22. juli – seks år etter. Skuddene på Utøya har stilnet. Hylene, redselen, skrikene og gråten har lagt seg. 22. juli 2011 virker fjernt, men likevel så nært. Minnene vil leve evig.

Kanskje fordi vi ikke har kommet noe særlig videre med sjokket og opplevelsen av å bli angrepet. Rettssaken og et gjentagende fokus på terroristen i nyhetene har gjort det vanskelig for mange offer og etterlatte å komme videre.

AUFs sommerleir har igjen blitt holdt på Utøya de siste årene, men aldri like levende og humørfylt som før angrepet.

Selv om drønnet for terroristens våpen har dødd ut og de hjelpeløse ropene om bønn og hjelp aldri nådde fram, er tårene like salte og savnet etter de som aldri kom hjem – like ekte og sårt.

Det har gått seks år siden Anders Behring Breivik gikk til angrep på Norge.

22. juli – seks år etter …

Hva har skjedd siden?

Ikke m er enn at politiet endelig har fått på plass to nye og større helikoptre. Resten er faktisk nøyaktig like galt som den gang da bomben og skuddene falt. Når og hvor neste terrorangrep rammer oss vet vi ikke. Vi vet bare at konsekvensene blir like ille.

Denne artikkelen er kraftig redigert grunnet tekniske problemer. Vargas12.com beklager alle ulemper dette måtte medføre.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Chelsea-spiss klar!

Endelig ser det ut til at Chelsea-fansen kan glede seg til kommende sesong. Først signerte Antonio Conte ny kontrakt, så...

Lukk