Kan DU vinne Farmen? Meld deg på nå! Farmen kjendis går inn i finalen med tre flotte kvinner, for aller første gang. Kan DU vinne Farmen? Meld deg på nå! Aldri før, verken i den originale utgaven eller Farmen kjendis, har kun kvinner gått til finalen. Charter-Svein, bokse-Ole og Same-Ronald ble knust i semifinalen. Nå er det vel din tur?

MELD DEG PÅ FARMEN HER!

Farmen kjendis

Det er Tiril Sjåstad Christensen, Carina Dahl og Kathrine Sørland som har klart å komme videre med velfortjent finaleplass. Noe som forteller oss at norske menn, som er kjente for et eller annet – bør skjerpe seg. Klagingen vi har har hørt fra Ole Klemetsen i ettertid, er direkte pinlig. Særlig når de andre deltagerene, som har vært gjennom det samme, har fortalt at det var en fantastisk opplevelse å være med på Farmen kjendis.

Vi har sagt det før og sier det igjen, norske kvinner er hel ved, kvinner er det sterkeste kjønn, både fysisk og mentalt. Farmen kjendis er det tydelige bevise på den påstanden. Nå ønsker Strix, i samarbeide med TV2, at DU, skal ta pennen fatt og sende inn din søknad til å bli med som deltager i den originale Farmen.

Søknadsfristen er satt til 1. april. Kan DU vinne Farmen? Meld deg på nå!

Søknadsskjema

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Det er viktig at vi ser og hører deg tydelig, så vi får et reelt inntrykk av hvordan du er. Videoen kan du filme med mobilkamera. 
Du må være fylt 18 år for å delta.
Farmen spilles inn over 11 uker sensommer/høst 2019.

TV2.no
Kan DU vinne Farmen? Meld deg på nå!
Farmen – Norges mest populære reality-serie Foto: TV2 underholdning

Det spiller liten rolle hva motivet ditt er for å delta, men om du tror du er en smart spiller, en som kan gå bak ryggen på vennene dine, lyve troverdig og lage et aldri så lite helvete for de andre deltagerne, kan du være den første som ryker ut. Eller så er det nettopp du som går til finalen – om du ikke blir gjennomskuet som en ‘player’. Du bør uansett forstå at Farmen er et spill, en opplevelse for livet, harde dager uten mye mat. Uten mobiltelefon, vannklosett eller strøm.

Tenk at du må fyre opp en vedovn, bare for å få varmt vann. Hver dag.

Hvem bør søke?

Farmen er nemlig ikke for alle. Det er ikke for den som ikke tåler kroppslukt fra andre, ikke tåler en fis ved matbordet eller å få kjeft for ting man ikke har gjort, eller å bli sveket av den man trodde det gikk an å stole på. Farmen er en utfordring, men det er også et eventyr man husker lenge. Er det ikke på tide du sender inn den søknaden du har kladdet på så lenge?

Har du en søster eller bror, en tvilling eller mor, som har alle disse egenskapene som produksjonsselskapet ser etter? Er det vel på tide å gjøre ord til handling? Du vet sikkert at du kan søke på vegne av andre, om vedkommende er enig? Søk sammen med kjæresten, partneren eller en god kollega. Du risikerer ikke annet enn å få venner for livet, vinne bil og hytte og bli rikskjendis. Det kan jo bli gøy det.

Kan DU vinne Farmen? Meld deg på nå!

Som du vet, er det to typer Farmen, en enklere utgave, der kjendisene får boltre seg på en gård i ca seks uker, der premier er en bil. I utgaven som ble spilt inn i fjor sommer, som nå går mot slutten på TV2 – er det kanskje Svein Østvik, som har tatt de største overskriftene, sammen med de knalltøffe jentene som har gått helt til finalen. Så er det originalen. Som varer i 11 uker, der premier er både bil og hytte.

Svein Østvik

Du som ikke boltrer deg i de kulørte overskriftene eller viser trynet ditt på TV, bør søke nå. Det er dette som er den ekte utgaven, den det virkelig er verdt å gå for å vinne. Vi ser at kjendis-utgaven av Farmen, trekker flere TV-seere, og denne sesongen må Svein Østvik ta noe av æren for det.

Svein har vist utelukkende gode sider av seg selv. Han har ledd, grått og nær blitt drept flere ganger, i følge ham selv. Å være ydmyk, sympatisk og myk ved å vise mye av seg selv, inkludert å tørre å fortelle om sine strenge far – har skaffet Svein mange fans.

Svein Østvik har gitt det norske folk troen på mennesket. Det er mye av det Farmen handler om. Å vise hvem man egentlig er når masken faller. Takk for innsatsen, Svein.

Kan DU vinne Farmen? Meld deg på nå!

Meld deg på Farmen innen 1. april, og bli Norges neste kjendis med hytte og bil som premie.

Programleder for neste sesong av Farmen, blir Gaute Grøtta Grav.

Vargas

Pin It on Pinterest