7 veier til et bedre sexliv. Yes! Tenker du endelig en blogg som forteller meg hvordan jeg kan få det bedre i senga, som om du skulle ha noe problem med det. Du som er gudegave til kvinnen, eller en kvinne som har lært opp hundrevis av menn.

Denne artikkelen har 16-års aldersgrense.

Beklager, det er ikke meningen å virker belærende for deg som er rene sex-dyret, en orgasme-maskin som har svar på det nesten alt og tilfredsstiller de fleste, enten det er menn eller kvinner. Ofte begge kjønn på samme tid. Jo, det finnes fantastiske mennesker som har denne evnen og som har en tiltrekningskraft, få forunt. 7 veier til et bedre sexliv.

Våre råd, tips og vink er på generelt grunnlag, vi håper du som er ung, utrygg, uerfaren og famlende rundt tema sex – kan få bruk for noen av disse forslagene. Du som sitter med fasit i hånd, du får heller bære over med oss. Vi skriver i utgangspunktet for et voksent publikum, men vet at vi også har unge lesere – dere får bare følge godt med.

Lest? Sex i sivet?

Det første du bør gjøre, er å tenke på deg selv, endelig skal du, din kropp og dine behov komme i første rekke. Og la en partner eller kjæreste, jobbe for å være så heldig å få være sammen med – nettopp deg. Forlang å bli behandlet som den dronningen du er, be ham å gjøre det ordentlig og ikke gi deg før du har fått nok. Uansett hvilken måtte du ønsker å bli behandlet på.

Det finnes store mengder hjelpemidler, med- og uten batterier. Kun fantasien setter en stopper for hvordan du skal nå dine velfortjente orgasmer. Kanskje er nettopp jakten på orgasmen med på å ikke gjøre sexlivet så vellykket, kanskje man skal ha fokus på teknikk og følelser i stedet og se hva som skjer?

Sprutorgasme? Hva er det?

Det er mange kvinners våte drøm, å sprute som en fontene, og det er fult mulig, men ikke for alle. Faktisk er det svært individuelt, for den det gjelder. Ejakulerende menn er langt mer kjent, der de fleste lykkes opp til flere ganger daglig, der en sædavgang er det hele. Mens en kvinne spruter opp til flere desiliter i gangen, når hun først kommer. Noen menn synes dette er opphissende nok, men også kvinner har altså dette ønske om å få til en sprutorgasme.

En klar væske støtes ut av Skenes kjertler og/eller urinrøret i forbindelse med sterke orgasmer. Kvinnelig ejakulasjon har i motsetning til mannens ingen biologisk funksjon som kan forstås med dagens viten, og forklares fysiologisk delvis med G-punktet, og delvis med Skenes kjertler. Oppfatningene om hvor mange kvinner som ejakulerer er sprikende, det samme gjelder hvorvidt dette er noe man kan «trene opp».

Wikipedia.org

7 veier til et bedre sexliv

7 veier til et bedre sexliv

Den dagen du blir bevisst dine egne behov, din orgasme, hvor viktig du er i ditt eget sexliv. I det øyeblikket lykkes du med å kaste alle hemninger å la orgasmen(e) herje vilt, enten de kommer av oralsex. Sex med flere enn én partner, med kjæresten ute i det fri, med en person av samme kjønn. Hvor du første gang lar deg føre hen – av de sterke fantasiene du alltid har hatt.

Eller bare har skriftet batterier i favoritt-vibratoren, eller g-punktstaven, som du alltid har elsket, men ikke tørt å bruke så ivrig som endelig nå. Sex er så vanlig, men likevel så individuelt hva man tenner på og ønsker å gjøre, for å få et godt og fungerende sexliv.

7 veier til et bedre sexliv som du bør notere deg bak øret, for din egen del.

I disse dager braker det løs med Pride-dager over hele landet og i flere andre liberale land. Endelig skal alle lesbiske og homofile få feire seg selv og sin legning. Vargas12.com heier selvsagt på Pride og vil sette fokus på at det å elske et annet menneske, ikke bør bestemmes av andre, verken myndigheter eller lover. Å elske skal være sømløst og frivillig på bakgrunn av hvem man er, ikke hvilket kjønn.

Er du i skapet?

Er du fortsatt i skapet, du tør ikke å fortelle hvem du egentlig er, har du kanskje gode nok grunner til å forbli der, men dette er faktisk tiden til å komme ut – vi er mange som vil deg vel, du bør tørre å ta kampen, om ikke annet for din egen skyld. Du fortjener å kunne elske en annen åpent og ærlig, til tross for fordommer og dumskap hos mange kunnskapsløse, som ikke vet bedre.

