Skilles du i januar?

Etter en lang juleferie og mye innekos, havner problemene på bordet som langt mer synlig enn ellers i året. Etter sommerferien og etter julehøytiden kommer et ras av brudd for par med- eller uten barn. Skilles du i januar?

Noen velger å tro at en ny partner løser alle problemer. Det er stemmer nok ikke alltid. Nye problemer og utfordringer dukker med en ny kjæreste. Skal du få orden i forholdet, kan det hende du bør se deg selv i speilet for å finne svar på årsaken til at du ikke kan holde deg i et forhold som ikke skranter.

Kanskje er det dine egen behov som er for stive?

Kanskje er du av den typen som burde holde deg alene, uten en samboer eller partner, kanskje er du for krevende og har litt for høye tanker om det som du mener bør handle om deg? Kanskje fortjener du rett og slett ikke noen som bruker tiden sin på deg?

Lest? Kvinner dropper lave menn!

Etter flere vanskelige og vonde brudd, ser du for deg et liv som singel, men innser at det også kan være det beste for deg. Enda du er midt i livet? Aldri mer i et forhold? Du?

Kan du se det for deg – eller må du ha noen å elske, og en som elsker deg tilbake? Vi har en tendens til å se for oss det perfekte forholdet med den perfekte partneren i det perfekte huset med de perfekte barna. Sannheten er at det ikke er mulig å leve et perfekt liv på den måten. 

Skilles du i januar?

Selvsagt kan man være lykkelig i livet man elver, både som singel og i en relasjon med en annen. Men å tro på glansbildene man ser i sosiale medier, at noen lever et liv på glanset papir, der drittlukta lukter lavendel og ikke skikkelig promp, er selvsagt en myte.

Skilles du i januar?

To ting du bør legge på minne når det kommer til jakten på det perfekte liv, for deg selv i forhold eller som singel. Husk at mennesket, er menneskets glede, og husk at du kan være din egen herre og sjef, til tross for at du deler pute med din sjelevenn, elsker og kjæreste.

Vi ønsker å gi deg ti grunner til å forbli singel. Forhold og relasjoner, forelskelse og kjærlighetssorg – helt til man finner den rette og kan leve lykkelig i alle sine dager, eller gjør som man selv vil, som singel. 

 • Du slipper å se filmer du ikke liker på kino
 • Du slipper å irritere deg over dårlige vaner hos en partner
 • Du slipper å måtte på besøk hos hans familie
 • Du slipper å måtte trene når du heller vil ligge på sofaen å sappe
 • Du slipper uendelige diskusjoner om regninger som er forfalt
 • Du slipper å fortelle hvor du har vært på byen med venner
 • Du slipper å få kjærlighetssorg
 • Du slipper dårlig samvittighet for ikke å ha tid til vennene dine
 • Du slipper å spørre hvor du skal reise på sommerferie
 • Du slipper å ta hensyn til noen vedrørende sex

Gjennom et langt levd liv, vil man kjenne på singeltilværelsen som grusom eller fantastisk, forholdet som paradis, men også et helvete. Det er det som er livet, disse dager som kommer og går – hverdager som helg. Enten du opplever de alene, eller sammen med en helt spesiell.

Hver og en av oss er selvstendige individer som har egne lyter og laster, som ikke passer inn hos alle andre. Skal man leve tett sammen med en annen, må man være villig til å fire på kravene, ikke bare forlange at den andre skal oppføre seg og gjøre som du vil.

For de fleste er et samlivsbrudd et vendepunkt, på godt og vondt. Samlivsbruddet kan føre til både følelsesmessige og praktiske utfordringer. For noen kan det være en belastning som har konsekvenser for helsa og hvordan man fungerer i hverdagen.

HelseNorge.no

Lykkes du ikke å finne en partner som ikke ønsker å gå med på dine premisser eller ikke engang gidder å diskutere dine ønsker, bør du selvsagt fortsette å lete – eller forbli singel.

Skilles? Eller bli og kjempe for forholdet? Godt voksne mennesker som har levd et helt liv sammen og vel så det, kan lese livets vei i ansiktet på hverandre. De er et felles prosjekt disse to. Alt de gjør, alene og sammen er for felles nytte og glede. 

Nesten på lik linje med den gangen de traff hverandre for veldig veldig lenge siden. 

Spør du disse aldrende menneskene som har opplevd så eventyrlig mye sammen, hver for seg, men mest sammen, ville de svart at det aldri kunne ha blitt det samme uten den andre. Aldri. Ikke med noen andre heller.

Så hva lever du for? Hva er din agenda?

Visste du at eldre par som har levd et helt liv sammen, noen ganger slett ikke kan leve uten hverandre, og at den andre dør bare kort tid etter at den ene har gått bort? 

Årsaken er det ikke mange som kan gi noe godt svar på, men det viskes om ekte kjærlighet. Og at livet rett og slett ikke er verdt å leve for den som sitter igjen. Alene.

Skilles du i januar?

Ingen kan gå gjennom et langt forhold uten å kjenne på at dette kanskje er feil, tenke tanken på å gå eller søke profesjonell rådgivning når problemene tårner seg opp. 

Veldig få par opplever å leve sammen gjennom mange år uten å oppleve opp- og nedturer i forholdet. Det er i disse tider man bør lete etter lykka, trua, håpet og å ta sjanse på å kjenne etter; om det fortsatt lever en gnist av kjærlighet i hjertet.

Noen velger å gå. Et valg det fort kan være lett å angre på om det er for lite veloverveid. Skal dere skilles, eller bli værende og kjempe for forholdet? Det kreves mot, og det kreves begges innsats.

Et langt og trygt forhold kommer slett ikke av seg selv. Tvert i mot, det er langvarig jobbing mot felles mål- der god kommunikasjon og forståelse mellom han og henne som er løsningen.  Der begge har like mye å si, der begge lytter til den andre og begge får sine ønsker innfridd- på lik linje med hverandre.

Et liv som leves alene, er bare et halvt liv.

For å leve et fullverdig liv, bør du og skal du gjøre det du kan for å finne én å elske. For din egen skyld. Du fortjener det så inderlig, å finne en som elsker deg fra hele sitt hjerte og som vil bli ved din side. Hele livet.

Da må du være villig til å kjempe for å beholde vedkommende. Når to single – endelig blir et par.

Vargas12.com har alltid hyllet kjærligheten og håper at alle som har noen å elske, velger å kjempe for forholdet så lenge det finnes håp. Å være singel eller alene, når man ønsker å leve i tospann med et annet menneske, er vondt og vanskelig.

Vi heier på dere!

Vargas

Elskerinne? Ja, takk!

Elskerinne? Ja, takk! Som mann ønsker du å ha muligheten til å ha en elskerinne, som kvinne, en elsker. Ikke alle har det slik, men de fleste føler seg kvalt av å måtte ha én og samme partner resten av livet. Elskerinne? Ja, takk! Tenker mange.

At partneren skal akseptere det, kan bli kilde til krangel og sjalusi, derfor holder mange heller kjeft om det.

Selvsagt vil man ikke innrømme noe så tabubelagt som å ha, eller ønske om å få en elsker, men mange tenker i de baner. Det er derfor vi har noe som kalles utroskap. Elskerinne? Ja, takk!

Bør man ikke være ærlig for seg selv, først og fremst, dernest med sin partner og kalle en spade for en spade og begjær, lyst, kåtskap og higen etter noe nytt og spennende for det det er? Monogamiets tid er forbi. Enten vi liker det eller ikke.

Skilsmisse-skam

Foreldre og besteforeldre forteller om hvor skambelagt det var å bare tenke skilsmisse, å ha en elsker eller en elskerinne var utopi for bare få tiår siden. Verden er som kjent i endring siden den gang.

Visste du at en del nordmenn har sex med vennene sine? Særlig de unge voksne. Både kvinner og menn, har det på den måten, at de har sex og kun det, med venner de omgår daglig. Altså helt uten følelser – uten kjærlighet.

Elskerinne? Ja, takk!
Foto: Anastasiya Babienko Pixabay

Elskerinne? Ja, takk!

