Endelig er det klart hvem som skal spille «Chrsitian Grey» i det som kommer til å bli blant de største filmene i 2014. Filmen som skal omhandle den fantastiske suksessen fra bøkene «50 Shades of Grey.»

Jamie Dornan (31) har skrevet under kontrakten som gjør han til «Christian Grey.»

– Dornan spiller Sheriff Graham Humbert i ABC-serien «Once Upon a Time», han har også spilt en seriemorder i BBC ´s krim-drama «The Fall», og han dukket opp i Sofia Coppolas, «Marie Antoinette». Jamie har vært modell for Calvin Klein, Christian Dior og Armani.

Hans modellerfaring kan være nyttig, da den delen vil kreve ham til å handle i eksplisitt seksuelle scener som det vil være en hel del av i filmen det er stilt store forventninger til.

– Universal som står som ansvarlig for produksjon av storfilmen vil jobbe på spreng for å få på plass resten av skuespillerne. Blant annet rollen som «Kate» er viktig, det er Anastasias venninne som også er hennes rom-kamerat fra bøkene.

«Anastasia Steel»´s liv forandret seg den dagen på kontoret da hun møtte han første gang. «Fifthy Shades of Grey» og de to andre bøkene i trilogien av forfatter E.L James, om møte mellom kvinne og mann, «Anastasia» og «Christian» er lest av millioner av mennesker verden over.

Jamie Dornan skal spille mot Dakota Johnson som har fått den viktige rollen som «Anastasia Steele».

– Dakota er nok ikke kjent for så mange store roller og det er muligens et noe overraskende og anonymt valg, allikevel en unik sjanse for skuespilleren selv å vise seg for et meget stort publikum. Utvilsomt hennes livs sjanse til å få sitt navn høyt opp på Hollywood-himmelen. Dakota Johnson er datter av skuespiller paret Don Johnson og Melanie Griffith.

Bare det setter jo noen krav alene. Dakota har en rolle i filmen «The Social Network» fra 2010.

Mange kvinner og helt sikkert noen menn, vil se på rollefiguren Mr. Grey som den ultimate mann, mannen med stor M. Han som har suksess med alt han gjør, både innen business, kvinner og med livet forøvrig.

Kan han finnes utenom bøkene, filmene og i din våte drøm?

Bøkene har pirret en nysgjerrighet hos mange millioner mennesker som er litt mer med på det forbudte, litt kinky og kanskje få impulser som kan brukes på egen partner. Eller har du kanskje skuffen full av håndjern, silkeskjerf og pisker i alle fasonger og farver?

– Den britiske Erika Leonard (50), som hun egentlige heter er kvinnen som skapte «Christian» og «Anastasia» i sine tre bøker i sjangeren erotisk thriller. Serien har gjort Leonard uhorvelig rik. Bøkene er solgt i mer enn hundre millioner eksemplar og oversatt til 45 språk, foreløpig, i Norge er de solgt i mer enn en halv million eksemplar.

Dornan er gift med Amelia Warner, hva hun synes om ektemannens hovedrolle som «Christian Grey» vil vi nok før eller siden få vite.

Filmen kommer til å bli produsert så raskt som mulig da premièredato allerede er satt.

– Sam Taylor-Johnson (46) skal stå får regien i denne filmen som mange har store forventninger til. Også det en overraskelse da det var forventet  en mannlig regissør til denne krevende jobben. Hovedsaklig fordi det er en mann som har hovedrollen.

Filmen om «Anastasias» møte med playboyen «Christian Grey» er satt til 1. august 2014. Du kan allerede nå begynne å glede deg.

 

Foto: Flickr/  i think he saw us

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Drømmer du om å få en hel fotoshoot der en fotograf tar bilder av bare deg?

Er du jente og er glad i å bli tatt blide av, samt av den typen som har tålmodighet nok...

Zlatan – verdens beste svenske!

4 mål for sine franske arbeidsgivere på 19 minutter, et av målene et langskudd fra 28 meter ble målt til...

Lukk