WordPress-hjelp på norsk!

WordPress-hjelp på norsk! Din nettside for din bedrift er noe du lever og ånder for. Nå er det heldigvis noen norske eksperter som er litt bedre enn de fleste andre. Her er det rask hjelp å få når du må gi opp selv. Hvor mange timer har du ikke sittet og slitt deg gjennom koding og feilmeldinger? Nå er den tiden over. WPologi – hjelper deg!

Vi anbefaler også den norske Facebook-siden til WordPress-Norge. Her kan å søke etter råd og veiledning, det var her vi var så heldige å treffe på WPologi sin representant. Som hjalp oss med å rydde opp i Redirection-plugin, som hadde laget trøbbel i lang tid.

Behøver du hjelp med SEO på din nettside, har vi skrevet en god artikkel om dette her.

Vi fikk fantastisk hjelp

Hva kan WPologi hjelpe meg med, tenker du kanskje, som jeg ikke klarer selv? Det er det bare du som kan svare på ved å sjekke deres kunnskaper ved å ta kontakt. Vi har skrevet 6500 bloggartikler på Vargas12.com de siste ti årene, og trodde vi kunne mye. Der tok vi grundig feil.

Vi kan lite om alt det teknologiske, men vi er ganske gode på å skrive. Men hos WPologi, fikk vi altså helt fantastisk hjelp. Anbefaler dette nettstedet så langt det er mulig med ord.

Bare det å lage en profesjonell og funksjonell nettside, kan være både krevende og vanskelig.

Mulig du klarer å få siden til å være synlig for deg selv, men hvis ingen andre finner den i myldre av andre nettsider, spiller det mindre rolle. Ved å ta kontakt med de dyktige folkene bak WPologi – er du i trygge hender. Vi kan garantere for topp service og rask hjelp.

WordPress.org

Wordpress-hjelp på norsk!

WordPress er det jo amerikaneren Matthew Mullenweg som står bak. Derfor er det åpenbart at de fleste menyene og hovedspråket i Wordress.com pg WordPress.org, er på engelsk. WordPress-hjelp på norsk! Er den viktigste årsaken til at du bør søke hjelp hos WPologi. Du forstå alt de sier, forklarer eller skriver til deg, og de gir deg løsningene på ditt språk.

Enklere kan det vel ikke bli?

WordPress.org er den plattformen vi mener du bør gå for. Fordi da styrer du alt selv, på eget domene. Om du velger WordPress.com, blir alt styrt av WordPress og du kan blant annet ikke ha reklame eller annonser på siden din. På wp.org er du din egen sjef. På WP.com må du forholde deg til regler kontrollert av WordPress.

Når det er sagt, bør du uansett velge WordPress i den ene eller andre utgaven. Fordi det er den beste måten å drive en nettside fra. WordPress er verdens ledende på nettside-markedet i verden, om det er noe som heter det. Og det er strengt tatt det beste alternativet uten særlig konkurranse.

Dette kan WPologi bidra med

 • Sette opp din egen nettside
 • Hjelpe deg med å sette opp e-postadresse
 • Hjelpe deg med å installere Google Search Console og Google Analytics
 • Hjelpe deg med å plukke ut de viktigste (plugins) utvidelsene – du trenger flere
 • Lærer deg å gjøre siden trygg for hacking
 • Lærer deg å skrive gode artikler
 • Lærer deg å sette opp egen nettbutikk
 • Lærer deg å operere nettsiden trygt uten at den går ned
 • Gir deg råd om bruk av bilder
 • Gir deg råd om hvordan utseende (Theme) skal være
 • Gir deg råd om hvilket Webhotell du bør velge til ditt formål

Å ha gode fagfolk i ryggen som hjelper deg med det du ikke kan, ikke har tid til eller ikke vil bruke tid – er gull verdt. Tid er penger i de fleste bransjer. Lar du folkene bak nettsiden WPologi ta seg av din nettside. Har du faktisk en del tid til overs, en bekymringsfri hverdag. Er det ikke deilig? WordPress-hjelp på norsk!

Du trenger hjelp

I teknologiens uutgrunnelige verden er det selvsagt enorme muligheter til å nå ut til din potensielle kunder. Da behøver du dette riktige verktøyet, men du må også kunne bruke det. For å bli en fullblods WordPress.org-kjenner, må du like å lære koding. Du bør kunne engelsk og sette deg inn i alle detaljene hvor en nettside fungerer og hva som ikke fungerer. Det er endel jobb.

Alt du behøver å gjøre, er å ta kontakt med gjengen i WPologi, som lærer deg og hjelper deg med WordPress. Vi vet du ikke vil angre på det, og vi kan love at du faktisk får all den hjelpen du behøver. Alle nett-bekymringer du har hatt med din nettside og nettbutikk – kan forsvinne i dag.

Før eller siden vil du behøve hjelp rundt din egen nettside – da er det greit å kunne snakke norsk med de som skal bidra. Enig?

Vargas

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

Året som nå er omme må betegnes som et vanskelig år for mange. Erna Solberg og regjeringen vil nok kalle det sitt Annus Horribiles, Donald Trump vil nok bruke minst like sterke meldinger når han oppsummerer året. Verst er det nok for kloden vår, som virkelig har vist seg fra en grim side. Hva formidlet Vargas i året som gikk?

Miljø- og klimaendringene vi ser rundt oss, er ikke lett å skildre i spennende artikler om man ikke har førstehånds bevis for all elendigheten vi ser i mediebildet. Derfor blir vi tvunget til å videreformidle bevisene gjennom andre kanaler. Det blir det mindre av i året som kommer. Lover.

