E.L James har blitt søkkrik på bøkene “50 Shades of Grey”, Erika Leonard (50), som hun egentlige heter er kvinnen som skapte “Christian” og “Anastasia” i sine tre bøker i sjangeren erotisk thriller.

Serien har gjort Leonard uhorvelig rik. Bøkene er solgt i mer enn hundre millioner eksemplar og oversatt til 45 språk, foreløpig, i Norge er de solgt i mer enn en halv million eksemplar.

– Sex selger som kjent godt. Dette er nok sex for viderekomne. Ikke slik du husker din klønete debut med en enda mer klønete kjæreste, forresten- var dere egentlig kjærester? #Denfølelsen. Bind for øynene, håndjern, pisk osv, artikler du kanskje bare hører om på film eller leser om i bøker skrevet av E.L James.

James Dornan (31) er mannen som skal gi kvinner over hele verden gåsehud og våte truser når filmen endelig kommer 1. august 2014.

Dornan spiller Sheriff Graham Humbert i ABC-serien “Once Upon a Time”, han har også spilt en seriemorder i BBC ´s krim-drama “The Fall”, og han dukket opp i Sofia Coppolas, “Marie Antoinette”. Jamie har vært modell for Calvin Klein, Christian Dior og Armani.

– Dakota Johnsen (24) er kvinnen som spiller Christians store lidenskap, Anastasia.

– Johnsen er nok ikke kjent for så mange store roller og det er muligens et noe overraskende og anonymt valg, allikevel en unik sjanse for skuespilleren selv å vise seg for et meget stort publikum. Utvilsomt hennes livs sjanse til å få sitt navn høyt opp på Hollywood-himmelen. Dakota Johnson er datter av skuespiller paret Don Johnson og Melanie Griffith.

“Anastasia Steel”´s liv forandret seg den dagen på kontoret da hun møtte Christian Grey for første gang. “Fifthy Shades of Grey” og de to andre bøkene i trilogien av forfatter E.L James, om møte mellom kvinne og mann, “Anastasia” og “Christian” er lest av millioner av mennesker verden over.

 Sam Taylor-Johnson (46) regisserer denne filmen som mange har store forventninger til.

50 Shades fansite/ Facebook

 

Foto: Flickr/  50 Shades Of Grey Fan Club

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Snille Anders kan ikke stå bak 22. juli

Debatten går en høy gang. Forfattere har fått tilgang til en kilde som ikke lenger kan forsvare sitt ord, derfor...

Lukk