For noen vil det være utenkelig å ha sex med andre enn den man faktisk er gift med, eller er i et forhold med. For andre er det helt naturlig, og akseptert av den andre i forholdet, å ha en elsker eller en elskerinne. På den måten får de forholdet til å vare. De elsker hverandre, men ønsker også å elske med én eller flere andre.

At samfunnet er i endring har vi notert oss for lenge siden.

Faktisk er det mer normalt å høre om barn som har skilte foreldre i barneskolen, enn det er barn som har begge sine foreldre boende under samme tak, fortsatt. Dette betyr at man har valgt å skilles eller gå hvert til sitt, til tross for å ha felles barn.

Grensen for å velge å gå fra hverandre, har blitt langt mindre på få tiår.

Før i tiden ville et hvert ekteskap vare inn i evigheten, men også eldre mennesker som har vært gift i tretti år eller mer, velger nå å leve alene. Tidligere var dette utenkelig, at bestemor og bestefar ønsket å skille seg.

Vi leser om forhold som har både to, tre og fire medlemmer, såkalt polygami. Elskerinne? Ja, takk!

Polygami

Polygami er det motsatte av monogami, altså gift med flere enn én person. Polyamori; som også er utbredt i Norge, er å være i forhold med flere personer samtidig, der man velger å bo under samme tak med sine kjære, som: “One big happy family.” Selvsagt er en slik setting for spesielt interesserte.

De færreste ønsker å dele bolig med konas elsker, eller ektemannens elskerrinner, men slik har det atså blitt. Særlig i Danmark er Polyamori blitt et populært fenomen. Flere kjærlighetsforhold på samme tid, også på tvers av kjønn.

Alle single, drømmer om sex. Ikke nødvendigvis en å dele pute med hver eneste dag året gjennom. Fordi mange ønsker å forbli alene, de trenger slett ikke være ensom av den grunn. Single setter friheten av å bestemme alt, bestemme over eget liv – døgnet rundt. Men, ønske om sex, det sitter i ryggmargen, også på ene-boerne.

Får de single nok sex? Ja. Fordi de er så mange. De single altså. Og antallet stiger stadig.

Det er bare sex

Selvsagt er det endel kvinner og menn, som velger å ha sex med andre kvinner og menn – enda de slett ikke er single. Noen velger å være utro, andre har egne faste partnere de har sex med, men da i et åpent og ærlig forhold med en fast partner. Er man kreativ og kåt nok, finner man ofte noen å ha sex med. Elskerinne? Ja, takk!

Så lenge begge er enige om dette, man er ærlig og åpen rundt tema sjalusi og tenning, samt at sjekkingen skal foregå åpenlyst, altså i det offentlige rom – hva er så problemet? Ikke er det ulovlig og ikke sårer man noen, med mindre «elskeren» er i et forhold og knuller på si, bak vedkommendes rygg. Det må bli enda et moralsk spørsmål man bør finne ut av sammen. 

Hennes «hemmelige» elsker behøver ikke være en mann, kan hende hun har hatt, og har, våte fantasier om en annen kvinne, det er rimelig utbredt også i Norge – blant norske kvinner. De færreste gjør noe med det, men kan hende hun fortjener og blir mer lykkelig av å ha en elskerinne? Ektemannen hadde nok akseptert det.

Hun kan være aldri så hetero, men ønsker å eksperimentere for å kjenne ordentlig etter på egne følelser og fantasier, da er en annen kvinne like aktuell som en fremmed mann.

Utro kvinner og homosex, er blant de aller største kategoriene i søk på porno på internett, ifølge en enorm undersøkesle gjort av to amerikanere. Kun slått av katergorien “Youth”, altså ung. Resultatene av undersøkelsen endte opp i bokform, “A Billion Wicked Thoughts.”

Tiltrukket av samme kjønn?

Dette forteller oss at vi har enorm interesse for andre mennesker, også av samme kjønn. Mange menn er tiltrukket av andre menn, men lever i skapet som hetero gjennom hele livet. Slik er det åpenbart med mange kvinner også.

Sjalusi bør være et tema som raskt kommer på bordet, om man velger å ha hver sin elsker, når partneren eller ektefelle vet om situasjonen for hverandre. Selvsagt er det desktruktivt å gå å være sjalu, når man vet at den man elsker, elsker med en annen. Det passer neppe for alle.

Hver mann sin høne, elsker, elsker ikke. Sex uten følelser. Verden er i endring, men det ikke dermed sagt at verden går i riktig rettning.

Vargas

Aldri mer i et forhold?

Etter flere vanskelige og vonde brudd, ser du for deg et liv som singel, men innser at det også kan være det beste for deg. Enda du er midt i livet? Aldri mer i et forhold? Du?

Kan du se det for deg – eller må du ha noen å elske, og en som elsker deg tilbake? Vi har en tendens til å se for oss det perfekte forholdet med den perfekte partneren i det perfekte huset med de perfekte barna. Sannheten er at det ikke er mulig å leve et perfekt liv på den måten.

Selvsagt kan man være lykkelig i livet man elver, både som singel og i en relasjon med en annen. Men å tro på glansbildene man ser i sosiale medier, at noen lever et liv på glanset papir, der drittlukta lukter lavendel og ikke skikkelig promp, er selvsagt en myte.

Til og med Beyoncé lukter det fra, etter at hun har vært og gjort fra seg.

Vi har lyst til å gi deg noen gode grunner til å faktisk jakte singeltilværelsen, uten å få panikk i blikket. Det er faktisk fullt mulig å leve alene, trives og ha det fint – uten at man blir sett på som en ensom fiasko. Ja, for du visste at det finnes mer enn 1 million single eller ene-boende nordmenn?

Aldri mer i et forhold?
Beyoncé Foto: David Mark Pixabay

Vi ønsker å gi deg ti grunner til å forbli singel. Forhold og relasjoner, forelskelse og kjærlighetssorg – helt til man finner den rette og kan leve lykkelig i alle sine dager, eller gjør som man selv vil, som singel. 

Aldri mer i et forhold?

Livet blir sjelden slik man tror og forventer. Noen frykter forhold generelt og derfor velger mange heller singeltilværelsen, fordi den gir en rekke fordeler. Ikke for alle, men for svært mange nordmenn som bevisst velger å bo og leve alene, som lykkelig og singel.

Mange tror at man blir ensom som singel, men faktisk kan det være veien til et langt mer sosialt liv, fordi du kan møte hvem du vil, når du vil. Elskere, venner eller venninner, uten å måtte gå inn i tunge diskusjoner med en sjalu kjæreste, som vil ha kompromiss for alle avtaler.

Så kan man lett tenke over alle de situasjonene det hadde vært fint å ha noen ved sin side også. En å dele måltider sammen med, en å våkne sammen med, en å elske – og en å bli elsket av. Vi er flokk dyr, vi mennesker, og ikke skapt for å være alene over tid.

Lest? Modne kvinner tenner unge menn …

Men så var det dette med relasjoner da; man skal selvsagt forsøke å leve i et forhold, få den erfaringen det gir, kjenne på smerten ved å dele fjernkontrollen, kjenne på prumpen fra badet, og måtte rydde etter en rotete partner, hver dag i flere år. Mange vil få klaustrofobi av mindre.

Derfor dundrer vi til med ti helt forskjellige og tilfeldige årsaker til at du kan klare deg meget godt som singel:

 • Du slipper å se filmer du ikke liker på kino
 • Du slipper å irritere deg over dårlige vaner hos en partner
 • Du slipper å måtte på besøk hos hans familie
 • Du slipper å måtte trene når du heller vil ligge på sofaen å sappe
 • Du slipper uendelige diskusjoner om regninger som er forfalt
 • Du slipper å fortelle hvor du har vært på byen med venner
 • Du slipper å få kjærlighetssorg
 • Du slipper dårlig samvittighet for ikke å ha tid til vennene dine
 • Du slipper å spørre hvor du skal reise på sommerferie
 • Du slipper å ta hensyn til noen vedrørende sex

Vargas12.com har skrevet flere hundre artikler om hvor fantastisk det er å være to, være forelsket og leve sammen med den du elsker. Men slett ikke like mange blogginnlegg om det å være singel, som jo er en stor fordel om man liker den friheten og uavhengigheten det gir.

Aldri mer i et forhold?

