Tilbakeblikk på 2018! Hva skrev vi om i året som gikk, hva opptok oss, og hva delte Vargas12.com med sine lesere? Her kommer et kort lite tilbakeblikk i året som er omme.

Foruten Nora Mørk, slanking, fotball og overgangsvinduet, var vi innom økonomi, sex og politikk, var vi også opptatt av Metoo i januar for ett år siden.

I februar var det kulda som aldri slapp taket som det ble skrevet om, media kalte fenomenet for The Beast from East. Sibirkulden gav oss minusgrader vi lett kunne klart oss foruten. Vi var også innom vakre Iskra, litt om sex og litt om fotball.

I mars skrev Vargas12.com om NRKs nysatsing “Lovleg” som var en oppfølger til SKAM, uten at NRK ville kalle serien for det. Dessverre ble den heller aldri den samme suksessen som fenomenet SKAM ble. Vi var også opptatt av våren, som seg hør og bør denne deilige måneden.

Lest? Nyttårsforsetter 2019? Like greit å la være?

April ble en travel måned hvor sommerkroppen og Wolves’ opprykk til Premier League ble behørig omtalt. Vi skrev også om Klæbo og dama hans, om grensehandelen, om trening og enda mer fotball. Vi er også stolte av våre økonomiske tipsene og gode rådene vi skriver om hver eneste måned. Du finner alle våre artikler i arkivet, eller under kategorier, og du kan sortere etter måned og år, i menyen til høyre.

Ikke mindre enn 6100 artikler har du å velge mellom.

Tilbakeblikk på 2018!

I mai 2018 var vi opptatt av utroskap, The FML Show, nedtellingen til VM i fotball som arrangert i Russland. Vargas12.com skrev også om Blondinbellas forelskelse, orgasmejakt samt lekser i skolen. Denne bloggen, som du kan følge på Facebook, skriver om forskjellige ting som opptar oss, deriblant tabubelagte tema som også opptar andre, men som de færreste tør snakke om.

I juni handlet flere av blogginnleggene våre om sex, sommertid = orgasmetid, Oslo-Pride, mer om økonomi og selvsagt enda mer fotball da overgangsvinduet alltid er spennende sommerstid. Vi skrem og Farmen, Farmen-kjendis og SKAM, dessuten måtte vi innom pornoen og deres tabubelagte onani valg.

Tilbakeblikk på 2018!

I juli skrev vi faktisk hele 29 artikler, midt i sommerferien, en sommer som viste seg fra sin aller varmeste side. Sommeren 2018 vil gå over i historien som den flotteste, kanskje ikke rart vi holdt oss i skyggen ved tastaturet? Blogginnleggene handlet om Wolves, spenning, livet og priskrigen i dagligvarebransjen.

I august måtte det bli endel engelsk fotball, DeadlineDay og Premier League er vår store interesse, men vi rakk også denne måneden å sjokkere dere med artikler om sex, vi skrev om TV-programmer, om flaks eller uflaks, og om naive nordmenn, som er et yndet objekt for de nett-kriminelle.

I september slet vi med tekniske problemer, men vi fikk publisert noen få artikler, hvor vi hedret Kim Larsen som døde av kreft, vi skrev om Funkygines pupper, mer om The FML Show (de kjente YouTuberne du vet) om å faste, som kan være bra for kroppen og om Farmen igjen. Vi elsker Farmen!

I oktober var det også få innlegg, mye fordi de tekniske problemene fortsatte og nettportalen Google, som gjør som de vil med oss bloggere, noe som er innmari trist, men som vi ikke får gjort en dritt med. Likevel skrev vi om både Halloween, Rema 1000 som taper terreng til sine konkurrenter, og om hva som faktisk skal til – for å bli antatt som forfatter.

I november var vi tilbake for fult, med et normalt antall artikler, derfor satte vi fokus på det vi kan best. Økonomi, sex og fotball, men ikke nødvendigvis i nevnte rekkefølge, det blir litt opp til våre lesere å bedømme. Blogglisten ble lagt ned, våre venner, The FML Show vokser på YouTube, og vi fortsetter å irriterer oss over at Rema 1000 ikke lenger er billigst i Norge.

I desember ble det som vanlig mye jul, litt vær, litt om mat, vi skrev om Solskjærs hjemkomst og Mourinhos avsettelse, som vi spådde, ville skje før jul. Du fikk også artikler om Farmen, og om økonomi, vi skrev lite om sex, men det lover vi å bli enda bedre på i 2019.

Vi lover å være blant dine blogg-favoritt i det nye året også, bloggosfæren er i endring, mange legger ned sine nettsider, men vi har så mange baller i lufta og jern i ilden at vi simpelthen ikke kan la være skrive for dere.

Takk for 2018 og Godt Nyttår!

Vargas

Pin It on Pinterest