ABBA, Angneta, Benny, Bjørn og Anni- Frid. De fire svenskene som la en hel verden for sine føtter fra 1972 til 1982. Siden har de ikke gjort annet enn å selge sin musikk. Nesten 400 millioner album er solgt. Nå går det nok engang rykter om gjenforening. 

 

Ifølge det tyske magasinet»Die Zeit Magazine» har Agnethe Fältskog, som tidligere har avvist alle ideer om en gjenforening, sagt seg villig til å møte de tre andre i gruppa. Snart er det 40 år siden ABBA vant Melodi Grand Prix med låta «Waterloo,» dette skjedde i 1974 og gav gruppa den kick-starten som gav de toppliste-plasseringer over hele kloden.

En perfekt anledning til å vise seg sammen og til og med opptre for første gang siden 1992.

Benny Andersson er nok mannen som må overtales om det skal bli en gjenforening med det meget populære bandet. Han har kategorisk avvist enhver diskusjon om gjenforening. Abba er død, og har vært det lenge, er hans utsagn.

Du som er ung og ikke husker ABBAs revolusjonerende suksess som gruppe da de var aktive, har garantert hørt musikken. Over alt spilles det fortsatt ABBAs låter og musikken er like populær som for mer enn 40 år siden.

ABBA vil leve evig, ikke som band kanskje, en gjenforening eller ikke- ABBAs musikk er kultur på høyt nivå, den vil bli spilt langt inn i framtiden også.

Hva har ABBA å si for deg og ville du ønsket velkommen en gjenforening?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Silya Nymoen vant Stjernekamp!

NRKs viktigste sangkonkurranse, bortsett fra Eurovisjon er Stjernekamp. Nå er vinneren kåret for 2013, og for en vinner vi fikk....

50 Shades of Grey- se klipp fra filmen alle venter på

E.L James har blitt søkkrik på bøkene "50 Shades of Grey", Erika Leonard (50), som hun egentlige heter er kvinnen som skapte...

Lukk