Ofte velger du å gå ut av forholdet, fordi du innbiller deg at du får det bedre med en annen. Dessverre er ikke det realiteten. Er det ingen følelser igjen, om kjærligheten er blås vekk, er det vanskelig å berge forholdet.

Skal man da gå videre eller kjempe for en død sak? Selvsagt bør man begynne på nytt igjen, men det har skjedd, og det skjer med jevne mellomrom at man finner tilbake til hverandre igjen, etter at man trodde det hele var over. 

Særlig der man har felles barn, er det viktig å forsøke lenge nok. Men å være i et forhold, kun for barnas skyld er også feil, derfor skal man tenke seg godt om og kommunisere godt med sin partner. Slik at man vet at man gjør det riktige valget, når man velger å skilles.

Lest? Kvinner dropper lave menn!

To ting du bør legge på minne når det kommer til jakten på det perfekte liv, for deg selv i forhold eller som singel. Husk at mennesket, er menneskets glede, og husk at du kan være din egen herre og sjef, til tross for at du deler pute med din sjelevenn, elsker og kjæreste.

Gjennom et langt levd liv, vil man kjenne på singeltilværelsen som grusom eller fantastisk, forholdet som paradis, men også et helvete. Det er det som er livet, disse dager som kommer og går – hverdager som helg. Enten du opplever de alene, eller sammen med en helt spesiell.

Hver og en av oss er selvstendige individer som har egne lyter og laster, som ikke passer inn hos alle andre. Skal man leve tett sammen med en annen, må man være villig til å fire på kravene, ikke bare forlange at den andre skal oppføre seg og gjøre som du vil.

Lykkes du ikke å finne en partner som ikke ønsker å gå med på dine premisser eller ikke engang gidder å diskutere dine ønsker, bør du selvsagt fortsette å lete – eller forbli singel.

Apropos Beyoncé som er en av verdens vakreste og mest sexy kvinner. Ikke gå rundt og tro at du kan få kvinner som ligner henne, om du ønsker å etablere et forhold. Da vil du bli skuffet og forbli singel – enten du er kvinne eller mann.

Senker man derimot ‘kravet’ til en partner ned til et realistisk nivå, vil man ha større sjanse til å finne en ny kjæreste, hvis man ikke har funnet ut at det er mulig å være lykkelig som singel da.

Vi ønsker at du melder deg på vårt nyhetsbrev for flere oppdateringer i dagene som kommer. Alltid gratis og uforpliktende. Velkommen, vi skal forsøke å ikke skuffe deg.

Vargas

Norske menn over femti blir trakassert …

Norske menn over femti blir trakassert av samfunnet forøvrig. Det finnes ikke noe sikkerhetsnett for hvite, overvektige slubberter som blir sett på som gamle griser, til tross for at flere av oss ‘bare’ kaller kvinner generelt – stygge navn i de fleste kommentarfelt.

Det er til og med blitt en egen emneknagg, en så kalt hashtag. #hvitemennsompusher50, som etter den meget berømte låta til Norge deiligste liveband, Karpe Diem. Vi har faktisk ikke en dritt vi skulle ha sagt, vi blir hatet, diskriminert og mobbet.

Ingen annen minoritet blir så til de grader uglesett som hvite, norske, menn, med eller uten barn, som pusher eller har passert femti år. Selvsagt må Metoo få deler av skylda. Nå er det ikke engang lov å klå uten å bli satt i bås.

Blir en slik en, en mann rundt femti, alvorlig syk og døende, sier de på sykehus: “Ja, men han er jo mann, uten barn. Han kommer sist i køen, han er ikke viktig nok. Han kan bare dø han.”

Kanskje er det ikke så rart at det er flere norske single menn, uten barn enn det er noe annen type menn i dette landet? Kanskje er det ikke så rart at det er godt voksne menn, litt over middagshøyden som sitter igjen som ensom og forlatt – når eks-kona valgte å gå?

At hun ble sammen med en ti år yngre bodybuilder er ikke avgjørende, men heller ikke overraskende. Norske hvite menn over femti går mot et langt liv i ensomhet. Om han ikke bruker sparepengene sine på ei lita dukke fra Asia. Mange gjør det. De har ikke noe valg. De får ingen andre.

Norske kvinner klarer seg bra uten menn. De trenger ikke engang mannen til å tilfredstille seg seksuelt, det har hun noe med batterier til å gjøre, eller en venninne. Norske kvinner er det sterke kjønn, de fleste norske menn har bare ikke klart å innse det ennå.

Norske menn over femti blir trakassert ...
Foto: Gerd Altmann Pixabay

Norske menn over femti blir trakassert …

Norske menn over femti har fortsatt de best betalte jobbene, ja. Men også her er tidene i endring. Innen ti år, er flere av de viktigste og mektigste stillingene besatt av en norsk kvinne. Norske kvinner styrer norsk politikk allerede, snart tar de næringslivet også.

Norske menn sitter og tisser, med halen mellom bena.

Norske menn har mye å skamme seg over, men blir altså diskriminert så til de grader, bare for å være rundt femti og mann. Du trodde det var den elendige politikken til arbeiderpartiet som førte til Norges største parti er halvert på få år, grunnet Gahr Støres fomling. Det er feil, det fordi han er en gammel mann for svingende. Visste du ikke det?

Spør en 17-åring hva hun mener med menn med grå hår. Det første hun vil svare er at han er gammel. Når tror du menn får grå hår i 2019? Spør Ole Gunnar Solskjær, han er 46. Knapt mitt i livet og stålgrå. Snart stemplet som en gammel gris som sendes hjem fra Manchester som slakt. Bare vent å se.

Norske kvinner lever heller alene, enn å dra en fet, middelmådig tulling inn i huset, som skal bestemme hennes timeplan, som spiser opp maten hennes og sovner etter et nummer med dvask og dårlig sex. Hvem kan egentlig bebreide henne for det? Ikke norske menn i hvert fall.

Norske menn som har satset og bommet, som har endt opp som skilt og bitter, avskiltet og overvektig har lite å komme med. Ikke er de et vakkert syn lengre, ikke har de selvtillit nok til å komme med noe positivt. Da er det betydelig lettere å hate norske kvinner i sosiale medier – fortelle hva de egentlig hadde fortjent. Disse jævla kjerringene.

Om du stikker innom Kvinneguidens forum, forstår du litt mer hvilken status norske menn har, hos endel norske kvinner. Det er ikke noe vakkert syn. Norske menn blir omtalt som ondskapsfullt pakk – uten særlig rettigheter. Kanskje er det riktig også i mange tilfeller?

De er silt ut og ikke funnet bra nok for henne, disse mennene på sjekke-appene. Denne moderne kvinnen som sveiper seg gjennom Tinder på jakt etter denne høye mørke – som tilfredsstiller henne på alle vidunderlige måter. Og hun vil sannsynligvis få det som hun vil.

Er mannen i tillegg under 170 cm høy, er det faktisk ikke lenger håp. Norske kvinner dropper alle menn, uansett nasjonalitet, om de er lave. Lave menn blir av mange kvinner sett på som annenrangs.

Samfunnet trenger åpenbart menn, både i arbeidslivet, som fedre og som bestefedre. Noen menn blir til og med satt pris på, ja, vi vet. Men det er dessverre en endring i tiden at norske menn over en viss alder, stemples automatisk som kriminell eller som ingenting. Det i seg selv er selvsagt veldig uheldig.

Norske menn er lite ettertraktet i media også. Det refereres alltid til gjerningsmannen, drapsmannen, innbruddsmannen, selvsagt er det ikke uten grunn. Det er faktum. Tre av fire lovbrudd blir utført av en mann.

I alt ble 260.000 personer straffet i 2016, 75% av disse var menn.

Norske menn har to valg. La seg diktere, trakasseres og bli tilintetgjort eller faktisk ta kampen om makta og fortelle at vi er verdifulle nok. Vi kan oppføre oss, vi kan bidra i hjemmet, være gode og omsorgsfulle fedre og ektefelle. Vi må tørre å ta opp kampen med rødstrømpene som står på barrierene og klager – på menn over femti.

Vi må kanskje i langt større grad sørge for at kvinner igjen vil ha noe med oss menn å gjøre, bli attraktive igjen, på de riktige premissene.

