Ifølge kilder nær Manchester United, er det verdens mest kjente nordmann, Ole Gunnar Solskjær, som tar over manager-jobben, for verdens rikeste fotballklubb, etter José Mourinho. Dermed er ikke siste kapittel skrevet ennå for kristiansunderen på balløya – som hadde 15 magiske år på Old Trafford. 

Solskjær skrev nylig  treårskontrakt med Molde, men har nok passet på å bygge inn en klausul i den kontrakten, som gjør det mulig for ham nå, å ta denne krevende jobben som sjef for Manchester United, på midlertidig kontrakt. Molde fotballklubb kan ikke stoppe dette unike tilbud for sin trener. Alle som kjenner Solskjær, vet hva Manchester United betyr for ham.

Solskjær tar over på Old Trafford!
Ole Gunnar Solskjær er mer populær i Manchester enn i Norge Foto: Wikipedia.org

Solskjær tar over på Old Trafford!

Det er Alex Fergusons mangeårige assistent, Mike Phelan som er nevnt som Solskjærs assistent, duoen er ment å styre Manchester United ut sesongen, altså til mai 2019. ‘Ferige’ sitter fortsatt i styret på Old Trafford, og har sannsynligvis en finger med i spillet, mellom den norske og den engelske klubben.

Ifølge britisk presse, går aksjene til storklubben i været, etter at det ble kjent at Mourinho fikk sparken i dag tidlig. Hva som vil skje, rent økonomisk for Manchester United, om klubben ikke lykkes med å kvalifisere seg til Champions League, kan man bare tenke seg, og det blir utvilsomt Solskjærs aller største oppgave – å få sin tidligere arbeidsgiver opp blant de fire beste i toppdivisjonen. 

Dit er det et stykke allerede, dessuten er Manchester United med blant de 16 siste i Champions League, og på plassen bak dem i Premier League, kommer Wolves, som ei kule på 7. plass. 

Skulle Ole Gunnar Solskjær lykkes bedre enn forventet, er det slett ikke utenkelig at han får en permanent trenerrolle i Manchester United, men da bør det bli både Champions League og minst en kvartfinale i den gjeveste cup-turneringen. 

Solskjær tar over på Old Trafford!

Alle i Norge, kanskje bortsett fra noen trøndere, som ikke liker MFK, ønsker Ole Gunnar all mulig lykke og suksess – som sjef på Old Trafford. Norske medier kommer utvilsom til å forskanse seg på treningsfeltet til Manchester United, så snart kristiansunderen er på plass. 

Juleprogrammet for engelske lag er hektisk og intenst, derfor haster det for storklubben å få på plass en midlertid ledelse, siden Mourinho fikk sparken på dagen.

En pressemelding kan komme om kort tid.

Vargas

Pin It on Pinterest