The FML-show – nye videoer ute nå!

Vi har skrevet om dem tidligere og vil garantert følge det unge vakre paret, Marthe og Fredrik, videre på veien til stjernehimmelen også. Har du fulgt med The FML-Show?

Youtube er videokanal-nettstedet hvor det er lett å få oppmerksomhet, om man har en misjon, et budskap og en historie å fortelle. Marthe og Fredrik har så vidt kommet i gang, men er allerede godt kjent for mange følgere. Her er det litt av hvert å bli underholdt av.

Tinder, pranks, alvor, humor, trening, treningstøy, diskusjoner og flere challenger, som bare må sees. Å by på seg selv, ekte og genuint er parets røde tråd i hver eneste video.

 Foto: Copyright Marthe (privat)

   

Marthe og Fredrik Foto: Copyright (privat)

Å bli stor på Youtube, er ingen selvfølge, med de flotte ungdommene har absolutt det som skal til for å få masse nye følgere i tiden som kommer. Vargas12.com kommer til å bidra det vi kan. Vi føler oss privilegerte som får lov til å dele videoene som er produsert og publisert på The FML -Shows egen Youtube-kanal.

Om du har et ønske, eller gode ideer som du ønsker å fremme som forslag til Norges nye Youtube-stjerner, vil vi mer enn gjerne videresende disse til Marthe og Fredrik. Vi kan ikke garantere at alle forslag kommer med, men vi kan love at de blir vurdert.

De to unge voksne bor i Oslo og har derfor alle muligheter. I sommer vil du få servert videoer fra Syden, fra Kontraskjæret, ved Akershus Festning, hvor VM-kamper i fotball skal sendes på storskjerm, samt en hel haug med andre happeninger. VG-lista? Ja, kanskje.

Paret har for tiden stort arbeidspress, men nye videoer kommer som en perler på en snor. Alt du har å gjøre, er å abonnere på The FML-Show på Youtube, du også.

God underholdning gjør seg ikke selv, men skapes fra genuine mennesker som tør å åpne seg opp – til din glede.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.