Trakassert eller avvist? For de fleste menn oppfattes det sannsynligvis ganske likt.

Vargas

Kåt og bakfull, igjen?

Kåt og bakfull, igjen? Du merker det i det øyeblikket du våkner, dagen etter ei durabelig fyllekule. Du ønsker å sex så snart det lar seg gjøre og har du en partner er det ikke noe problem, sannsynligvis.

Er du singel kan gode råd bli dyre. For du har vel ikke sex med vennene dine?

Alle vet at det å være kåt, faktisk er like naturlig som å puste. Vi mennesker har en gnist, hormonene slippes løs og du fylles av en behagelig rus som bare kåtskapen kan gi, men det er altså veldig vanlig fordi vi skal opprettholde evnen til å formere oss.

Om kvinner og menn ikke hadde vært kåte med jevne mellomrom, ville befolkningstallene over hele verden, gått kraftig ned etter en stund. Det er en viktig del av vår evolusjon, at vi får lyst på hverandre, lyst til å ha sex og i tillegg gjøre noe med det.

Lest? Kåt etter festen?

Noen blir skikkelig dårlig etter en skikkelig fyllekule, andre blir døsig og trenger masse søvn, enda man tilsynelatende har sovet gjennom natten, selv om det ble sent. Andre vil aller helst ligge i armkroken og kose med partneren sin, som igjen fører til noe mer.

Alkohol og sex

Hvor mye man drikker, når man sluttet og hva man spiser under festen, er direkte avgjørende for hvordan man opplever dagen derpå. Slutter man å nye alkohol tidligere på kvelden, vil formen er være bedre enn om man drikker til man sovner.

Mengden alkohol og om man velger drinker med blandevann, om det er kun øl eller blanding med andre alkoholholdige varer, er også avgjørende for hvordan man føler seg. Det er en kjent sak at det kan hjelpe å spise noe før man legger seg, for å unngå den verste skallebanken.

Kåt og bakfull, igjen? Kanskje er det derfor du fester så ofte, fordi det er så fantastisk å være så sprengkåt så ofte?

Kåt og bakfull, igjen?

En teit teori som surrer rundt i sosiale medier, hevder at man er sprengkåt, dagen derpå fordi kroppen er forgiftet av alkoholen. Som jo for såvidt er riktig, men at det skal være årsaken til at man skal reprodusere seg selv, altså formere seg før man dør (av giften).

Kåt og bakfull, igjen?

Om vi hadde en lege blant våre lesere, hadde det vært innmari greit å fått en avkreftelse på denne teorien, en gang for alle. For det skal sies, vi finner ingen svar på denne gåten noe sted. Vi hadde satt stor pris på å fått en litt mer troverdig forklaring på dette underlige fenomenet, fra fagfolk som vet noe om det.

Hvorfor er mange så yre etter festen?

Det vi vet er at blodårene vier seg ut når alkoholen havner i blodet vårt. Vi vet også at de fleste blir oppstemt og glad av alkohol, noen blir høyrøstet, kåt, glad, sint og voldelig. Vi takler inntak av alkohol på svært forskjellig vis, men de fleste opplever en kåthet nå den verste skallebanken har gitt seg – dagen etter. Hvorfor, vet vi altså ikke.

Lest? Kåt på fremmede?

Derfor blir vi fyllesyke: Kroppen, og spesielt hjernen, tilpasser seg alkoholen når man er beruset over flere timer.
Fordi alkohol stimulerer de mekanismene i kroppen som blant annet gjør deg mer oppstemt og samtidig mer avslappet, vil kroppen måtte jobbe ekstra når alkoholen ikke lenger er til stede for å kompensere for den manglende stimulansen. Dette skaper ubehag og du kan våkne neste dag med symptomer på bakrus.

HelseNorge.no

Å være kåt er selvsagt ikke noe annet enn positivt, sett bort i fra å være single og ensom. Da er det ikke bare enkelt å være fysen på et ligg. Selvsagt kan man satse på et ‘one night stand‘ eller sørge for å ha nok batterier i den lille vibratoren. Men det som virker aller best mot alle de nevnte utfordringene er selvsagt å finne seg en partner og kjæreste.

Vi vet at mange unge har sex med vennene sine. Både gutter og jenter har venner de besøker for et knull og lar det bli med det. Felles nytelse, uten kjærlighet, kun sex og ferdig med det. Det kan øke risikoen for å ødelegge et unikt vennskap, vi anbefaler derfor å la venner være nettopp det.

“Fucking good friends” er en uting. Man bør ha sex med kjæresten sin og beholde vennene som venner. Fordi det er noen ting man skal være nøye med å holde adskilt. Uansett hvor nøden man måtte bli.

Masse sex

Kvinner og menn er kåte for en grunn, men man kan ikke drive å produsere barn i ett sett heller. Da er det fint å kunne øve på å bli foreldre ved å ha masse sex med hverandre, når man er kåt.

Vi kjenner de ytre faktorene ganske godt. Om våren, når sola og varmen kommer blir vi lettere til sinns og kjenner at sevjen stiger, både her og der. Humøret blir bedre og vi synes det meste i livet blir enklere når lyset kommer tilbake etter en lang vinter.

Kåt og bakfull, igjen?

Det er også velkjent at sol og sommer gir oss muligheter til et kjapt nummer når vi blir kåte nok, kvinnene går lettere kledd og lar seg enklere forføre enn ellers i året. Vi vet også at endel kvinner og menn, tenner på å se at andre mennesker nyter hverandre.

Lest? Gravid og sprengkåt?

Det er en dårlig skjult hemmelighet at de aller fleste, friske kvinner som menn, onanerer med jevne mellomrom. Menn, sannsynligvis oftere enn kvinner. Nyere forskning viser at mange par driver med den slags, sammen og samtidig, som et forspill med bruk av pornofilmer på nettet.

Kåt og gravid

I følge kvinneguidens forum, onanerer gravide kvinner opp til fire ganger daglig. Om der er troverdig? Lar vi være opp til deg å avgjøre, men gravide kvinner har ikke fyllesyken å skylle på, kun andre hormonelle forstyrrelser.

Om du nyter alkohol eller er avholdsmann eller kvinne, ikke bruker rus for et påskudd om å få deg et nummer. Men, du bør onanere så ofte du kan, ikke ble du blir blind og ikke får du hår i hendene. Det er faktisk bra for helsa, enten du er bakfull eller ikke.

Har DU en teori på hvorfor man blir lettere opphisset og kåt, dagen derpå, vil vi mer enn gjerne høre fra deg i kommentarfeltet under denne artikkelen.

Følg oss gjerne via vårt nyhetsbrev for å få neste publiserte artikkel, rett i innboksen, gratis og uforpliktende. Vi lover å ikke skuffe deg.

Lykke til!

Vargas

Er du naiv og lettlurt?

Er du naiv og lettlurt? Sannsynligvis er du både smart og oppegående, kjekk og populær, smart og intelligent. Men i visse sammenhenger, kan det hende du er som endel andre nordmenn, noe naiv og litt lettlurt, når det kommer til penger, kjærlighet og relasjoner.

Du har sett det før, du har hørt om det en rekke ganger, nordmenn som blir lurt for alle sparepengene sine, fordi de har blitt lurt inn i noe de ikke makter å komme seg ut av. Godt voksne mennesker, ensomme og lengtende etter noen å bli elsket av, noen å elske. Ensomhet gjør folk ensporede og naive.

Det er på tide å våkne opp, dine verdier bør du vokte med omhu.

Når du blir kontaktet av noen du ikke kjenner, enten det er ansikt til ansikt, på nettet eller via telefon, bør du være skeptisk til om vedkommende har ærlige hensikter. Er du naiv og lettlurt?

Det kan være en hyggelig og ærlig sjel som ringer eller skriver til deg, men det kan også være profesjonelle kjeltringer som er ute etter pengene dine.

Er du naiv og lettlurt?

Er du naiv og lettlurt?

Dessverre finnes det mange kreative måter å lure til seg penger fra intetanende nordmenn som deg og meg. Vi er kanskje litt naive og har lett for å tro det beste om de fleste. Det bør vi nok slutte med, først som sist. 