Vi har nok ikke vært så ivrige i dekke denne siden av verden, vi har nok engang hatt fokus på langt hyggeligere ting gjennom året. Ikke mindre enn 130.000 besøkende har vært innom oss, gjennom 2019. Vi håper og tror at vi skal nærme oss 200.000 lesere – det neste året.

Lest? Her vår favoritt-YouTuber!

Årsaken til den økningen er vår evne til å snu trenden og bli mer populær, bruke enda flere gode bilder, bruke videoer i våre artikler og ikke minst, gi våre skrivere et enda bedre verktøy, gjennom å publisere YouTube-videoer og til og med podcaster.

Da vil du oppleve denne bloggen som mer moderne, mer i tiden som har endret seg gjennom årene, du vil huske at du har vært innom Vargas12.com, som går mot et fantastisk 10-årsjubileum i 2020. Vi har ikke stemmestyrt blogg, riktig ennå, men vent å se.

Vi anbefaler like godt her og nå, følg vårt nyhetsbrev gratis og helt uten betingelser. Alltid. Vi kommer aldri, noen gang til å kreve fem øre for at du skal lese våre artikler – vi skriver med glede for deg. Om du er av den nysgjerrige typen, kan du bla i vårt rikholdige arkiv, på høyre side i menyen.

Her finner du mer enn 6500 artikler om en rekke forskjellige tema.

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

La oss ta deg gjennom året 2019, måned for måned, uten å få med alle gode innlegg – presenterer vi noe av det som du har fått tilgang til på Norges mest kreative og innovative blogg.

Vi synes tiden går skremmende fort, og at vi nylig skrev artikler i januar, som nå nærmer seg tolv måneder siden. La oss ta det på kontoen for modenhet og erfaring.

I januar skrev vi om trening, kosthold og slanking, slik vi har gjort det i ti år på rad. Vargas12.com holder stø kurs mot tiden vi lever i, og har fokus på det du er opptatt av. Måned for måned, år for år. Slik blir det åpenbart i 2020 også.

I februar kom vi innom et tema vi alltid er opptatt av og som vi garantert kommer til å ha fokus på i tiden som kommer. Nemlig om relasjoner, forhold, kvinner og menn. Skilsmisse og forelskelse. At kvinner dropper lave menn, kom ikke som noen overraskelse på oss, men nå er det også dokumentert.

I mars-måned var vi så heldig og oppleve selveste, Andrea Bocelli, live i Telenor Arena. Det klarte vi ikke å la være å skrive om. En av våre største idoler fra scenen, sviktet heller ikke. 14. mars fikk gikk en stor drøm i oppfyllelse. Flere eventyr i 2020? La oss håpe.

I april skinte det raskt gjennom at vi blir vårkåte, glade for hver time som solen kommer høyre på himmelen, kvinnene viser stadig mer hud og alle hjerter gleder seg. Vi er stolte av alle våre artikler, men kanskje særlig de som går på tema ‘sex’ som alltid er populære. “De brede hoftene og de myke lårene” ble et av årets høydepunkter på denne bloggen i 2019.

I mai-måned fik Norges største håndballstjerne, Nora Mørk, kjæreste. Han heter Martin Laumann Ylven. Siden vi er stor fan av Nora, måtte vi skrive om det. Vil du lese den artikkelen, søker du på navnet hans, eller på Nora Mørk oppe til høyre i menyen, og du vil finne alle artikler som er publisert om henne og paret.

I juni skriver vi færre artikler enn normalt, vi liker å være ute blant deilige mennesker, vi liker å grille, gå langs Norges fineste bryggepromenade og vi elsker å reise. Derfor ble det noen få artikler om sommerkropp, litt om sex, litt om grilling og om Pride, selvsagt.

Hva formidlet Vargas i året som gikk?

I juli satte vi fokus på Influencere generelt, og Marit Turmo, som er blitt rik på sin frodige rumpe. Men vi skrev også en artikkel om moderne underholdning og de endringer TV-hverdagen vil få, for folk flest. I tillegg la vi i sommer fram bevis på at matkjedene bevisst forsøker å lure deg, som kunde.

I august kom Gretha Thunberg for alvor på banen og i verdens søkelys for sitt viktige fokus på global oppvarming, og at politikere verden over gjør for lite for å berge kloden vår. Men vi skrev også om «Ex on the Beach» og om blogg-døden som er over oss for alvor.

I september-måned satte vi fokus på husmoren som den moderne og svært populære pornostjernen, vi skrev om livets kommode, vi var innom fotball, økonomi og ikke minst – den mye omtalte TV-serien, EXIT. Antallet artikler øker i tak med hvor lengre ut på høsten og vinteren vi kommer.

I oktober kunne vi ikke holde oss lengre, og skrev et flammende innlegg om elendigheten som er i ferd med å ødelegge fotballen fullstendig, nemlig videodømmingen, best kjent som VAR. Durek Verrett fikk passet sitt påskrevet av oss, og vi er alltid innom priskrigen når høstmørket kommer over oss.

I november skrev vi flere gode artikler om økonomi, mat, sex, fotball og underholdning, som er våre fremste tema på denne bloggen. Men vi er altså innom en hel haug med andre viktige tema også, som rus, kjærlighet, vold, selvmord og storpolitikk, som blant andre Frode Berg-saken.

I desember har vi selvsagt fokus på julebudskapet, økonomi, ensomhet, mat, mye fotball – særlig den engelske da det er høysesong, ‘Boxing Day‘ og mange nordmenn som besøker England av nevnte årsak, på denne tiden. Og vi har skrevet om “den skjulte priskrigen” noe vi har tenkt å fortsette med i 2020.

