Fire dager etter at kreftsyke Nataly Novoa Hansen (31) åpnet blogg hvor hun ber folk om å støtte henne økonomisk, har hun fått inn 5000 kroner. Og mer enn 10.000 har besøkt bloggen-

Hun har bare et ønske før hun dør, å kunne reise til sitt hjemland Chile og ta farvel med venner og familie en siste gang før hun dør.

Nataly valgte å starte bloggen http://www.123hjemmeside.no/nataly/46569349 for å gjøre alt hun kan for å samle inn nok penger til den lange reisen.

Sykdom og gjeld har gitt trebarnsfamilien trang økonomi. Derfor har hun ikke råd til å realisere drømmen om å ta med seg mann og barn for si farvel.

– De reservene vi har spart opp trenger mannen min når han blir alene med barna, sier Nataly nøkternt.

Hun skjønner at noen kanskje synes det er utidig at hun tigger om penger.

– Det var ingen lett avgjørelse. Men jeg er på en måte i en desperat situasjon. Sykdommen gjør at jeg ikke har tid til spare opp disse pengene. Hadde jeg ikke vært så dårlig, skulle jeg bakt kaker, tatt syoppdrag eller arrangert discotek. Folk som vil støtte meg trenger ikke gi av egne penger. Kanskje vil noen arrangere innsamlinger, loddsalg eller noe slikt, sier den tidligere barnehageassistenten.

Fra Natalys blogg:

Hvis dere som leser dette kan tenke dere til å hjelpe meg og familien med mitt største ønske så har jeg opprettet en konto i postbanken øremerket dette.
Kontonummeret er
0520 6922127

En forferdelig situasjon de fleste frykter å komme opp i, og kreften rammer hvem som helst når som helt. Helt ubarmhjertig. Kreft er den verste sykdommen man kjenner til i moderne tid.

Jeg har sett mennesker bli syke og dø i løpet av kort tid, og det er hjerteskjærende når barn skal måtte oppleve å se sine kjære foreldre må gi tapt for denne grusomme sykdommen-

– Jeg må bare være sterk. Dette er en kamp for livet mitt og barna mine. Jeg vil bare leve så lenge som mulig, sier hun.

Nataly må ha med seg en kreftsykepleier til Chile, og billettene vil koste mellom 40- og 50.000 kroner.

Man ser en trend i tiden at det er blitt stadig mer åpent og langt flere står fram om sykdommen som rammer så mange så voldsomt. For kort tid siden så kunne vi se Start legende Svein Mathisen som måtte til slutt gi tapt, og bloggere over hele Norge fulgte Regine Stokkes kamp mot kreften gjennom hennes blogg-

Forskere over hele verden jobber på spreng for å finne svar på, og medisin mot, de mange forskjellige kreft formene. Og det er framskritt, men fortsatt masse forskning står igjen før man finner noen kur, eller svar som kan hindre masse død.

Nataly skal dø fra sin mann og tre barn. Hun vil gjerne leve lenge nok til å kunne si farvel.

Vær med å gi en pengestøtte så hun får sitt siste ønske oppfylt.

Nataly, jeg håper så inderlig du får sett ditt elskede Chile. Ta vare på minnene-

God reise!

Kontonummeret er 0520 6922127

Vargas

Kilde

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7508482

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Frivillig barnløs- egoistisk?

Jeg mener bestemt at man skal, så sant det rå er,  gjøre hva man kan for å få barn i...

Kose kose kose…

Vi nordmenn elsker å kose oss. Vi har det det bra når det er noe vi kan kose oss med,...

Lukk