Du hører rosenrøde fortellinger om venner, bekjente, kolleger og til og med egne familiemedlemmer som treffer den rette på nett. Kanskje det er veien å gå tenker du. Å lage en profil som kan fortelle verden om hvor fantastisk du er, hvor flink du er på kjøkkenet og hvilket kjæreste-emne du egentlig er.

Klokt tenkt. Du er jo flott på alle måter. En nett-date kan være det som faktisk endrer livet ditt for alltid.

Nettsvindel er en type bedrageri som blir utført ved bruk av internett. Svindelen kan for eksempel skje via SMS, telefon, e-post, applikasjoner og nettsider. Metodene som blir brukt, varierer. Svindleren har økonomisk vinning som mål.

Det er viktig at du anmelder forholdet til politiet så fort som mulig. På internett forsvinner spor fort. En god start på etterforskningen kan bety mye for saken din. Du kan ikke anmelde på nett. Kontakt lokalt politi.
Vi anbefaler deg i tillegg å kontakte banken din og forsikringsselskapet ditt. Har overføringen av penger nettopp skjedd? Ring banken umiddelbart og forsøk å stanse overføringen.

Kripos.no

Forelskelse gjør blind

Så treffer du kanskje den rette raskere enn du trodde var mulig, alt virker perfekt, du slutter å spise, du sover nesten ikke. Forelskelsens rus er i ferd med å ta helt overhånd. Nok til at den også gjør deg blind.

Blind for sunn fornuft, blind for kritiske og selvstendige tanker.

Er det for godt til å være sant, er det nettopp det. Du er i ferd med å bli lurt, Big Time.

Er du naiv og lettlurt?

Den personen du skriver med på nettet, som forteller alt du vil høre og som passer perfekt til din profil; er ikke den personen som du ser for deg. Det er en kvinne eller en mann, som har gjort dette mange ganger før, som har lurt naive nordmenn for mange tusen kroner.

Du har allerede sendt litt penger ikke sant?

– Til flybillett, til andre ting som vedkommende trengte hjelp med. Mulig det er en mager trøst, men du er ikke alene. Hundrevis, ja, kanskje tusenvis av nordmenn går på “kjærlighetens-limpinne” hvert eneste år. Du vil så gjerne håpe og tro at du endelig skal finne den store kjærligheten, som du fortjener herfra til månen. Men så gjør håpet deg litt naiv, og blind for de kritiske stemmene som sier. “Hold an, er dette riktig”?

Andre lar seg lure av “venner” som låner penger, eller andre som ønsker å få deg med på et investeringsprosjekt som høres smart og lovlig ut. Raske penger tjent, tror du kanskje. Du blir sannsynligvis lurt.

Noen velger å tro på e-poster som kommer på engelsk, som lover gull, grønne skoger og evig rikdom. Slett den mailen, snarest. Ingen kaster penger etter deg, det vil aldri skje!

-Nordmenn er rike, sammenlignet med de aller fleste andre på kloden. Det er det veldig mange som vet. Når det itillegg blir kjent at vi her oppe i isøde er litt naive og tror på julenissen, bare det blir sagt mange nok at han finnes, så er vi også lette offer for økonomisk kriminalitet, den ene eller andre veien.

Kriminelle søker etter lettlurte nordmenn

DU kan utvilsomt finne kjærligheten via internett, det er sant som mange sier- det er fullt mulig for de aller fleste. Bare husk å være årvåken så snart tema penger kommer på banen. Da bør alle dine mentale “varsellamper” lyse, på en gang.

Det smarteste du kan gjøre, om du mener du har funnet den rette mht profil, alder og resten som skal være på plass, møt vedkommende ansikt til ansikt; så snart som mulig. På den måten vil du få en magefølelse på om dette er et ærlig menneske som vil det samme som deg.

Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn. Mange hundre nordmenn går i felle hver eneste år.

Årsaken er sammensatt og kompleks, fordi man tror at den rette er funnet, men så er det ofte kjeltringer på jakt etter penger. Dessverre forsvinner det enorme summer ut av landet – penger som sannsynligvis er borte for alltid.

Ondskapsfulle og slemme

Normale oppegående og klare mennesker, gjør normalt ikke noe så uansvarlig og fryktelig dumt, å gi fra seg sparepengene sine til vilt fremmede som spør om lån. Men det er mennesker som er sårbare, ensomme, lengtende og rike, som håpet å finne en partner, leter på nettet og finner denne overraskende raskt.

Vedkommende som utgir seg for å være både rik, vakker og eksotisk, er sannsynligvis en kjeltring som driver med slikt på fulltid – nemlig å lure naive nordmenn.

Ordene man ønsker å høre, kommer ut av munnen til denne nye beileren, en spenning oppstår, lovnader om å komme på besøk blir ikke holdt, ønske om lån til ny flybillett kommer og man er fanget i garnet i det øyeblikket man betaler penger.

Ofte mye penger til det man tror er en potensiell kjæreste, en livsledsager og kompanjong, men så er det bare en drittsekk på jakt etter pengene dine.

Endel mennesker er ondskapsfulle og slemme, de bryr seg ikke om at du gir vekk formuen din, disse svindlerne gir seg ikke før de enten blir avslørt, eller til pengene dine tar slutt.

Dine verdier er i fare hver eneste dag. Ikke stol på andre enn de du faktisk kjenner godt. Bruk sunn-fornuft i hverdagen og i møte med mennesker, det være seg på nett eller ellers.

Lykke til!

Kilde: Kripos

Vargas

Sex-venn?

Sex-venn, eller en sex-buddy? Unge mennesker har ofte sex, godt voksne, altså eldre, har mer sex enn mange tror og foreldrene dine, de har også sex, enda du ikke liker det.

Sex er viktig for mange, men antallet single stiger, hva gjør disse menneskene når kåtskapen herjer? De har sex med vennene sine. Jo, det er sant.

Ikke alle naturligvis, mange beholder vennene sine til det man kanskje bør ha venner til, uten å dømme noen. Dog vil vi påstå at det å knulle venene sine, gjør noe med vennskapet, det er neppe bra for verken deg eller vennen(e) din(e).

Selvsagt er det mulig å skille sex og vennskap, om begge er enige i at sex er sex og vennskap er noe helt annet, som man ikke bør blande sammen med sexen, men ære være dere for å lykkes. Sex uten følelser er nemlig ikke for alle.

Går du rundt og har lyst på en venn? Da bør du vurdere vennskapets viktighetsgrad før du legger an på vedkommende. Det er stor sjanse for at det ikke blir det helt samme vennskapet etter et knull.

Sex-venn?

“Knulle-kompiser” er et nytt begrep som noen unge benytter seg av. De har venner de omgåes som de også bruker som sex kompis, til felles glede. Det er sikkert ok for noen, men det gode vennskapet blir satt på prøve. Det er ikke naturlig å ha sex for noen, uten følelser, skjønt det selvsagt er svært individuelt.

Kåt på en venn? Det blir aldri det samme igjen.

Om du er hypp på en god venn, så tenk deg godt om, det er ikke sikkert din venn ønsker å ødelegge deres gode vennskap, og det er heller ikke vanlig å ha sex med sine venner. Denne nye trenden er ikke så veldig utbredt, men navnet er der for en grunn.

De unge i Norge i 2011 har et langt mer liberalt syn på sex, og ser ikke feilen i å hjelpe hverandre med “å komme”, for så å glemme alt som har med følelser for hverandre.

Sex-venn?

Det som er det største problemet er om det blir følelser av det fra en av partene, som går over i forelskelse. Da er dilemma et faktum. Venn eller kjæreste. Det bør være gjensidig for at det skal fungere. Både med sex og vennskap.

Bruk tiden din på å finne en kjæreste, og behold din venn med buksene på. Det bør være et klart skille på kompis, og sex- kompis.

Venner er viktig for alle, og ekte venner stiller opp for en, når behovet er der. Det blir komplisert om en trøstende klem skal bli sett på som et framstøt om noe mer. Samtidig så kan man aldri styre sine følelser.

Det paradoksale er at man kan finne en kjæreste og miste en god venn i samme øyeblikk. Allikevel så har mange sin beste venn, i sin elskede og kjæreste i samme person.