Om du har behov for markedsføring, vil Vargas12.com kunne være den perfekte partner for deg. Om du har linker til egen nettbutikk, eller behøver å fremme ditt gode navn og rykte av andre grunner – ta kontakt med oss. Vi lover å gjøre alt vi kan for å tilfredstille dine behov.

Vargas12.com feirer som sagt 10 år i 2020, det vil bli behørig feiret med gaver og premier til alle våre lesere. Vi kommer til å fortsette å skrive for deg i årene som kommer.

Gratis og uforpliktet kan du altså få de ferskeste nyhetene gjennom vårt nyhetsbrev, som publiseres til alle som ønsker det klokken 18:00 – hver eneste dag. Hele året.

God jul og godt nyttår!

Vargas

Derfor forsvinner bloggerne

Derfor forsvinner bloggerne dag for dag i Norge. Det som for få år siden var den ultimate måten å kommunisere med egne lesere på. Nemlig å blogge – ser ut til å forsvinne fra norske sosiale medier.

Jo da, det er fortsatt noen som fortsatt lever godt av det å skrive, men i så fall kombinert med andre plattformer som podcaster. Facebook-profiler eller stemmestyrt blogging som er det nyeste av det nye, og for framtiden i følge ekspertene. Derfor forsvinner bloggerne.

Lest? Du har vel stemmestyrt blogg?

Nettavisen eide Blogglisten.no, men stengte den for en tid tilbake, sannsynligvis grunnet dårlig fortjeneste. Nå eksisterer det kun én eneste liste, og det er kun for bloggere som skriver for blogg.no. Også den eide av samme nettavis. Dessverre vil kanskje noen si, så er den teknologiske biten i sosiale medier blitt vanskeligere å styre selv, med strenge krav fra Google.

Google sitter på all makt, du skal ikke bare ha god peiling på hva du driver med får å bli godt likt. Og score høyt hva søkemotoroptimalisering angår. Du bør sette deg inn i hvorfor dine artikler kommer høyest mulig hos nett-giganten. Det er det ikke alle som lykkes med, og med liten eller ingen trafikk. Kommer liten eller ingen motivasjon – til å skrive god tekst på egen blogg.

Høy SEO

For å sikre at søkealgoritmene oppfyller høye standarder for relevans og kvalitet, har Google en grundig prosess, som innebærer både tester i sanntid og tusenvis av kvalifiserte søkekvalitetstestere over hele verden.

Google.com

Vi kan kjenne oss igjen i mye av dette, men har så mange baller i lufta, spennende nye prosjekter og sterke meninger at vi, altså Vargas12.com, kommer til å skrive minst 6500 innlegg til, på denne bloggen i årene som kommer. Vi kjenner godt til hvordan vi får høy SEO på våre sider og stiller strenge krav til våre skrivere, derfor får vi den trafikken vi ønsker oss.

Derfor forsvinner bloggerne

Vi vet at mange nettstedseiere sliter med Googles nye krav og strenge søkealogrytmer, fordi det er både krevende, vanskelig og tidkrevende å skulle sette seg inn hva dette egentlig er. En blogg og en nettside skal først og fremst ha et innhold som har en ‘nyhetsgehalt’ i seg, altså så langt unna ‘fake news‘ som mulig. Innholdet bør være nyttig for leseren og ikke være en kopi av annen skrevet tekst.

Derfor forsvinner bloggerne.

Samtidig krever Google at hastigheten skal være så optimal som mulig, det betyr oppdaterte sider og programvare. En treg nettside gir elendig søkemotoroptimalisering. Det samme gjør alle nettsider med lite tekst og mye reklame. Du bør heller forsøke å være så nyskapende som over hode mulig.

Er du f.eks den eneste personen på kloden som skriver om tema: “Slik blir du rik over natten” – slik vi dessverre har kommet i skade for å gjøre, fordi det er gjort så ofte tidligere, men, med temaer og kilder som er absolutt unike, vil du bli fanget opp av Google og score høyt.

Å skrive god tekst er ikke så krevende, men å få leserne til å først finne teksten. Deretter like den og kanskje til og med dele den, er ikke så enkelt som det var tidligere. Selvsagt er det utelukkende positivt at Google har begynt å fjerne, kategorisere og rangere artikler som betyr, de beste først. For at vi som forbrukere skal finne det vil leter etter så raskt som mulig.

Lest? Din underholdning i morgen

Hadde du som forbruker søkt etter nye dekk til din nye Range Rover, på Google, og fått opp sider med nakne damer med silikonpupper. Ville du sannsynlig sluttet å bruke Google. Ok, nakne damer var et jævlig dårlig eksempel, siden det kanskje heller var populært. Du skjønner poenget. Når du vil finne noe du søker etter, bør det være så relevant og ekte som mulig. Ikke masse reklame og fake news.

Derfor forsvinner bloggerne

Disse strenge nye kravene fra Google, og et enda strengere krav fra nettbrukerne som helst ikke vil lese, men lytte til bloggere, kjendiser og andre som kan ha et spennende budskap gjennom podcaster – gjør at de tradisjonelle bloggerne, legger ned tastaturet i hopetall. Dessuten oppholder ikke de samme unge seg på blogg.no lengre, de søker heller på YouTube.

De største stjerne i sosiale medier nå, er jo Influencerne, som kommuniserer live på video. Og se på Linnéa Myhre i Bloggerne, har hun podcast? Jepp. Men hun skriver også bøker, ikke sant?

