Sexolog Kristin Spitznogle skriver i sin bok “Hemmelige Rom” om norske kvinners hemmelige, våte, seksuelle fantasier. Der går det vilt for seg for å si det mildt. Kvinner i alle aldre bruker sin fantasi i sin higen etter optimal orgasme.

-Det føles veldig nødvendig å presisere at det er enorm forskjell på fri fantasi og virkelighet. Men mange bruker å drømme om det som ligger i de våte drømmene, et inderlig ønske om å bli fylt i alle hull av så mange som det er plass til.

Men det er som kjent kun i drømmene og i fantasien dette rå, brutale, kontrollerte skjer.

– Å fantasere om å bli overmannet og voldtatt er en vanlig kvinnelig fantasi, men den representerer fortsatt en utfordring for forskere som opp gjennom årene har gitt oss flere årsaksforklaringer.

Kvinner i Norge kjenner sin seksualitet og tar saken i egne hender om nødvendig, med litt fantasi og nok batterier er det meste gjort.

Vargas

En undersøkelse Carol Thurston publiserte i USA i 1987 viste at 54 % av alle historiske romantikkbøker inneholdt voldtekt av den kvinnelige hovedpersonen. Det er sjelden heltinnen opplever traumer eller andre ettervirkninger som følge av den tvungne sexen.

Snarere tvert imot. Som regel ender det hele med at hun forelsker seg i den mektige og sterke mannen som har tvunget henne.

Boken av Kristin Spitznogle, Hemmelige Rom er for kvinner og menn i alle aldre som er seksuelt aktive, og som liker å bruke fantasien i seksuelle aktivitet. Men boken handler utelukkende om kvinners seksuelle fantasier, dvs at også menn kan ha noe å lære.

Moderne kvinner i den vestlige verden er ikke redd for å si at hun liker sex, hun onaner når hun føler for det og det innebærer selvsagt også våte drømmer og fantasier. Mannen kommer oftere og oftere i annen rekke for kvinner med krav om god sex.

Kvinnene selv får svare på om det er behov for god sex med en eller flere menn på en gang for virkelig leve ut drømmene. Jeg er rimelig sikker på at de fleste lar det være med de lengselsfulle fantasiene.

– Det virker ikke normalt at en person skulle ønske å fantasere om å bli voldtatt og det virkelige mysteriet er hvorfor noen gjør det. Det er få som virkelig ønsker å bli voldtatt på ordentlig, skriver Helen Hazen i sin bok ”Endless Rapture” fra 1983.

Like fullt viser mange studier at det er slik. Gjeldende forskning antyder at 31 – 57 prosent av alle kvinner har hatt voldtektsfantasier og hos 9 – 17 prosent av disse er denne fantasien å regne som en favoritt.

– Det er, i følge Joseph W. Critelli og Jenny M. Bivona, god grunn til å tro at tallene på kvinner som fantaserer om voldtekt er mye større enn det forskningen har fått fram. Fantasien er utsatt for en rekke fordommer og mange tør ikke tilkjennegi at de tenner på dette. Critelli og Bivona har undersøkt all forskning på temaet fra 1940-årene og frem til i dag og publiserte sine funn i ”Journal for Sex Research i 2008”

I de aller fleste nasjoner med produksjon av erotiske filmer kommer man ikke bort i fra at det produseres det som feks skal  illustrere en eller flere innbruddstyver som kommer over en enslig husmor, som veldig lett overtales til å bli penetrert av en eller flere, eller alle på en gang om produsenten har bladd opp nok penger.

Det er fortsatt forbundet med skam å tenne på andre enn den man er i partnerskap med, allikevel er det veldig mange som velger et eller flere nettsted der par søker par, par søker en elsker eller enslige velger å tilby sine seksuelle tjenester til par eller single.

Vi henger ikke etter på noen nivåer i Norge mht fantasier, vi henger bare veldig etter på hva naboer, venner eller familie mener om deg og det du bedriver.

Det hemmer dessverre veldig mange single og par i å utøve sine fantasier alene eller sammen med sin partner. Eller sammen med enda flere om det er en av fantasiene…

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber- Teaser 26.mars kommer “Boyfriend”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IfTLD8q6n3U&feature=youtu.be[/youtube] Boyfriend blir tilgjengelig på iTunes mandag 26.mars! Det måtte gå som det gjorde, det ble bildet med Justin som...

Lukk