7 måter å få henne til å like ham, litt bedre enn alle andre. Relasjoner mellom mennesker, tenning, gnist, flørt, blikk, berøring og til slutt kysset. Kan det bli henne? Han har sett på henne at det er en mulighet fordi hun har sett ham, flere ganger, bare denne første kvelden. Han må forsøke å sette inn støtet, men hvordan?

Spør du dine besteforeldre, om hvordan de ble kjærester den gang for lenge siden, havner du sannsynligvis krøllete av latter på gulvet. Det var en helt annen tid, man skulle være forsiktig og dannet, man måtte være gift for å holde hender, nesten. 7 måter å få henne til å like ham på.

Relasjoner

Relasjonen mellom mennesker som fatter litt ekstra interesse for hverandre, vil alltid være der, har alltid vært her og det spiller faktisk en stadig mindre rolle om det er kvinne eller mann. Nå for tiden, er det persons-betinget, hvem man faller for.

7 måter å få henne til å like ham

Kvinner faller for andre kvinner, menn faller ikke fullt så ofte for andre menn, men det skjer heldigvis det også. Poenget er at man kaller seg ikke nødvendigvis for lesbisk eller homofil, men heller bifil eller friseksuell. Man setter ikke hverandre i bås, på lik linje som tidligere.

Til og med ‘pollyene’ blomstrer opp som paddehatter.

Monogamiet

Den tradisjonelle par-sammensettningen mann-kvinne-til-døden-skiller-oss ad greia, er på overtid. Menn vil ha flere kvinner, åpent eller som hemmelige elskere, de har sex med vennene sine og gjerne kompiser for den del. Dette er generasjon X, men kunne like mye ha blitt kalt generasjon SEX. Monogamiet skjelver i sine grunnvoller, som Sersis palass i ‘Game of Thrones‘. Kvinner vil det samme, ha frihet til å ha sex med hvem hun vil, når hun vil.

Hvem er pollyene, tenker du sikkert?

Polyamori (engelsk polyamory) betegner det å ha flere kjærlighetsforhold samtidig, som alle involverte kjenner og aksepterer. Det åpnes for flere samtidige, intime og tillitsfulle kjærlighetsforhold, som normalt inkluderer sex, men ikke nødvendigvis.
Mennesker som er i stand til å ha slike forhold, betegner seg selv som «polyamorøse», i dagligtale gjerne forkortet til «poly». («Poly» brukes i dag også som en samlebetegnelse på all form for samtykkende ikke-monogami.)

Wikipedia.org
7 måter å få henne til å like ham.

7 måter å få henne til å like ham.

Heldigvis finnes det endel normale mennesker som fortrinnsvis velger den tradisjonsrike måten å elske en annen partner, det være seg av samme, eller motsatt kjønn, fortsatt. Vi heteroseksuelle, som ser på andre, flørter med andre, men forholder oss tro til egen partner, enn så lenge, har en utfordring å bevare forholdet. Det er en fulldags jobb i hverdagen å elske, og ære hverandre langt inn i evigheten. Eller i hvert fall den tiden vi er sammen her – på vår stadig mer utsatte klode.

Før den tid, altså før man finner en partner, som slett ikke er like enkelt for alle. Er det visse ting som må på plass for at hun skal like ham litt bedre enn alle andre. I Norge i 2019, i det 21. århundre, er det nemlig kvinnene som har de fleste fordeler. Ser man på statistikken, er den dyster lesning for mange single menn, som forblir nettopp det – og barnløse i tillegg.

Det ønsker Vargas12.com å gjøre noe med, å få mennene ut av sofaen og inn i et viktig og riktig forhold. En ting er å bli sammen med en potensiell ektefelle, noe helt annet å bli værende i forholdet, år inn og år ut. Det finnes dessverre ingen fasitsvar for hvordan man finner en partner der forholde tvarer lenge.

På nettet finner du millioner av anbefalinger. Men det er like mange mennesker på kloden, som det finnes riktige svar på hvordan man skal forholde seg vellykket, til et annet menneske. Man må bare forsøke seg fram og håpe på at det man presterer, faktisk holder mål.