Det er flere både gode og dårlige navn på begrepet, men faktum er at mange unge velger å ha venner, enten en eller flere, gjerne av samme kjønn; som de har sex med og kun det. 

Det er uforpliktende og ryddig, men er det riktig? Kan man ha bare sex, og fortsatt være gode venner? Er det da en ekte venn?

For den oppvoksende generasjon fra 12 år og oppover, så må det være problematisk å skille vennskap og knulle-kompiser, om man skal bruke det begrepet. Omsorgs-personer for disse vil nok slite med å forstå hva som er poenget og hvor kommer behovet. Men det svaret er enkelt.

Ungdom knuller – get use to it

12 år, tenker du, har sex da? Spør du deg selv. Ja, de går det, men ikke alle, men noen har det. Sjekk hva poden driver med på nettet. Du vil kanskje bli skremt.

– Unge er opptatt av sex, de snakker om det og liker å gjøre det. Har de ikke klart å skaffe seg en partner, men ønsker sex- hjelper man hverandre når nøden er størst. Sex uten følelser, men for nytelsens skyld er stadig mer utbredt. Også blant voksne mennesker som er etablert med barn og gjerne barnebarn.

Om du har en skikkelig god kompis eller venninne, skal du risikere det vennskapet, fordi du har lyst på sex, eller liker denne personen så godt at den tiltrekker deg, mer enn bare sexen? Da bør du ta opp tema med vedkommende fordi har det kommet følelser inn i bildet. Kan dere forbli venner da?

Ungdom, de velger ut noen i sin omgangskrets som de liker, stoler på og kan få lov til å ha sex med. En viss likhet til de voksnes sex-apetitt er det selvsagt, men ikke så organisert som i et swingers-miljø.

Utroskap skjer selv i de beste hjem, hele tiden og over alt. Både kvinner og menn har behov for spenning, bekreftelse, nok sex og man har plutselig muligheten til en affære, og benytter derfor sjansen.

Forholdet skranter, man har vokst fra hverandre, eller man har møtt noen på jobben man liker bedre enn man burde. Årsaken til utroskap kan være veldig mange, at det faktisk skjer er et faktum.

Kanskje det derfor kan være smart å benytte en weekend annenhver måned, til å besøke et swingers-miljø for å se om det kan gi forholdet den spenningen dere trenger? Det er neppe noe for alle, men kanskje for deg og din knulle-kompis?

Kåt og singel

Om du er kåt og singel, finnes det store muligheter også for deg, ikke bruk vennene dine som sex-leketøy. Finn deg heller en kjæreste.

– Ikke ha sex med vennene dine, ha heller gode venner du gjør alt sammen med, bortsett fra sex. Gi din partner den friheten et langt, ærlig og godt forhold fortjener. Det er det beste du kan gjøre for å bevare kjærligheten lengst mulig. Frihet til å gjøre det man vil. Både sammen og alene.

Velger man å ha en sex-venn, bør man tenke på at det kan være slutten på vennskapet, eller innledningen til et nytt forhold, menn vennskapet, blir neppe det samme igjen.

Vargas12.com er bloggen som skriver om det du ikke tør å snake om. Tabubelagte tema er viktig å få belyst. Hva vi skriver om i morgen vil sjokkere, glede og provosere deg. Nå kan du motta nyhetsbrev fra oss, når vi publiserer ny innlegg, bare pass på å skrive inn din e-postadresse oppe til høyre.

Vi lover å overraske deg!

Vargas

7 veier til et bedre sexliv

7 veier til et bedre sexliv. Yes! Tenker du endelig en blogg som forteller meg hvordan jeg kan få det bedre i senga, som om du skulle ha noe problem med det. Du som er gudegave til kvinnen, eller en kvinne som har lært opp hundrevis av menn.

Denne artikkelen har 16-års aldersgrense.

Beklager, det er ikke meningen å virker belærende for deg som er rene sex-dyret, en orgasme-maskin som har svar på det nesten alt og tilfredsstiller de fleste, enten det er menn eller kvinner. Ofte begge kjønn på samme tid. Jo, det finnes fantastiske mennesker som har denne evnen og som har en tiltrekningskraft, få forunt. 7 veier til et bedre sexliv.

Våre råd, tips og vink er på generelt grunnlag, vi håper du som er ung, utrygg, uerfaren og famlende rundt tema sex – kan få bruk for noen av disse forslagene. Du som sitter med fasit i hånd, du får heller bære over med oss. Vi skriver i utgangspunktet for et voksent publikum, men vet at vi også har unge lesere – dere får bare følge godt med.

Lest? Sex i sivet?

Det første du bør gjøre, er å tenke på deg selv, endelig skal du, din kropp og dine behov komme i første rekke. Og la en partner eller kjæreste, jobbe for å være så heldig å få være sammen med – nettopp deg. Forlang å bli behandlet som den dronningen du er, be ham å gjøre det ordentlig og ikke gi deg før du har fått nok. Uansett hvilken måtte du ønsker å bli behandlet på.

Det finnes store mengder hjelpemidler, med- og uten batterier. Kun fantasien setter en stopper for hvordan du skal nå dine velfortjente orgasmer. Kanskje er nettopp jakten på orgasmen med på å ikke gjøre sexlivet så vellykket, kanskje man skal ha fokus på teknikk og følelser i stedet og se hva som skjer?

Sprutorgasme? Hva er det?

Det er mange kvinners våte drøm, å sprute som en fontene, og det er fult mulig, men ikke for alle. Faktisk er det svært individuelt, for den det gjelder. Ejakulerende menn er langt mer kjent, der de fleste lykkes opp til flere ganger daglig, der en sædavgang er det hele. Mens en kvinne spruter opp til flere desiliter i gangen, når hun først kommer. Noen menn synes dette er opphissende nok, men også kvinner har altså dette ønske om å få til en sprutorgasme.

En klar væske støtes ut av Skenes kjertler og/eller urinrøret i forbindelse med sterke orgasmer. Kvinnelig ejakulasjon har i motsetning til mannens ingen biologisk funksjon som kan forstås med dagens viten, og forklares fysiologisk delvis med G-punktet, og delvis med Skenes kjertler. Oppfatningene om hvor mange kvinner som ejakulerer er sprikende, det samme gjelder hvorvidt dette er noe man kan «trene opp».

Wikipedia.org

7 veier til et bedre sexliv

7 veier til et bedre sexliv

Den dagen du blir bevisst dine egne behov, din orgasme, hvor viktig du er i ditt eget sexliv. I det øyeblikket lykkes du med å kaste alle hemninger å la orgasmen(e) herje vilt, enten de kommer av oralsex. Sex med flere enn én partner, med kjæresten ute i det fri, med en person av samme kjønn. Hvor du første gang lar deg føre hen – av de sterke fantasiene du alltid har hatt.

Eller bare har skriftet batterier i favoritt-vibratoren, eller g-punktstaven, som du alltid har elsket, men ikke tørt å bruke så ivrig som endelig nå. Sex er så vanlig, men likevel så individuelt hva man tenner på og ønsker å gjøre, for å få et godt og fungerende sexliv.

7 veier til et bedre sexliv som du bør notere deg bak øret, for din egen del.

I disse dager braker det løs med Pride-dager over hele landet og i flere andre liberale land. Endelig skal alle lesbiske og homofile få feire seg selv og sin legning. Vargas12.com heier selvsagt på Pride og vil sette fokus på at det å elske et annet menneske, ikke bør bestemmes av andre, verken myndigheter eller lover. Å elske skal være sømløst og frivillig på bakgrunn av hvem man er, ikke hvilket kjønn.

Er du i skapet?

Er du fortsatt i skapet, du tør ikke å fortelle hvem du egentlig er, har du kanskje gode nok grunner til å forbli der, men dette er faktisk tiden til å komme ut – vi er mange som vil deg vel, du bør tørre å ta kampen, om ikke annet for din egen skyld. Du fortjener å kunne elske en annen åpent og ærlig, til tross for fordommer og dumskap hos mange kunnskapsløse, som ikke vet bedre.

Spør deg selv, er du ikke verdt det, å få være åpen lesbisk eller homofil? Selvfølgelig er du det verdt det.

