Sondre Justad står fram som bifil

Når en artist av Justads kaliber står fram som bifil, er det overraskende og svært viktig for alle de som fortsatt er i skapet. homofile har brukt de siste tjue årene å komme ut.

De bifile, altså kvinner og menn som kan temme på alle – uavhengig av kjønn, er utvilsomt mange. Nå har disse fått en talsperson, et ansikt og en å se opp til.

Har en tro på at det bor mer i folk, enn hva de tør å leve ut

Sondre Justad

Sondre Justad in action Foto: Matin Dahl fra Wikipedia.org

Kudos til Justad som tør.

Det var under lørdagens Lindmo på NRK, at artisten benyttet sjansen til å komme ut av bifil-skapet. En forfjamset programleder spurte: » Du mener egentlig at registret ditt er blitt dobbelt så svært?» smilte Lindmo.

«Ja det er jo helt galskap det der» svarte Justad, og lo selv også.

Artisten fra Henningsvær kommer med album nummer to nå, etter knallsuksessen med «Riv i Hjertet«. Dette er kalt «Ingenting i Paradis»

Også låta «Nu har du mæ» har blitt spilt over det ganske land siden det første albumet ble sluppet i 2015. 27-åringen kan du oppleve på en rekke konserter og festivaler gjennom 2018.

På sosiale medier, tok det ikke lang tid før hyllestene haglet inn til Sondre Justad, som sto fram som bifil i beste sendetid. Vi benytter anledning til å hylle artisten, som vi i utgangspunktet har vært store fan av i lang tid.

Takk, Sondre, for at du er den du er.

 

Vargas

2 thoughts on “Sondre Justad står fram som bifil

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.