Kåt 14-åring tafset på vokne og en rekke bekymringsmeldinger kom fra forskjellige steder i den tyske storbyen Frankfurt, som fikk politiet til å ta affære. Mannen som skal ha blottet seg og tafset på en rekke forskjellige kvinner opererte på trikker i området, Nordend.

Lest? Unge knuller mindre enn tidligere …

Totalt 11 kvinner skal ha blitt antastet før politiet lykkes med å stoppe vedkommende. Han skal ha hoppet på flere av kvinnene bakfra når de gikk av trikken, onanert mot dem. Signalementet fortalte om en mann mellom 170 til 180 cm høy.

Iført hettejakke og mørke benklær, skal mannen ha forsvunnet fra stedet da han ble avvist. Ifølge tyske Bild, fikk politiet nylig mistanke til en person som oppførte seg annerledes enn andre reisende. Signalementet stemte med vitneutsagnene og mannen ble tatt på fersk gjerning denne uken.

Mannen, viste seg å være en overivrig, kåt gutt på 14 år som hadde en tenning mot modne damer. Gutten skal ha forholdt seg rolig under pågripelsen og etter et lengre avhør, blitt fraktet hjem til sine foreldre, sentralt i Frankfurt. Moralen må være, det kan være lurt å spørre først.

Aldersforskjellen mellom kvinner og menn er ikke viktig for alle.

Stor aldersforskjell mellom kvinner og gutter, kan være et problem, all den tid det foregår seksuell samkvem mellom en voksen og et barn under den seksuelle lavalder, som i Norge, kan ende med fengsel inntil seks år, om man blir funnet skyldig.

Kåt 14-åring tafset på voksne, der alderen på overgriperen, er det som skaper en slik overskrift over hele Europa.

Lovverket er nok ikke linke strengt over alt, men fungerer slik i Norge for å beskytte barn som kan bli utsatt for voksne som ikke har ærlige meninger, der følelser ikke spiller noen rolle, men et begjær som ikke kan kontrolleres. Da er det i alle tilfeller barnet som blir skadelidende.

Det er altså en nyanseforskjell som kan bety flere år i fengsel, eller et lykkelig liv med sin utkårede. Alder har mye å si, særlig når man er under 16 år. Og kanskje er det både riktig og viktig for å beskytte unge, som ikke er helt sikker på hva de føler og egentlig ønsker?

https://www.vargas12.com/2014/unge-menn-vil-heller-ha-modne-damer/

At vedkommende ungdom eller barn under 16 år, samtykker til aktiviteten, er ikke formildende etter loven. Straffen blir den samme, uansett hvor forelsket fjortenåringen eller femtenåring skulle være i den voksne. At den yngste er gutt, framfor jente, har heller ingenting å si for lovverket. Straffen er den samme.

Straffeloven § 302 sier at den som har seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år kan straffes med fengsel i inn til 6 år, hvis ikke forholdet også rammes av andre bestemmelser. Loven gjelder også der begge ungdommene er under 16 år. Straffeloven har også et unntak som sier at hvis de som har sex er “jevnbyrdige i alder og utvikling”, kan straffen falle bort.

Ung.no

Heldigvis er det strenge straffer for seksuell omgang med barn under 16 år.

Det er fordi voksne ikke skal utnytte mindreårige gjennom seksuelle tjenester, for gaver, penger eller andre typer gjenytelse. Det finnes en rekke historier, både fra Norge, Storbritannia, USA og Tyskland – der voksne har forelsket seg i svært unge mennesker. Som lærer møter elev, eksempelvis.

Aldersforskjellen kan være både positiv og riktig; så lenge den yngste forstår hva som foregår, man samtykker til begivenheten og ikke blir lurt, inkludert, er innenfor den seksuelle lavalder. Forelskelse og kjærlighet, kjenner ingen aldersgrenser.

Nettopp derfor kan par med stor aldersforskjell, enten kvinnen er den eldste i forholdet, eller omvendt – være et krydder i sexlivet eller en viktig faktor for at forholdet varer over tid. Det finnes som kjent en rekke forhold som har denne sammensetningen av ung og eldre, der forholdet varer utmerket i årevis.

Kjærlighetens veier er uransakelig, men det betyr ikke at man kan drive å runke eller onanere på kvinner eller menn man tenner på. Å vise respekt er undervurdert og fungerer aller best når det er ekte og genuint.

Ikke la veien til ekte kjærlighet stoppes av stor aldersforskjell. La det heller være til inspirasjon og endring av fordommer – mot ung og eldre i et forhold.

Vargas

Pin It on Pinterest