Sophie Elise Isachsen

Spiller man på så mange trenger som mulig, som Sophie Elise Isachsen gjør, nemlig lager musikk og skrive bøker. Poste ofte på Instagram og Facebook, skrive blogg-artikler, og har en av Norge mest populære podcaster i tillegg. Så blir det smør på brødskiva allikevel. Sophie Elise tjener flere titalls millioner kroner per år, fordi hun utvilsomt er beste i landet på å være synlig. På riktig sted – til enhver tid.

Det er dessverre ikke liv laga lengre for deg som kun blogger, om du vil bli rik og berømt av ditt vakre utseende. Om du kun legger ut bilder av deg selv, sammen med din velskrevne tekst. Ja, du kan få noen lesere, men mye penger vil du neppe tjene på nettsiden din.

Lager du deg en podcast og har noe viktig, morsomt og kreativt og si, eller lager deg en YouTube-kanal i tillegg. Da snakker vi plutselig muligheter.

Skal du tjene mye penger, kun på tekst, skrive gode romaner som selger. Det er enda litt mer krevende enn å krangle med Google, vi har førstehånds erfaring og vet hva vi snakker om.

Men ny bok kommer også, – vær sikker.

Vargas

Du har vel stemmestyrt blogg?

Du har vel stemmestyrt blogg? I følge de som har greie på sosiale medier generelt og blogging spesielt, vil det innen 2020, som er bare få måneder til, være et skrikende behov for stemmestyrte enheter, også i sosiale medier.

Du har det på din smarttelefon allerede, du snakker med Siri, du snakker med Google, snart vil du ha behov for å prate med dine favorittbloggere også. Lite er mer i endringen enn teknologien. Alt utvikler seg raskt, vi snakker til og med med den automatiske gressklipperen. Du har vel stemmestyrt blogg?

Snart har du en vandrende robot i stua, som går i kjøleskapet og henter en øl til deg, om du spør pent. Derfor bør du som jobber med sosiale medier, blogg, Insta, YouTube eller Podcast, tenke litt lengre enn nesa rekker. Snart vil alle ha stemmestyrt kontakt. Influencerne må tørre å åpne munnen eller falle utenfor det publikum krever.

Måten å gjøre dett på som blogger er ganske enkelt.

Du må tenke kreativt, være forut for din tid ved å legge til en podkast i hver artikkel du skriver, eller du kan komplimentere med en YouTube video i tillegg til tekst. Du har sikkert lagt merke til at Insta, er mer i vinden enn noen gang. Ditt publikum vil heller se bilder, framfor å kun lese tekst – nå vi de høre deg snakke også.

Fremtiden som Influenser

Skal du ha lesere eller et publikum i framtiden, må du forny deg. Ikke bare dine gamle blogginnlegg, men også fornye teknologien som er tilgjengelig for deg og alle dine konkurrenter. Husk at det er dyktige folk rundt deg. Du må derfor gjøre enn innsats selv også ved å fornye din side, ditt verktøy til å formidle. Du forblir ingen Influencer, om du ikke har innflytelse på ditt publikum.

De fleste som leser din blogg, leser den fra en smarttelefon. Derfor bør hastigheten på nettsiden din vær så rask som mulig, både på PC, nettbrett og mobil. Er den ikke rask nok, vil leserne søke videre til raskere nettsider. Så viktig er det faktisk, nemlig helt avgjørende for om du lykkes eller ikke, som blogger.

Pass på at du har et webhotell, som tåler stor belastning mye trafikk og som har liten nedetid. Hvor serveren for nettsiden er plassert er også veldig viktig. Bruk norske PRO ISP, så er du trygg.

Du har vel stemmestyrt blogg?

Du har vel stemmestyrt blogg?

Husk at folk har det travelt, de er på farten kontinuerlig, til og fra skole, til og fra jobb, de reiser mer enn noen gang – verden over faktisk. Da vil man ikke ha tid til å sette seg ned å lese, men heller gjøre andre ting, mens man lytter til deg. Du ser det over alt, mennesker med en propp i øret, eller en smarttelefon i hånden.

Ekspertene mener at du bør faktisk ha din helt egen Podcast, plasser denne i bloggposten, du behøver ikke ta med hele artikkelen hver gang, kun de viktigste elementene. Når Tusvik & Tønne, kan bli rike på tullprat, skjønner man at podcast er veien å gå. La Podcasten bli et supplement til det tilbudet du allerede har.

I tillegg til å snakke til ditt publikum, bør du sørge for at innholdet forøvrig er så bra som mulig, både av bilder og tekst, men også at din artikkel er lett å finne. SEO er mer viktig enn noen gang. Hva er SEO tenker du kanskje? Det er søkemotoroptimalisering. Google, er den største søkemotoren på nettet, scorer du ikke høyt nok hos Google, vil ikke siden din bli lest av særlig mange. SEO er det viktigste verktøyet du jobber med, for å bli lest og nå hørt.

Du skal også spre det glade budskap, langt oftere enn du kanskje tror.

Sosiale medier

Twitter, Facebook, StumbleUpOn, Insta, Pinterest og LinkedIn, er noen av de kanalene du må bruke. Og bruke ofte. Du bør poste samme artikkel flere ganger i ukene etter publisering, mange nøyer seg med kun den ene gangen, rett etter publisering, det er feil.

Ekspertene mener også at du skal, for å få et så stort og bredt publikum som over hodet mulig, betale det du kan for å bli lest nok. Dette er et individuelt valg, om du ønsker å gjøre det, ut i fra din privatøkonomi, eller bedriftens økonomi, om du skal spre forretningens nettside. Men om det hjelper? Utvilsomt.

