Billie eller Rihanna mest sexy?

Billie eller Rihanna mest sexy? Siden vi er straffeforfulgt en rekke ganger med feil billedbruk, tør vi ikke annet enn å bruke bilder av verdenes mestselgende og sexy artister på vår blogg, som ligger i linker til andre sider. Regningen er for store og vi må være redelige mot våre lesere.

Lars Winnerbäck

Legg merke til bildene i denne artikkelen. Bildene er tatt live sommeren 2022 i Fredrikstad. Ikke av Billie Eilish eller Rihanna, men av fantastiske Lars Winnerbäck. Ektefellen til den norske skuespilleren i TV-serien Exit, selveste Agnes Kittelsen. Bildet er tatt av undertegnede og kopierer du det vil du få en faktura du blir tvunget til å betale. Vi vet hva vi snakker om. Been there done that, for å si det mildt.

Etter at vi har gått på en smell eller to vedrørende billedbruk, har vi valgt å enten publisere egne bilder. Eller bruke det rikholdige arkivet til Pixabay.com. Herfra kan du dele bilder fritt uten å risikere å få en diger faktura med på kjøpet. Men vær obs, det finnes bilder på denne nettsiden som ikke er gratis også, så pass på.

For at du skal kunne se bildene av de nevnte stjernene for å gjøre deg opp en mening selv, så viser vi til Twitter.com. Her kan du finne alle typer bilder som er i en Tweet, om du henviser til linken bildene eller videoene er publisert, slik:

Billie eller Rihanna mest sexy?

Bildet er tatt av SplitShire fra Pixabay

Rihanna eller Billie

Rihanna er sannsynligvis verdens mest sexy kvinne, gravid eller ikke. Men bildet som lager de største overskriftene verden over, er den halvnakne Billie Eilish. Artisten som fram til dette bildet ble tatt, har vært kjent for å gå i store og posete klær. Der hun bevisst har skjult sine yppige former. Hvorfor det? Hva har hun å skjule?

Billie Eilish er en stor artist med en fantastisk stemme, nå vil hun sannsynligvis bli brukt som modell også. Hvor hun selv måtte ønske. I 2022 vant Billie Oscar for beste filmmusikk for låta til filmen med samme navn: No Time to Die.

Billie eller Rihanna mest sexy? Eller liker du heller Winnerbäck bedre?

Du får gjøre deg opp din egen mening, men ikke stjel andres bilder. Da havner du i saksa. Du må regne med en faktura på alt fra et par tusen kroner til både ti, femten og opp mot hundre tusen kroner, om du er riktig uheldig. Eller uansvarlig, som det egentlig bør kalles.

Opphavsrettsloven

Lov om bruk av bilder, også kjent som opphavsrettsloven, regulerer bruken av bilder som tilhører andre personer eller organisasjoner. Denne loven sikrer opphavsretten til bildeskaperne og gir dem eksklusive rettigheter til sine verk.

Lov om bruk av bilder gir opphavsmenn og -kvinner beskyttelse og kontroll over bruken av deres bilder. Opphavspersonen har enerett til å bestemme hvordan bildene kan brukes og distribueres. Dette innebærer at andre ikke kan bruke eller publisere bildene uten tillatelse.

For å bruke andres bilder lovlig, kreves det som regel samtykke fra opphavspersonen eller rettighetshaveren. Samtykke kan gis skriftlig eller muntlig, men det er alltid anbefalt å få det skriftlig for å unngå uklarheter i fremtiden.

Det finnes imidlertid unntak der bruk av bilder kan være tillatt uten samtykke.

Dette inkluderer blant annet sitatbruk, bruk i nyhetsreportasjer eller dokumentarformål, samt bruken av bilder i undervisning og forskning.

Disse unntakene er underlagt visse vilkår og må balansere opphavspersonens rettigheter med samfunnets interesse.

Vargas

Winnerbäck-magi i Fredrikstad

Winnerbäck-magi i Fredrikstad, med Sveriges svar på Bruce Springsteen, som var på besøk denne vakre sommerkvelden ved Glommas utløp. En fantastisk ramme rundt en konsert hvor Melissa Horn, Sveriges svar på Marion Ravn, kanskje, varmet opp for selves Winnerbäck.

Estimated reading time: 5 minutter

Winnerbäck og jeg

Det var stinn brakke på Tollbodplassen i Fredrikstad, hvor mer enn ti tusen publikummere hadde tatt turen, visst ble det magisk. De aller fleste av de mest kjente og ikoniske låtene ble presentert, langt ut i den vakre sommerkvelden.

