Om du er kvinne, singel og på jakt etter den rette, bør du vite at det er rumpa, de fleste menn ser på. Menn ser på rumper – før noe annet. Noen ser på øynene, smilet, lårene, hoftene, puppene, halsen, hår og hender, ja til og med fingrene blir analysert. Men rumpa er viktigst.

Selvsagt har humør, humor, kjemi og interesser stor betydning, men det er altså rumpa – som kommer aller først. Forståelig nok kanskje? Iskra Lawrence, er en av verdens mest populære modeller, det er heller ikke så vanskelig å forstå. Menn ser på rumper …

Kvinner ser på rumper

Kvinner i alle aldre, vet selvsagt at rumpa er er et yndet objekt, til tross forfokus på Metoo og menn som ikke kan oppføre seg. Kvinner vet også hvordan de skal kle seg, oppføre seg, te seg og til og med trene, for å få fram sine attributter. Frodige rumper kommer ikke alltid av seg selv, da må man trene for å lykkes. Sprettrumpe er fortsatt populært hos begge kjønn.

Skammelig tenker du kanskje, å se på kvinnekroppen som et sexobjekt?

Ja, selvsagt, kvinnekroppen er et sexobjekt de gangene menn ønsker å finne seg en kjæreste – på samme måte som en kvinne ser på mannen som et sexobjekt, de gangene hun vil ha sex, eller en kjæreste. Det er ingen forskjell.

Mulig feministene ikke er enige med oss, men slik opfatter vi likhet for loven, så lenge man behandler hverandre med respekt, er man et sexobjekt for det motsatte kjønn, all den tid man er heterofil. Sex er kommet for å bli, og for å ha sex må man finne noen å ha sex med – sexobjekter er å foretrekke. Kvinne eller mann.

Kvinner som ikke er single, vet at kjæresten eller ektefellen ser åpenlyst eller i smug, på andre kvinners rumpe, men det mange menn ikke er klar over, er at kvinner også – ser på andre kvinners rumpe. Ofte. Noen ganger for å sammenligne, for å få inspirasjon og fordi de synes det er sexy.

Menn ser på rumper …

Noen kvinner kunne ikke brydd seg mindre om, hvordan rumpa deres ser ut, og oppfører seg deretter. Kroppspress er ikke noe alle er opptatt av, men vi føler oss litt forpliktet til å melde om dette, siden januar er tiden av året, alle skal slanke seg og trene daglig. Derfor bør du trene rumpa også, ikke slanke den vekk.

Ser du menn med mye muskler, kan det hende de ‘glemmer’ å trene ben, og rumpe. De fleste menn ser på, rygg, overkropp og mage, som viktigst å trene. Det er selvsagt feil. Man bør trene, ben, kjernemuskulaturen og ikke minst rumpe, som alt annet. Kvinner derimot, ser på rumpe som noe av det viktigste å fokus på, når de trener.

De aller fleste menn altså, mener noe om kvinners rumper, og det er frodige sprettrumper som er mest pop, fortsatt. Om du har en liten flat stuss, eller ei diger låvedør av ei rumpe, så bør du vite at du blir observert – hele tiden.

Erna Solberg, statsministeren, oppfordret til mer sex og flere barn i Norge, heldigvis fortsetter kvinner og menn og se på hverandre, hele tiden. Derfor er det også håp for befolkningsvekst i dette landet.

Ser du også på rumper?

Vargas

Pin It on Pinterest