Neil Patel

Her kommer en liste på tolv punkter, som du bør notere bak øre, om du vil lykkes med bloggen din:

 • Ikke tro på alt Neil Patel sier, men mye av det er riktig og klokt se ham på YouTube, han er en guru i sosiale medier det er verdt å lytte til
 • Gjør leserne og lytterne dine nysgjerrig
 • Svar på alle kommentater i sosiale medier, svar med et spørsmål
 • Ta bildene du publiserer selv, bruk tid på Insta
 • Sørg for å bli sett, men også hørt, skaff deg en stemme på sosiale medier, lag en Podcast
 • Betal for å spre arbeidet ditt, men sørg for at det som sendes ut er så godt som mulig, les over flere ganger
 • Er du innovativ og tidlig ute, kanskje først, med ny teknologi vil du få et større publikum
 • Vør venn med følgerne din, kommuniser, spør hva de vil lese om
 • Gjør nye ting, overrask leserne, dra hjem til en kjendis, legg det på bloggen
 • Hva du skriver eller sier er av stor betydning, vær hyggelig, alltid
 • Lag konkurranser med gode premier – folk elsker alt som er gratis
 • Husk at ditt publikum er kresent, de flytter lett over til andre om du ikke er spennende nok lengre – derfor bør du levere hele tiden

Teknologines utvikling

Teknologien vi har og får tilgang til, er verktøy for framtiden. Sørg for at du holder deg oppdatert, bruk det for det det er verdt og til din egen fordel. Med stemmestyrt nettside, er du med på utviklingen og du vil holde på ditt publikum. Teknologiens utvikling er ditt verktøy, bruk det.

Det krever en innsats, men slik vil det bli i framtiden for alle. Vi blir mer og mer krevende, derfor gidder vi ikke slå på lyset selv, vi bruker stemmen til å få lyset på. Du har vel stemmestyrt blogg?

Er du kresen selv, på hvilket innhold du publiserer til dine lyttere og lesere, vil de bli værende hos deg for de du leverer, gang etter gang.

Det er det som er en god blogg eller nettside – du blir stadig overrasket de gangene du stikker innom, som genererer mer trafikk til nettsiden og de kommer tilbake, gang etter gang.

Lykke til. Vi snakkes!

Vargas

Nytt utseende, samme blogg-innhold!

Nytt utseende, samme blogg-innhold på Vargas12.com som har gjennom de siste ukene fått en omfattende ansiktsløftning, som har gjort utseende mer tiltrekkende, der bloggen er lynrask og vakker. Innholdet er selvsagt det samme. Her får du siste nytt, fra England, sladder-spaltene, kjøkkenet, soverommet og livet for øvrig.

Her finner du både økonomiske råd, veien til et bedre liv og hjelp til å takle utfordringer når livet ikke går som planlagt. Vi kan ikke trylle, men vi kan hjelpe en venn i nøden, vi vil gjerne være til hjelp, om du trenger det. Her er det stor takhøyde og mye hjerterom. Nytt utseende, samme blogg-innhold!

Nytt utseende

Vargas12.com har fått nytt utseende, som du kanskje ser, du kan følge oss på Instagram helt nederst på siden, på Facebook og Twitter, eller bruke kommentarfeltet for det det er verdt. Vi har alltid skrevet for vår lesere – You Are Perfect! Vil alltid være vårt slagord, fordi vi vil at du skal like deg selv, elske den du er, både inni og utenpå. Du er jo perfekt. Du må bare se det og tro på det selv.

Nytt ansikt – nytt innhold i en ny og utfordrende tid for alle bloggere.
Nytt utseende, samme blogg-innhold
Foto: Pixabay

Bli med på reisen og gi oss ris eller ros, din favorittblogg er tilbake med fynd og klem, Vargas12.com vil bli den beste bloggen i Norge med deiligst utseende og best SEO av alle. Vi trenger kun litt tid til å komme helt i mål. Er ikke vårt nye utseende sexy kanskje?

Hva er blogg, tenker du kanskje? Blogging er moderne elektroniske brev, artikler eller blogginnlegg. Noen ofte langt bedre enn de du finner i lokalavisene eller riksavisene. Noen produsert og skrevet for å irritere, provosere, terge eller imponere. Fellesnevneren for de fleste innlegg er at de publiseres av skrivere som har noe på hjertet. Et budskap til folket. En bloggpost til verden.

Vargas12.com

Visste du forresten at en av de aller første og største bloggerne, ble til en av de aller største nettavisene i verden. Huffington Post, var i utgangspunktet en blogg, drevet av dyktige, Arianna Huffington, som senere ble sjefredaktør. Du har sikkert hørt om bloggeren, Blondinbella, eller, Isabella Löwengrip (28), Sveriges mest suksessrike blogger, blant de mest innflytelsesrike forretningskvinner, god for flere millioner svenske kroner, starter bloggen sin som 14 åring. Eller vår egen, Sophie Elise Isachsen (23), som i 2017 tjente hun 2,5 millioner kroner, men har allerede en formue på 7,5 millioner.

Uten sammenligning forøvrig, er det mange bloggere som vet hva de driver med, men det er verdt å nevne at alle de ti største bloggerne i Norge, som alle har millioninntekter – er vakre kvinner. Blogg kan ha noe med et godt utseende å gjøre, derfor satser vi fult på en sexy blogg. Uten å tro at vi blir styrtrike av den grunn.