Les også: Ringen – slik begynte historien

Vi skal på ingen måte gå musikkanmelderne i næringen, bare gi et lite innblikk i egne inntrykk fra en fantastisk konsert. Fredrikstad vil dog aldri bli musikkens sentrum hva gode konserter angår.

Til tross for flere suksessfylte år med “Månefestivalen“, så er det andre ting Fredrikstad er langt mer kjent og berømt for. Enn konserter og musikalske godbiter. Men denne kvelden var i musikkens ånd fra to fremragende artister. Der særlig Lars Winnerbäck og hans dyktige band imponerte stort.

Melissa Horn

Melissa Horn gjorde også et veldig godt inntrykk, men vi satt hele kvelden med en følelse av at det var Lasse de fleste var kommet for å oppleve. Så også undertegnende. Fordi det kom inn fler og flere publikummere jo nærmere Winnerbäck med band, skulle på scenen.

Hun er kanskje mest kjent for sine melankoliske låter, Horn, også hun skriver og framfører kun svenske tekster. Der særlig “Som jag hadde dig förut” og “Jag saknar dig mindre och mindre …” er hennes største hit. Men det var altså Winnerbäck som gjorde den største magien og den beste stemningen.

Winnerbäck-magi i Fredrikstad ble skapt gjennom et band som var drillet til fingerspissene nøyaktige.

Det gikk sjelden mer enn noen få sekunder fra en låt var avsluttet til en ny kjent låt var i gang. Bandet med Lars som tydelig sjef var en nytelse og høre på, fordi bandet, alle seks, – koste seg på scenene. Og det smittet av på publikum fra første tone.

Siden 1996 har Winnerbäck gitt ut nærmere 20 album, og han leverte nylig i følge anmelderne en mesterlig konsert i Oslo Spektrum

Arrangør i Fredrikstad

Lars og Agnes

Winnerbäck-magi i Fredrikstad
Populære Lars Winnerbäck Foto: Copyright Vargas12.com
Winnerbäck-magi i Fredrikstad
Lars Winnerbäck Foto: Copyright Vargas12.com
Winnerbäck-magi i Fredrikstad
Lars Winnerbäck Foto: Copyright Vargas12.com

Om du ble inspirert til å se og høre en av Sveriges beste live-band, så er det fortsatt 11 konserter igjen å besøke i løpet av sommeren. Alle disse arrangeres i Sverige, bortsett fra 20. august, da er Lars med band på Lillehammer. Det eneste vi vet er at det vil være verdt turen – uansett hvilken konsert du velger å besøke.

Les også: Verdens ti beste filmer på Netflix

Er du glad i ballader, svenske kjærlighetslåter eller folkerock, framført på svensk, vil du elske Lars Winnerbäck.

Lasse Winnerbäck, som han ofte kalles blant sine fans, er gift med en av Norges mest markante skuespillere, Agnes Kittelsen.

Om du Lämnade mig nu” er spilt av 63,5 millioner ganger på Spotify. Du bør vurdere å legge den til egen spilleliste, om du ikke har den allerede.

Selvsagt ble det allsang i på Tollbodplassen i Fredrikstad når denne fantastiske svisken ble presentert denne kvelden.

Lasse og Bruce

Om du ikke er kjent med Lars Winnerbäcks musikk, så bør du vite at han er i samme liga som de aller største svenske artistene eller legendene, om du vil. Lasse sammenlignes med og har latt seg inspirere i Sverige av Evert Taube og Ulf Lundell.

Winnerbäck nevnes også i samme åndedrag som Cornelis Vreeswijk, Stefan Sundström, Håkan Hellström og bandet Kent. Men Winnerbäck har først og fremst funnet sin stil og sound som passer perfekt til hans stemme. Her kan bedømme selv, det er svært mange låter å velge blant, siden Lasse lenge har vært en svært produktiv artist.

46-åringen har et stort publikum i hele Norden, derfor er de fleste konsertene også utsolgt. Men du kan være heldig å finne ledige billetter i utvalgte byer, men vær rask. Sommeren er kort og etter svært gode anmeldelser vil mange ønske å se og høre Sveriges svar på “The Boss”.

Til slutt vil vi sterkt anbefale to TV-dokumentarer, uten sammenligning for øvrig.

Den ene er legendarisk, Bruce Springsteen & E Street Band, live fra New York, på NRK.no. Og den andre, litt mindre kjente dokumentaren, om og med artisten Lars Winnerbäck – “Et slags liv” på TV2 Play.

God fornøyelse.

Øyvind Teige for

Vargas

Pin It on Pinterest