Spør deg selv, er du ikke verdt det, å få være åpen lesbisk eller homofil? Selvfølgelig er du det verdt det.

7 veier til et bedre sexliv

Sex er kommet å for å bli. Heldigvis, hadde vi nær sagt. Du som vet hva god sex er og har et godt sexliv, bør hjelpe andre til å forstå at det er ufarlig, helsebringende, deilig og viktig. Samtidig som du faktisk har krav, enten som singel eller i et forhold til å nyte sexen selv, og ikke bare å gi, men å få.

God kommunikasjon er alltid viktig, men kanskje særlig med en ny partner, enten man har rutine eller er ung og uerfaren. Man må snakke sammen fortelle hva som er deilig og hva som er feil. Man skal ikke, under noen omstendigheter, si ja til noe som ikke er greit eller ikke godt.

Analsex

Analsex er for noen en selvfølge, andre kunne ikke tenkt seg å forsøke engang, da må partneren gå med på det avslaget og respektere et nei. Enten det er han eller hun som mottar forslaget. Her kommer 7 viktige punkter som kan gi deg et bedre sexliv, men vi gir ingen garantier, siden god sex er individuelt.

7 veier til et bedre sexliv

  • Tør å fortelle hva du tenner på
  • Tør å si nei ved forslag du ikke liker
  • Som partner skal du både gi og ta, men husk å motta med glede
  • Onaner så ofte du har lyst – det er aldri feil eller forbudt
  • Se på hverandre når dere er kåte
  • Ikke jag orgasmen, søk nytelsen og hverandre
  • Bruk tid på forspillet, men ikke alltid – rett på sex kan være befriende

Vi kan ikke få presisert nok, hvor viktig det er med god kommunikasjon, da bør man tørre å fortelle om sine våteste drømmer og mørkeste fantasier. Men husk at du kan bli avvist om du kommer med forslag den andre ikke ønsker å delta på. Det bør du være voksen nok til å ta konsekvensene av.

Nypult og lykkelig

Er kjærligheten mellom dere sterk nok, vil det være store muligheter for at dere kan strekke grenser i forholdet og huske på at sex er bare sex, men det skal i aller første grad være deilig for begge.

Kanskje er det å ha en elsker vovete og dramatisk, kanskje er det feil for den ene, men en fantasi for den andre, men kanskje er det nettopp det som skal til? Vi kjenner til et par, som gjør det på den måten. Hun har en elsker som tar henne hardt og lenge, med kjærestens velsignelse og glede.

Hun kommer hjem til kjæresten, nypult og lykkelig, han tenner på detaljene og slikker henne til enda en orgasme. Og tar henne etter kunsten regler – sprengkåt av henne fortelling om møte med “elskeren” er dette like mye hans fantasi som hennes, en fantasi som er blitt til virkelighet.

Dette passer åpenbart ikke alle, men kvinnen, mannen og paret vi her beskriver, har et svært lykkelig og godt sexliv. Mannen tenner på at han kone er “utro” og han liker å ta del i hennes begjær når hun kommer hjem. Hun elsker å fortelle og får mer sex enn noen gang. Det er en velkjent fetisj, kanskje særlig for menn, å se på når kvinnen har sex.

Drømmer oppfylt

Man bør selvsagt huske på at sjalusi, fort kan bli et tema ved en slik setting.

Alt er mulig med god fantasi, kjærlighet og riktig kommunikasjon. Det er svært viktig å respektere hverandres behov og sette seg inn i den andres situasjon. Enten det er den ene eller andre veien. Skal man forbli lenge i et forhold fordi man elsker hverandre, bør man kanskje strekke seg litt ekstra også, for å gi den andre mulighetene til å få drømmer oppfylt?

Har du spørsmål eller temaer du vil at vi skal skrive om, skriv selv, noen ord i kommentarfeltet, du kan til og med være anonym.

Ønsker du få oppdateringer via e-post, ved ny artikler som denne og andre, setter vi stor pris på om du ønsker å abonnere på våre blogginnlegg, kan du legge igjen din e-post, øverst i høyre hjørne hvor det står subscribe.

Lykke til med sexlivet!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik reiser du på festival i sommer!

For nordmenn er sommer synonymt med festivaler, musikk, fest, øl i plastkrus og samvær med gode venner. Ruskevær eller strålende...

Lukk