En mann i 60 åra fra Tromsø prikket inn hovedpremien på uvirkelige 216.000.000 kroner i Viking Lotto. Det er ny rekord for pengepremie utbetaling i Norge. En sum man lett kan få litt problemer med å forstå verdien av. Det er jævlig mye penger!

For denne voldsomme summen kam man feks få 540 helt nye Toyota Avensis eller 39.272 helt nye iPhone 5 om det heller er mer interessant.

Mye penger gir en stor frihet, man kan så å si gjøre som man vil. Det viktigste man gjør  en slik situasjon er å takke ja til økonomisk veiledning, slik at man ikke tar helt av og gjør uoverveide avgjørelser man vil angre på i ettertid. Selvsagt bør man ta seg en fest, kjøpe ny bolig og bil om det er det som står på ønskelisten. Man bør allikevel sette av store summer som kan komme godt med på sikt.

Man kan godt leve av en slik sum resten av livet, men det er alltid klokt å investere i noe som sikrer formuen. Noen banker gir skyhøy rente på sparekontoer med høyt innskudd. Eller man kan investere i eiendom, noe som har gjort mange svært rike i Norge.

Foto: Norsk Tipping

Har man 216 millioner kroner på bok, slipper man å bekymre seg, men man skal være litt smart for å forvalte en slik formue på best mulig vis. Det trenger ikke å være bare lett. Faktisk kan det føre til både krangel og diskusjon om hva pengene skal gå til, om det er flere om premien.

Det finnes tilfeller av triste skjebner der store pengesummer har vært involvert.

I USA vant et ektepar en betydelig sum, det endte med at paret måtte flytte fordi det var så mange som ønsket å få ta del i utbytte at ekteparet aldri fikk være i fred. Mulig amerikanere har et annet forholdt til penger enn det vi nordmenn har, likt for oss alle er nok at vi er opptatt av penger.

Vinner man 216.000.000 kroner så drypper det litt på slekt og venner, mannen fra Tromsø valgte i følge Norsk Tipping å reise til Gran Canaria med familien for å feire. Et sindig og klokt valg.

Hva ville du ha gjort om det var DU som vant en slik sum i Viking Lotto eller et annet pengespill?

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jorda vil før eller siden bli slukt av sola

Miljøforkjempere har i lang tid sagt at det er menneskeskapte utfordringer og problemer som forurensninger og  misbruk av naturens ressurser som...

Plus-Size modell med kontrakt hos de største motehusene

Endelig ser det ut til at også Plus Size modeller blir tatt inn i varmen av de mest kjente og viktigste motehusene...

Lukk