7 veier til et bedre sexliv

Sex er kommet å for å bli. Heldigvis, hadde vi nær sagt. Du som vet hva god sex er og har et godt sexliv, bør hjelpe andre til å forstå at det er ufarlig, helsebringende, deilig og viktig. Samtidig som du faktisk har krav, enten som singel eller i et forhold til å nyte sexen selv, og ikke bare å gi, men å få.

God kommunikasjon er alltid viktig, men kanskje særlig med en ny partner, enten man har rutine eller er ung og uerfaren. Man må snakke sammen fortelle hva som er deilig og hva som er feil. Man skal ikke, under noen omstendigheter, si ja til noe som ikke er greit eller ikke godt.

Analsex

Analsex er for noen en selvfølge, andre kunne ikke tenkt seg å forsøke engang, da må partneren gå med på det avslaget og respektere et nei. Enten det er han eller hun som mottar forslaget. Her kommer 7 viktige punkter som kan gi deg et bedre sexliv, men vi gir ingen garantier, siden god sex er individuelt.

7 veier til et bedre sexliv

 • Tør å fortelle hva du tenner på
 • Tør å si nei ved forslag du ikke liker
 • Som partner skal du både gi og ta, men husk å motta med glede
 • Onaner så ofte du har lyst – det er aldri feil eller forbudt
 • Se på hverandre når dere er kåte
 • Ikke jag orgasmen, søk nytelsen og hverandre
 • Bruk tid på forspillet, men ikke alltid – rett på sex kan være befriende

Vi kan ikke få presisert nok, hvor viktig det er med god kommunikasjon, da bør man tørre å fortelle om sine våteste drømmer og mørkeste fantasier. Men husk at du kan bli avvist om du kommer med forslag den andre ikke ønsker å delta på. Det bør du være voksen nok til å ta konsekvensene av.

Nypult og lykkelig

Er kjærligheten mellom dere sterk nok, vil det være store muligheter for at dere kan strekke grenser i forholdet og huske på at sex er bare sex, men det skal i aller første grad være deilig for begge.

Kanskje er det å ha en elsker vovete og dramatisk, kanskje er det feil for den ene, men en fantasi for den andre, men kanskje er det nettopp det som skal til? Vi kjenner til et par, som gjør det på den måten. Hun har en elsker som tar henne hardt og lenge, med kjærestens velsignelse og glede.

Hun kommer hjem til kjæresten, nypult og lykkelig, han tenner på detaljene og slikker henne til enda en orgasme. Og tar henne etter kunsten regler – sprengkåt av henne fortelling om møte med “elskeren” er dette like mye hans fantasi som hennes, en fantasi som er blitt til virkelighet.

Dette passer åpenbart ikke alle, men kvinnen, mannen og paret vi her beskriver, har et svært lykkelig og godt sexliv. Mannen tenner på at han kone er “utro” og han liker å ta del i hennes begjær når hun kommer hjem. Hun elsker å fortelle og får mer sex enn noen gang. Det er en velkjent fetisj, kanskje særlig for menn, å se på når kvinnen har sex.

Drømmer oppfylt

Man bør selvsagt huske på at sjalusi, fort kan bli et tema ved en slik setting.

Alt er mulig med god fantasi, kjærlighet og riktig kommunikasjon. Det er svært viktig å respektere hverandres behov og sette seg inn i den andres situasjon. Enten det er den ene eller andre veien. Skal man forbli lenge i et forhold fordi man elsker hverandre, bør man kanskje strekke seg litt ekstra også, for å gi den andre mulighetene til å få drømmer oppfylt?

Har du spørsmål eller temaer du vil at vi skal skrive om, skriv selv, noen ord i kommentarfeltet, du kan til og med være anonym.

Ønsker du få oppdateringer via e-post, ved ny artikler som denne og andre, setter vi stor pris på om du ønsker å abonnere på våre blogginnlegg, kan du legge igjen din e-post, øverst i høyre hjørne hvor det står subscribe.

Lykke til med sexlivet!

Vargas

Barnløse kvinner – mer lykkelige

Barnløse kvinner – mer lykkelige enn gifte kvinner med barn. For noen er dette overraskende lesning, fordi mange foreldre aldri kunne ha levd uten sine verdifulle avkom. Men i en omfattende undersøkelse framkommer dette svaret at barnløse kvinner lever lengre, og er mer lykkelige enn mødre.

Lite er mer innbarket i den norske folkesjela, enn det å bli mor, i løpet av livet. Din mor, er kanskje den viktigste personen i livet ditt og slik er det for veldig mange. Vi synger for full hals, med lua i hånda, etter beste evne: “Elsker, elsker det å tenke, på vår far og mor …” med en tåre i øyekroken. Nasjonalsangen vår er viktig og det er innholdet i teksten også.

Barnløse kvinner – mer lykkelige enn kvinner som velger å føde. Det er en overraskende statistikk. Barn gjør foreldre glade, triste, rasende, lykkelige og utrolig forbanna, med jevne mellomrom. Men eksperter mener å vite at det er det som er meningen med, eller en viktig del av livet. Å være en mor eller far for egne barn. Enig.

Kvinner uten barn er lykkelige

The healthiest and happiest population subgroup are women who never married or had children.

Professor, Paul Dolan

Lite er mer samlende og viktig for oss nordmenn, enn familien, familien kommer foran det aller meste. Men nå skjer det altså noe. Det er de barnløse, kvinner uten barn, som scorer aller høys på lykke-skalaen. Overraskende som sagt, men dette er vitenskapelige funn. Den anerkjente: London School of Economics, har en professor ved navn, Paul Dolan, som står ved denne dramatiske påstanden.

Og det er det anerkjente tidsskriftet, The Guardian, som publiserer dette.

Professoren påstår også, i et forsøk på å være morsom, at par som blir spurt om de er lykkelige, bekrefter dette når de er i samme rom, men kvinnene svarer: “Jævlig elendig”, på samme spørsmål, så snart ektefellen har forlatt rommet.

Både kvinner og menn i alle aldre, ønsker å være single, der de velger vekk egen familie. Snart er det faktisk én million nordmenn som av ulike grunner er eneboere. Mange av disse, er menn som ikke lykkes med å finne en partner. Noen av disse er også kvinner som altså ønsker å forbli singel – og barnløs.

Barnløse kvinner – mer lykkelige

Barnløse kvinner – mer lykkelige

Vi har kanskje hatt mistanke om det allerede, men nå har altså vitenskapen gitt oss svaret, ugifte og barnløse kvinner er den lykkeligste undergruppen i befolkningen. Og det er mer sannsynlig at disse vil leve lengre, enn deres gifte medsøstre som får barn, ifølge professor Dolan.

Unge Lovende

Ser vi på serier som “Unge Lovende” på NRK, har de da sitt å slite med, disse unge barnløse kvinnene i starten på voksenlivet. Utfordringene står faktisk i kø, men drama fra underholdningsbransjen, har kanskje ikke så mye med virkeligheten å gjøre?

I den meget populære TV-serien, “Friends” går det hakket bedre med de barnløse kvinnene, til tross for utfordringer og problemer også der. Til slutt er det kanskje flere av kvinnene i serien, som faktisk blir mødre, om vi ikke husker feil.

Som forelder selv, merker man først at man lever på ordentlig, etter å ha blitt en mor eller en far. Barnet som kommer, både det ene og det andre, er det viktigste i livet fra første sekund, man kan heller ikke tenke seg et liv uten. Aldri. Men da er det vanskelig, om ikke umulig å tenke seg til livet uten barn. Det er sannsynligvis ikke riktig, at man kan bli lykkelig(ere) uten.

Professor Dolan påstår videre at, menn som gifter seg, er mer lykkelige enn single menn, der kvinner i undersøkelsen, bør altså heller la være. De vil bli lykkelige uten en ektefelle. Dette mønstret har vi sett her hjemme de siste årene også. Mange norske menn forblir single, ensomme og barnløse. Norske kvinner som har en utdanning, velger en mann som har bedre utdanning enn seg selv, da faller den store gruppen menn, med lavere utdanning – mellom en haug med stoler.

