25. september – Farmen er tilbake! Et sikkert høst-tegn er populære og velklingende navn på TV-skjermen. Skavlan på NRK og Farmen på TV2. Bedre blir det ikke for mange.

Farmen 2017 byr på unge og modne, kvinner og menn i et deilig og trangt felleskap på gården Sandvika ved Arendal. 14 forpaktere som skal forsøke å leve som de gjorde i 1917, med alle de utfordringene det bringer med seg.

Lest? Modellen Thale vil vinne Farmen 2017  

Presten mot skeptikeren, modellen møter playboyen, motsetningene nøye plukket ut for å skape rabalder og «god» TV. Det blir som vanlig intriger, tårer, irritasjon, munnhuggeri, men også samhold, teamwork og kanskje forelskelse. Den klokeste vinner hytte og bil, ikke nødvendigvis den sterkeste.

Kampen for tilværelsen kan vinnes av alle, men hvordan man skal spille spillet, avgjør hvor lenge man får bli værende i gruppa. Spille idiot og sjef, har vist seg som et dårlig utgangspunkt. Gå under radaren og være så lite synlig som mulig, noe smartere. Å bli med i en sterk allianse og villig til å lyge, og gå bak ryggen på sine nærmeste «venner» – helt avgjørende om man skal stå igjen alene som vinner.

25. september - Farmen er tilbake!
Foto: TV2 underholdning
25. september - Farmen er tilbake!

Farmen 2017 er den 13. sesongen av reality-serien som gir et innblikk i hvordan våre forfedre drev gårdsbruk for hundre år siden. Koblet sammen med moderne kvinner og menn i underholdningens øyemed. Med stor suksess i mange år. Faktisk er Farmen på TV2 et av få programkonsept, produsert på oppdrag av STRIX, som øker antall seere.

25. september – Farmen er tilbake!

At Farmen i disse dager spilles inn på Sørlandet, gjør at vi får et noe mer maritimt preg over dagliglivet til deltagerne. Mye fiske, mye båt og mye fokus på hva havet har å by på, kan resultere i et noe mer annerledes Farmen enn tidligere.

Ut i fra klippet vi ser fra TV2, er det liten tvil om at også denne gang vil Farmen havne i de tabloide overskriftene, av ulike årsaker. Hvem blir folkets favoritt, og hvem blir Norges neste riksklyse. Hvordan produksjonsselskapet har redigert innholdet sammen med TV2, kommer veldig an på hvem som havner i media først.

Vi har en mistanke om at det veldig tidlig vil settes fokus på smellvakre Thale, og hennes forhold til de mannlige deltagerne på gården, som er i nærheten av hennes 24 somre.

Programleder for Farmen 2017 er heldigvis, Gaute Grøtta Grav. Mandag 25. september kl 20:00 på TV2, får du første møte med forpakterne på Sandvika gård. Onsdager og søndager er de neste dagene Farmen har sine sendinger.

Les mer om alle de 14 deltagerne her!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Høstferiens muligheter for liten og stor

Høstferiens muligheter for liten og stor. For mange foreldre er høstferien en kilde til problemer og utfordringer som kan slite...

Rykker Aguero og City ifra?

Ingen trofeer blir delt ut i september, når en Premier League-sesong varer til mai, neste år. Men det er et...

Lukk