Ting gutter ikke liker at jenter gjør! Se Youtuberne gå nye veier!

Marthe og Fredrik tar av på Youtube, nå bør du være med på reisen. Se alle videoene her – dette er YouTuberne halve Norge snakker om i framtiden. Følg duoen i FML-show du også! 

Enten man underholder seere via blogg, TV, nett, Facebook eller andre sosiale medier, så er man med på å påvirke seerne. Kanskje er TV det mektigste, men snart er internett en større den av underholdningstilbudet ditt – da er det de største Youtuberne som sitter med all makt. Så er det nevnt.

Tenk så mye rart jenter/kvinner gjør, som gutter/menn ikke liker. Kjenner du deg igjen? The FML-show tar saken. Se videoen under:

 Fredrik og Marthe er duoen i The FML-show Foto: Thea Bekkedal

Å slå gjennom på YouTube, er kanskje noe av det vanskeligste man kan gjøre. Men Marthe og Fredrik er i ferd med å gjøre seg populær med fansen over hele landet.

 The FML-show setter fingeren på tema som opptar folk flest, tema som mange har problemer med å snakke om, tema som er både tabubelagt og vanskelig for mange.

Se videoen og gjør deg opp en mening. Du kan også kommentere på videoene via deres populære YouTube-kanal. Bli en del av morgendagens kjendiser, ved å sette ditt preg på neste video.

Om få dager vil det komme nye videoer i en helt ny setting der duoen filmer fra steder de aldri har vært før. Vil du være med på reisen, bør du sørge for å abonnere på The FML-show sin YouTube-kanal. Vær med å ‘ringe i bjella’, så får du alle oppdateringer i det de blir publisert.

Både ros og ris mottas med takk – Vargas12.com videreformidler alle meldinger, både fra fansen og de som måtte være kritiske til konseptet.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.