Kvinner gifter seg for trygghet

Undersøkelsen forteller oss at kvinner gifter seg for trygghet og bedre økonomi. Der menn gifter seg for å roe seg ned, blir mindre rastløs og trives med tanken om å stifte familie. Menn liker ofte rollen som far, får også bedre helse og lever lengre enn barnløse menn, og menn takler i alle tilfeller rollen som skilt – langt dårligere enn kvinner.

Når kvinne møter mann, skjer det noe magisk hvis gnister oppstår, men det er aldri noen garanti. Det som er sikkert er at et eventuelt forhold vil forandre livet til begge. Treffer hun mannen i sitt liv vil hun få det bra i livet. Møter hun en psykopat, som vil styre alt hun gjør, vil selvsagt livet bli et helvete. Skjebnens ironi, muligens.

Derfor er det lett å tro at mange kvinner velger å forbli barnløse og single, for å slippe risikoen for å måtte føye seg etter en krevende ektefelle og kanskje risikere å dø – mange år før hun egentlig burde.

Vi vet at single kvinner uten barn, har muligheten til, og benytter seg av sjansen til å eksperimentere seksuelt. Det er endel fantasier og våte drømmer hun skulle ha forsøkt å realisere. Hun er heterofil, men kan lett ha sex med fremmede menn og andre kvinner – bare for sexens skyld.

Menn under 1,70m.

Norske kvinner vet hva de vil ha og tar det. I hvert fall de barnløse single.

Dette går altså hardt ut over norske menn, som er ufrivillig single og som søker en partner. Menn under 1,70m. med lavere utdanning, vil sannsynligvis forbli barnløse uten ektefelle. Mange kvinner dropper rett og slett lave menn. Men det er en annen undersøkelse som professor Dolan ikke kan få skylden for.

Du som kvinne, som søker lykken alene, uten barn, husk at det kan bli ensomt på sikt å skyve vekk mulighetene for din egen familie. Legg på minnet at du ikke er ung, vakker og udødelig hele livet. Det er mennesket, som er menneskets glede.

Kilde: TheGuardian.com

Vargas

Ny partner? Løsningen?

Vi har ingen garanti for hvor bra det vil gå i de forholdene vi innleder med en kjæreste, en ektefelle eller partner, er ny partner? Løsningen? Vi håper og tror det skal gå bra, selvsagt.

Ofte går det bra lenge, andre ganger, går det den veien høner sparker for mange av oss. Da kan vi lett tro at det ordner seg om vi bare får byttet ut partneren. For det er jo sjeldent noe feil på oss. Du og jeg er jo perfekt – ikke sant?

Gresset er noen ganger mer fristende for kua på den andre siden av gjerdet.

For både kvinner og menn, er det lett å tro at det er slik om man bytter partner også. At de feilene og manglene som man måtte mene å finne hos sin partner, ikke eksisterer hos en eventuell ny kjæreste.

En mental sperre eller feilkobling, får mange av oss til å tro noe slikt viss vass. Det er åpenbart feil, man kan ikke fortsette å være så naiv at man vil få det så mye bedre i det neste forholdet, om man skaffer en ny partner.

Lest? Kvinner dropper lave menn.

Tro heller om igjen. Du vet hva du har, ikke hva du får. Kan det virkelig være verdt det, bør du spørre deg selv mange ganger, før du tar det store steget ut i usikkerheten. I svært mange tilfeller er det nemlig en feilvurdering å gjøre det slutt, for å etablere seg på nytt. Noen ganger er det det eneste rett, men da vet du det også med sikkerhet i forkant.

Har man gjort et feilvalg og blitt sammen med en psykopat som forsøker å styre livet ditt, manipulerer deg, bestemmer over livet ditt og ikke lar deg leve som du selv vil – bør du vekk, snarest mulig.

Du vil aldri glemme det første slaget.

Ny partner? Løsningen?

En livsledsager, en kjæreste eller en å elske, er viktig for mange mennesker. Å bli elsket tilbake, betingelsesløst og evig, er ingen garanti for noen. Er man så heldig å oppleve ekte kjærlighet, bør man virkelig tenke over hvor heldig man faktisk er. Hvor lenge kjærligheten mellom to mennesker varer, kan ingen vite. Ekspertene påstår at det er hardt arbeide som skal til for å få gnisten til å holde seg i live. Slukner kjærligheten, er det over. Derfor bør man aldri ta partneren sin for gitt heller, uansett hvor lenge man har vært sammen.

Er du singel, er det nå du skal gå på jakt. Det er vår i luften, sevjen stiger hos kvinner og menn i alle aldre. Du har aldri hatt en bedre sjanse enn nå.

Gjennom et helt år, må det være våren som passer aller best til å jakte på en kjæreste. Er du singel, men ønsker å endre på dette? Da er tiden inne, sett inn støtet nå, så går du tidenes sommer imøte. 

Antallet single, norske kvinner og menn – stiger for hvert år. Noen velger å være alene, andre sliter med å finne den rette. Årsaken til at så mange er uten partner er at man vil være uavhengig, bestemme mest mulig selv, men dette er slett ikke for alle. Mange lengter etter en å dele livet tett, sammen med.

Nå er det endelig vår, det du trenger mest av alt er en kjæreste. Du fortjener det fordi du er den du er og trenger en å spille ball med gjennom livets reise. Noen ønsker å være alene, de om det. Det du trenger er en følges venn som gir livet ditt en ny dimensjon.

Ny partner? Løsningen?

Uansett hvor gammel du er- kjærligheten kjenner ingen aldersgrense, derfor må du aldri gi opp. Livet blir en ny reise så snart du er i et forhold.

Det er når forholdet er over, at man vet om man har gjort det riktig eller ikke.

I noen tilfeller, kan det være for sent å angre seg, ikke alle er interessert i komme tilbake til en kjæreste som nylig har gjort det slutt, forståelig nok. La oss ta dette eksempel, hvor galt eller bra det kan gå, om du ikke er raskt ute med å si: “Unnskyld, ikke gå,” om du ønsker å bli værende i forholdet.

Det ble brått slutt etter en voldsom krangel, det var egentlig ikke slik det skulle bli. Men det skjedde, det som ikke burde ha skjedd. Regrets and mistakes, you know… Når du vet det er over, tårene renner og er saltere enn noen gang. 

Du og din store kjærlighet er ikke lenger to. Bare en av hver, alene, ensom og forlatt. Sengen mangler en av to, skapene er tømt, du er ensom. Savnet er jævlig. Hjertet blør. Du tror du dør. Du ser etter han overalt. Kjærlighetssorgen er i ferd med å ta knekken på deg fullstendig.

Lukten hennes sitter i sengetøyet, hennes lukt, bare slik hun kunne lukte, du lukker øynene og kan se henne ligge i sengen. Du håper hun er der når du åpner dem igjen. Du vil ikke være alene. Du savner henne. Har hun allerede kunne glemt alt dere hadde sammen? Smilet, latteren, turene, måltidene, samholdet og det å våkne sammen. Ha tid til hverandre. Alt det som var så fint er borte.

Du klarer ikke å gå på skolen. Du ser henne sammen med en annen. Er de sammen? Du kommer ikke videre. Du elsket han så inderlig og av hele ditt hjerte. Det skulle alltid være dere to. Alltid. Det skulle jo aldri ha blitt slutt.

Han har aldri hatt en annen enn henne. Ikke hun enn ham heller. De var ett.

Hun kommer plutselig innom for å levere nøkler. Det er vondt å se henne. Savnet sitter i sjelen, du bør si noe, men klarer du å fram noen ord? Kanskje alt blir enda mer feil? Du tar sjansen.

Du sier, «Jeg savner deg så inderlig». Hun ser på deg, med de øynene som du forelsket deg i, som speilet hennes hjerte til deg.

» Vær så snill, ikke gå, bli litt», jeg har det vondt, og jeg elsker deg så inderlig! Unnskyld». Du ser at øynene blir fylt med tårer, dere gråter sammen.

Hun svarer stille tilbake, «jeg klarer meg ikke uten deg. Jeg elsker deg også!»

«Vi skal klare det, sammen! Jeg vil aldri finne en som deg. Aldri.»

Klarer du å si unnskyld, før det er for sent? Sannsynligvis ligger ikke løsningen i en ny partner.

Vargas

Pin It on Pinterest