Oppgradering

Du som surfer mye på nettet, som leser mye blogg, ser bilder på Insta og ser videoer fra YouTube. Bruker mye mobiltelefonen til nettopp dette. Mer enn 80 prosent av våre lesere, når oss via smarttelefonen. Derfor har vår fantastiske assistenter, gjort om på designet, og laget et lesevennlig oppsett. Slik at Vargas12.com kommer opp så raskt at du ikke rekker å blunke, når du ønsker å klikke deg inn på siden. Vi elsker hastigheten og vet du vil bli fornøyd også.

Når vi så hva Facebook var villig til å svi av for å oppgradere sine portaler, apper, med bilder og fancy nyskapinger, skjønte vi raskt, uten sammenligning for øvrig, at vi var tvunget til å fornye oss. vargas12.com har alle de 6200 artiklene som før, men de neste seks tusen, vil revolusjonere bloggingen i Norge med lekkert utseende, som om den er fra hvilken som helst nettavis, men nå med brilliant SEO.

Skal du investere i god reklame via blogg på internett, da har du kanskje komme riktig, vi skrever artiklene for deg, ja, dette er egenreklame for nye Vargas12.com. Vi vet du liker det du ser. Og vi er mektig stolt over sluttresultatet.

Følg oss på Facebook

Om du klikker deg inn på de tre strekene oppe i høyre hjørne, vil en ny verden åpne seg. Her kan du faktisk sitte i time etter time å bla i all verdens artikler om alt fra “Mat på P”, om “Nora Mørk-bildene som tar av på nett“. Eller følge youtuberne, The FML Show mot stjernehimmelen. Forresten, husk du må huske å slå i bjella, under anbefalt lesning, helt øverst.

I tiden som kommer vil Vargas12.com følge med på overgangsvinduet til Manchester United, Wolves, Liverpool og alle de andre kanonene i England. Vi vil gi deg siste nytt om Nora Mørk og Martin Ylven, vi skal følge nøye med på Farmen, Farmen kjendis. The FML Show, hva som engasjerer deg mest i sommer, for du skal jo til Rådhusplassen og oppleve VG-lista? Og vi lover å provosere deg noe så innmari at du bare må kommentere i kommentarfeltet vårt. Velkommen skal du være.

Aldri har det vært enklere å si sin egen ærlige mening på denne bloggen, men først og fremst, ønsker vi at du følger oss på Facebook, for å få våre aller siste artikler – som først av alle.

Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Takk for oppmerksomheten, foreløpig!

Vargas

Blogglisten legges ned!

Nettavisens og hele Norge offisielle Bloggliste, den listen tusenvis av bloggere har besøkt daglig gjennom mange år, ser ut til å være borte for alltid.

Klikker man inn på det som engang var juvelen i kisten for alle som hadde mange nok lesere, og nærmet seg toppen av den berømte listen – er det bare et sort hull med teksten “Du blir nå overført til blogg.no, og den tragiske beskjeden: “Blogglisten er nedlagt, Egmont, som eiere, driter egentlig i dere bloggere, vi vil tjene pengene våre på dere idioter, på en annen måte.” 

Det står selvsagt ikke det, men det er det som er realiteten. 

[ngg src=”galleries” ids=”2″ display=”basic_thumbnail”]

(mer…)

Tjene penger på annonser?

Tjene penger på annonser? Du driver en middels stor bedrift, men har ikke den inntjeningen som er forventet og eierne ser deg i kortene og er ikke helt fornøyd?

Kanskje gjorde du ikke godt nok arbeide på skolen og mistet de viktigste punktene hva markedsføring angår?

Ikke var du spesielt mye til stede når ansettelsene i bedriftene ble gjort heller. Mulig du ikke engang er til å skylde på – hva den manglende inntjeningen angår.

Tjene penger på annonser?

Kanskje er det rett og slett kundene sin feil, at de ikke ikke skjønner det fantastiske tilbudet som ligger rett foran nesen på dem – de idiotene!

Å tjene penger på enkel måte via annonser, uten særlige utfordringer eller problemer, er selvsagt mulig. Men da bør du vite hva du driver med, ha et særlig heldig utseende, kombinert med mest for forretninger.

I Norge finnes det tusenvis med tilfeller der det motsatte har skjedd. Man er for naiv, for rask på avtrekkeren, eller tror at kundene kommer av seg selv. Dessverre er det ofte ikke slik.

Tjene penger på annonser?
Porsche Carrera 4S 911, er noe av det mest fantastiske som er skrudd sammen Foto: Pixabay

Det er dyrekjøpte erfaringer, å mislykkes økonomisk. Man kan få så store problemer at man må tvangsselge bolig, slike problemer kan påføre forholdet utfordringer som fører til skilsmisse, den onde sirkelen bare fortsetter.

Dårlige investeringer man ikke kommer ut av med bena på jorda, kan dessverre havne i den dypeste tragedie. Noen ganger er årsaken til den mislykkede investeringen selv forskyldt, men ikke alltid. Internasjonal økonomi er ‘flytende’, ‘svevende’ og dermed svært uforutsigbar. Dermed er det vanskelig å kunne sikre inntjeninger på produkter man selger globalt. Selger man kun nasjonalt, slipper man åpenbart den usikkerheten.

Den tyske produsenten av bilmerket, Porsche, behøver svært liten markedsføring, fordi bilmerket er så velkjent verden over. Likevel bruker bilgiganten, som anses som et av de aller beste – milliarder av kroner, for å opprettholde dette viktige imaget.