Her kommer våre anbefalinger:

 • Han bør lukte godt, men ikke for mye
 • Førsteinntrykket varer bare i sekunder da må han imponere
 • Bruk humor, kvinner elsker å le
 • Gi komplimenter, men pass på at det er sagt naturlig
 • Ha sjokolade tilgjengelig, neste alle kvinner elsker sjokolade
 • Vis genuin interesse, spør kloke spørsmål, lytt godt, snakk mindre
 • Ikke kom inn på tema sex før hun tar initiativet til det
 • Hvis Sex, gå ned på henne og vis hva du kan, kvinner elsker mye oppmerksomhet
 • Om du er barnslig til daglig, legg det vekk, hun vil ikke være mor
 • Betal alltid regningen på de første datene, vær gentleman, ikke rape
 • Du må ikke være høy og mørk, men det hjelper garantert
 • Jo raskere du vet mye om henne, jo raskere kan du være godt forberedt til neste møte, lag maten hun liker best
 • Om du er kåt på henne, ikke si det, rull inn tunga til hun sier ok
 • Se henne, se i øynene hennes, smil, legg vekk mobilen, se på henne

Kan han snakke seg til henens hjerte?

 • Ta kontakt dagen etter om det var henne du ville ha, men ikke mas
 • Du må ta med blomster på første besøk hjemme hos henne
 • Du er selvsagt ren, pen, ny dusjet og lukter deretter på første besøk
 • Det er en nøye balansegang mellom å være pågående og vise at du virkelig er interessert
 • Kyss henne på halsen, bit forsiktig i øret hennes, kyss henne først forsiktig
 • Lirk fantasiene hennes ut av henne og gjør disse til virkelighet – uansett
 • Det viktigste du gjør for at hun skal like deg bedre, er å kommunisere godt med henne, men man må være to i så fall, sett deg i hennes sted
 • Vis respekt, men, ikke vær en dott, ha selvstendige meninger, hold på dine standpunkter
 • Tren sammen med henne, tilby deg å gå sammen med henne til jobben, vær endel av hennes liv på hennes premisser
 • Si ja til forslag, også de som ikke inkuderer deg, f. eks. jenteturer
 • Husk at du skal være venn, elsker og samtalepartner – vær hennes klippe
 • Ikke si at du elsker henne, før du er helt sikker på at du gjør det, det er stor forskjell på å være forelsket og å elske
 • Ytrer hun ønske om at du skal ta henne hardt og lenge, bør du prestere

Det å kommunisere godt, si de rette tingene på de rette stedene, kan få enhver kvinne til å løsne litt på snippen.

Noen å leve med

Ups, det ble kanskje mer enn 7 måter å få henne til å like ham bedre, men vi ble så ivrig i tjenesten fordi vi ønsker så inderlig at du, som mann, skal lykkes med å finne din kvinne. Å være ensom og alene som singel er vondt og vanskelig for veldig mange. Mennesker trenger mennesker. Alltid.

I Norge finnes det snart én million single mennesker, noen av disse er selvsagt singel helt bevisst, mens andre er desperat etter å oppleve denne sommeren sammen med en partner. Det er disse menneske vi skriver for i denne artikkelen. 7 måter å få henne til å like ham.

Å ha noen å reise sammen med, oppleve fine ting, våkne sammen med, dele en god frokost med, oppleve å legge seg sammen med, en å våkne med, en å bli elsket av og en å elske – er faktisk noe av det mest essensielle i menneskers liv. Man vet ikke hvor vondt det er å være ensom og ufrivillig singel, før man står midt i smerten.

Begynn gjerne i dag, sett av litt tid på å lage en god og veldrevet profil på et seriøst nettsted, så skal du se det ordner seg. Det er en der ute for deg også. Garantert.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis!

Riksklyse og Hollywoodfrue til Farmen kjendis. Det er utvilsomt Norges mest populære reality-program, Farmen, som trekker fleste TV-seere, og Farmen...

Lukk