Vargas12.com trykker kloke hoder til sitt bryst, og samarbeider med ulike aktører av næringslivet, private og profesjonelle.

«Youtuberne» i «The FML Show» er våre venner. Tabubelagte tema er vår spesialitet. Å gå til psykolog, er et tema vi har belyst tidligere – derfor deler vi denne videoen, slik at du kan følge med Marthe og Fredrik – på deres vei til stjernehimmelen.

Men aller første video – er altså alvorlig nok. Tør du å gå til psykolog?

Foto: Copyright  Marthe privat

Heldigvis er det langt mer sturent enn for bare få år siden, å innrømme å ha psykisk belastninger som man selv ikke kan beskrive hva er. Da er det mange som graver seg ned i evig pine, i stedet for å søke profesjonell hjelp.

Tusenvis av unge gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, sliter med sin mentale helse. Noen går til grunne, andre blir friske, sakte, men sikkert av seg selv. Men de aller fleste må til psykolog eller få medisinsk hjelp, for å komme seg gjennom hverdagen.

Har du spørsmål, eller lurer på noe vedrørende innholdet i videoen, eller om psykiske lidelser – ta kontakt i kommentarfeltet. Vi vet at det er mange som finner trøst i å snakke med likesinnede, eller høre hva andre som sliter med psykiske problemer har å si. Her får du en rekke gode råd – helt gratis.

Det aller første skrittet man bør ta, er å innse at man faktisk har et problem, og deretter søker råd og veiledning.

Abonner på FML sine videoer her! 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ny vinner av prisbørsen!

Ny vinner av prisbørsen! Til jul var det KIWI som var lavest på matprisene i Norge, nå er det en...

Vårkåt?

Vårkåt? Bor man i Norge, er det ikke lett å kjenne etter for hete følelser slike som kun en sval...

Lukk