Internettannonsering er et mektig ord som kloke mennesker har benyttet, siden World Wide WEB oppsto engang på åttitallet. Det er det slett ikke bare amerikanere som har oppdaget, men også indere, svensker, nordmenn og en hel haug med kinesere. Men i skrivende stund, skal det være nordmenn som bruker internett mest, per innbygger.

Å annonsere for faste kunder, eller nye bedrifter, små eller store, via brevduer, ‘flyere’, avisannonser eller god, riktig og strukturert annonsering via internett – kommer alltid an på pris. Markedsføring og reklameannonser henger sammen med pris, tid, behov og marked.

Å tjene penger på annonser er en ullen bedrift, drevet gjennom mange generasjoner – verden over.

Hva din bedrift, eller hva du som privatperson har råd til, hva dere kan bruke av penger til mat, hobbyer, leker, klær, regninger, bil og husholdningsartikler – kommer åpenbart av hvilken inntekt husholdningen har, men ikke kun det. Hva som ligger på utgiftsposten er av enorm betydning. Både hos deg som privatperson, men også som bedriftsleder eller bedriftseier.

De aller største bloggerne tjener som kjent det dobbelte av det foreldrene klarer å skarpe sammen. Det er for mange et spark i ballene og vanskelig og takle. Faktum er at de unge kloke, kan tjene seg styrtrike med smarte annonser. Ikke behøver det bli særlig dyrt heller, om man velger riktig annonsering for sine produkter og sin bedrift.

Du som investor bør vite hva du vil bli sett og målt på, og hvilke produkter som skal presenteres. Her gjelder altså et meget strengt lovverket – for å forvalte andres formue riktig.

Ønsker du å annonsere på Vargas12.com, vil du bli gledelig overrasket over pris, hvor synlig du blir, og hvor mye annonsering og reklame du får – ved din investering på vårt nettsted.

Ta kontakt nå, du har neppe råd å la være.

Vargas

Bloggerne påvirker kroppshysteriet

Bloggerne påvirker kroppshysteriet. “Influencerne” og topp-bloggerne som har tusenvis av lesere har enorm påvirkningskraft.

Derfor er det nå foreslått å straffe bloggerne, som påvirker leserne sine med salg av artikler som omhandler kropp, kroppsvekt, slanking og utseende forøvrig. Hurra. En gledens dag. 

Fotballfrue og noen få andre styrtrike bloggere har gjort seg rike på å lure leserne sine til å tro på eventyr, og at man faktisk blir pen, vellykket og rik – om man gjør som dem. Spise Lavkarbo og dytte ‘Restylane’ i leppene og ‘Botox’ i tryne. Endelig må faktisk topp-bloggerne tenke seg om, før de poster innlegg som unge lesere kan bli svært påvirket av.

Klart det er av enorm betydning hva man måtte mene – når nærmere to hundretusen fjortiser vil være som deg. 

Bloggere som vet hvor skapet skal stå, og som ikke ønsker å lure sine lesere til å bruke penger på produkter de selv ikke kan stå inne for – lar være å reklamere for produkter som har med kroppsfokus å gjøre.

Bloggerne påvirker kroppshysteriet.

Bloggerne påvirker kroppshysteriet
Å ha innflytelse på en hel generasjon er unikt Foto: Creative Commons

Har du en venn eller en venninne, som sliter med vektproblemer, eller som ikke tør å kle av seg på stranda, fordi terging, mobbing eller sjikane kan bli en av konsekvensene. Ta grep med det samme. Blir din venn som skiller seg ut i mengden, mobbet av andre i vennegjengen, bor du være den tøffe som sier i fra.

Nettportalen Pinterest går nå i Tumblrs fotspor og forbyr blogger, bilder og innlegg som hyller sylslanke kropper. En av Norges største bloggportaler, Blogg.no, gjør ikke dette. Livsfarlig, mener lege Louis Torbjørn Voisin.

Tumblr og Pinterest er to av verdens mest populære plattformer for mikroblogging. Disse sidene er meget populære for mange som interesserer seg for klær og mote. Problemet er bare at det dukker stadig oftere opp innlegg som “Thinspiration” som hyller svært tynne jenter. På disse sidene kan man som på alle andre blogger skrive hva man vil.

Slanke-bloggene hos blogg.no og andre blogg-portaler fungerer slik kasinoreklamer gjør for spilleavhengige, sier lege Louis Torbjørn Voisin, som har jobbet med spiseforstyrrelser over lang tid, og legger til:

– Bloggene bør bli ulovlige fordi de er bevisst destruktive og kan bidra til at pasienter omkommer. Individer som legger ut bilder og tekst med sterkt anorektisk budskap vet også at de skader andre.

Bloggerne og “Influencerne” vil alltid ha stor makt, alt etter hvor mange lesere de har. De største har enorm slagkraft, nettopp derfor ble Sophie Elise Isachsen kåret til Norges mektigste mediekvinne for få år siden. Alt hun tok i ble til et dilemma for alle hun kritiserte, de få hun tok under sine vinger, kun sole seg i glansen av Norges mektigste “Influencer”. Klart det er av enorm betydning hva man måtte mene – når nærmere to hundretusen fjortiser vil være som deg.

De største bloggerne, også forfatterne og alle som har stort nedslagsfelt med mange lesere eller kunder. Påvirker jo en hel generasjon i hvordan de skal velge å leve sine liv. Tusenvis av unge jenter hadde latt være å ta silikon i puppene sine, om toppbloggerne heller hadde fokus annet enn kropp.

Tenk, så deilig da, å slippe å forsøke å kopiere andre – og bare være seg selv og godta det hundre prosent. Da ville mange skuldrer senket seg til et normalnivå, kroppsfokuset hadde forsvunnet etter hvert og mange hadde slitt mindre med et feil selvbilde.

