å ha vinneren, topp fire og nedrykkslagene riktig, stort sett.

Deadline Day 9. august er ikke vanlig, ei heller ikke at deadline er kl 18:00, norsk tid. Men nå er katta ut av sekken, verken Tottenham eller Manchester United har hatt mye å gjøre, men Everton, Fulham og Wolves, har i nevnte rekkefølge – handlet big time.

 

Vi kunne skrevet tusen sider, om hvordan Manchester City spilte forrige sesong og hvordan de så fortjent vant ligaen på en fantastisk og overlegen måte. Det var imponerende, det var effektivt, og samme spillerne skal møte opp for Pep på ny, pluss Mahrez. Liverpool slo Manchester City, ved flere anledninger, vet, men hva hjelper det, når det ender med uavgjort mot Bournemouth og tap mot Wolves i de to neste kampene?

Kontinuitet som gjør at laget ikke roter vekk viktige poeng mot lag Liverpool normalt skal vinne mot, hjemme som borte. Etter jul, ble alt mye bedre, og Klopp vet det så godt. Vi vedder på at det skiller ikke mer enn fem poeng mellom de to første lagene til jul, og det kan lett være nettopp Liverpool og Manchester City.

Pep Guardiola og hans suverene seriemestre tok 100 poeng, av 114. Da skal ikke mye gå feil. Vi hr ikke annet valg, enn å tro på Peps plan, litt mer enn Klopps.

Liverpool bør også være svært fornøyd med egen shopping, og med Klopps meget gode lag fra forrige sesong, friskt i minne – er vi nødt til å ta «The Reds» på største alvor. Denne sesongen vil Liverpool havne i fokus, vi tror det går helt til mai 2019, men vi tror som nevnt Manchester City tar seriegullet igjen.

Her er vårt tabelltips for sesongen 2018/2019:

 1. Manchester City
 2. Liverpool
 3. Chelsea
 4. Arsenal
 5. Manchester United
 6. Tottenham
 7. Everton
 8. Leicester
 9. West Ham
 10. Wolves
 11. Fulham
 12. Crystal Palace
 13. Burnley
 14. Bournemouth
 15. Southampton
 16. Watford
 17. Newcastle
 18. Huddersfield
 19. Brighton
 20. Cardiff

En hel haug med spillere er kommet inn, enda flere er solgt og frigitt, de fleste finner du her, men vi er overrasket over at Manchester United ikke lykkes med å hente spillere – når de proklamerer at de ønsker navngitte spillere. Vi tror Spurs forsøke å hente noen få, men heller ikke Tottenham lykkes.

Arsenal har hentet Sokratis, Lucas Torreira, Stephan Lichtsteiner og Bernd Leno

Everton signerte: Yerry Mina, Andre Gomes, Richarlison og Lucas Digne.

Bournemouth: Diego Rico, Jefferson Lerma og David Brooks

Fulham hentet: 11 spillere, men vi velger å nevne Alfie Mawson, Calum Chambers, Andre Schurrle, Andre-Frank Zambo Anguissa.

Chelsea solgte målvakten, som ønsket seg vekk Courtois, for £35m. og kjøpte Kepa Arrizabalaga for ny verdensrekord for en målvakt, £71,6m.

Manchester United kun Fred og Diogo Dalot, som er verdt å skrive hjem om, holder det?

Liverpool kjøpte Alisson Becker for £67m Fabinho £43,7m og Shaqiri for £13,5m

Manchester City har hentet Rihyad Mahrez for £60m og Claudio Gomes (free)

West Ham har hentet 10 spillere, blant andre Jack Wilshere (free) Felipe Anderson, Andriy Yarmolenko, Lukasz Fabinaski og Issa Diop

Wolves, som vi følger mer nøye enn andre lag, gjorde det helt ok med 10 spillere inn.

 Adama Traore (£18m) Diogo Jota (£13m) Willy Boly (£10m) Joao Moutinho (£5m) Leo Bonatini (£5m) Ruben Vinagre (£2m) Leander Dendoncker (loan, £12m next year) Raul Jimenez (loan, £2m fee) Jonny (loan) Rui Patricio (free) Total = £67m. Vi gjør oppmerksom på at Wolves spilte League One, sesongen 2013/2014.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.