Lær deg selv å ha egne meninger om hva andre sier og gjør, lær deg å like deg selv, uten at noen forteller deg å svi av tusenvis av kroner på produkter du kanskje ikke trenger, eller som gjør deg mer lykkelig.

Vargas

Tre millioner treff!

Tre millioner treff! Vargas12.com er bloggen du kommer innpå når du søker etter obskøne ord, som sprutorgasme, voldtekt, død og fordervelse.

Til stor glede for kvinner og menn i alle aldre over 16 år. ( aller helst.)

I mer enn åtte år har denne bloggen levert artikler og blogginnlegg til norske, svenske, danske, engelske og amerikanske lesere. Tre millioner treff, altså!

Lest? De mest populære innleggene for 2017

En og annen asiat, russer og franskmann har også funnet fram til oss via Google, Bing eller andre søkemotorer som finner fram på World Wide Web. Vargas12.com er bloggen som tar for seg de mer utradisjonelle temaene, vi skriver for deg, men vi liker å provosere og bruker derfor ofte tabubelagte emner – når vi skal publisere blogg-artikler.

Tre millioner klikk på åtte år, er kanskje ikke imponerende, isolert sett, men sett lys av de antall tusen bloggerne som vi konkurrerer med hver eneste dag, så er det ikke så verst. Vi er i ferd med å jobbe opp en kundegruppe, eller leserskare som kommer tilbake til oss hver eneste dag, noe som vi er veldig stolte og takknemlig for.

Tre millioner treff!

Tre millioner treff!

Vi har skrevet nær 6000 artikler, og har planer om å skrive mange fler gjennom de neste årene.  Vargas12.com er kommet for å bli.

Er du opptatt av fotball generelt og kanskje engelsk spesielt, bør du selvsagt følge oss på Facebook. Er du opptatt av sex, forelskelse, relasjoner, ekteskap og alt det som hører med – kan du faktisk snappe opp gode tips av oss, her på Vargas12.com.

Lest? Blogglisten går for sikkerhet først

Er du bedriftseier, selger du annonser på nett, vet hva det vil si å markedsføre deg selv og din bedrift? Også da, vet vi at vi kan hjelpe deg – slik vi har hjulpet kunder fra inn- og utland siden 2010. I skrivende stund har vi faktisk ledig plass til god markedsføring på bloggens hovedside – annonser, linker og god reklame er dyrt.

Men hos oss vet vi at vi kan hjelpe både små og store bedrifter til å bli synlig på nettet uten at det ruinerer kunden. Tre millioner treff! Tenk det!?

Trenger du hjelp med dine artikler, eller å oversette tekst fra norsk til engelsk eller omvendt? Se ikke bort fra at vi kan hjelpe deg.

Tatt i betraktning av vår holdning om kvalitet, framfor kvantitet – er vi strålende fornøyde med å levere mange, gode blogginnlegg til folket. Takk for oppmerksomheten så langt.

Vargas

Blogglisten går for sikkerhet først

Blogglisten går for sikkerhet først. Nettavisens offisielle bloggliste, Blogglisten.no velger å endelig gå for sikkerhet først, ved å la Norges bloggere få registrere seg med https, framfor gamle, usikre og tradisjonelle http. Men du må gjøre jobben selv. Snarest.

Er du opptatt av sikkerhet på din blogg, er dette noe du bør ta på alvor, for din egen nettside. Endre adresse-koden fra http til https i dag. Blogglisten går for sikkerhet først, ser det ut til, og det kan være veldig smart. Aldri før har hackerne vært mer effektiv og farlig for ditt nettsted eller din nettbutikk som nå.

Blogglisten går for sikkerhet først

Blogglisten går for sikkerhet først
Blogglisten.no – Norges offisielle bloggliste Foto: Nettavisen.no

De aller fleste seriøse nettsider, aviser (kanskje ikke like seriøse når vi tenker oss om) banker, nettbutikker, finansinstitusjoner o.l har lenge hatt denne sikkerheten implementert. Nå er tiden inne for at alle, også privatpersoner, som ønsker å forbli trygg på nett – til å gjøre det samme.

I dette innlegget, får du en god gjennomføring, hvor du får vite at du trenger et TLS-sertifikat, på den måten blir alle nettsidene endret fra http – til https. Blogglisten går for sikkerhet først.

Lest? Nettsvindel – naive nordmenn, enkle offer, lurt for millioner

Utfordring for de fleste, er at dette er for komplisert, til at ‘hvermannsen’ klarer det selv. Derfor gir vi deg muligheten her og nå, til å få din blogg eller nettside så trygg som mulig. Alt du behøver å gjøre, er å ville være trygg nok og ta kontakt her.

The World Wide Web

Nær sagt hele «The World Wide Web», hele internett, trenger TLS. Det er kampanjer der ute for å bevisstgjøre nettstedseiere og brukere om nødvendigheten. Etterhvert som flere og flere beskytter seg konsentreres manipulasjonene, avlyttingene og svindelen til de som ikke har. Noe det er verdt å tenke over.

Vi er glade for at Nettavisen tar sikkerhet på alvor, og gir bloggerne mulighet til å få en trygg og sikker nettside, som er forberedt på framtiden, rent teknologisk. Du må registrere bloggen din på nytt, for at dette skal kunne fungere optimalt.

Har du spørsmål som handler om TLS-sertifikat eller som omhandler sikkerhet for din nettside, bruk kommentarfelt og spør i vei. Vi lover å forsøke å veilede deg i riktig og trygg retning.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest