KAN ABBA GJENFORENES?

 

Abba`s legendariske slager fra 1976 er vel minst like aktuell i dag som da den kom ut som singel første gang. Ikke bare hitten, men altså betydnigen av hard cash! Penger er vel viktig for alle, både de som har mye, de som har sånn passe, og kanskje enda viktiger for de som har lite.

Vårt moderne samfunn er bygget opp på den grunnstammen ( det Norske hus som Torbjørn Jagland så feilaktig valgte å kalle det) at man skal bygge opp sitt hjem på egen tjente middler, få sin velfortjente lønn, og gjerne etablere seg i en familie = mor, far og barn gjerne fra et til tre av den sorten er vanlig. Man får barnetrygd pr stk ca 900 kr. Og det har det vist verdt i ca 10 år.

Mennesker i Norge godtar regler, avgifter og lover med et skuldertrekk, og sier jaja. Det er vel bare å betale da.

Vi bor i et av de vakreste, beste, rikeste og mest avgiftsbelagte land. Men vi har det så bra i dette landet at vi kan ta oss råd til å betale de avgiftene vi blir pålagt. Vi betaler for å se på TV, kjøre bil, for å bo i eget hus. Vi betaler i bøtter å spann inn til staten = Moms heter det. Fint ord. MOMS! Men vi har så mye penger at vi kan betale. Vi er direkte rike, vi som er i jobb i hvertfall!

 

Europas mest selgende gruppe gjennom alle tider ABBA- Foto: kjendis.no

 

Vi tjener så mye penger at vi kan reise nesten hvor vi vil i verden på en helt vanlig lønn om vi er- flinke å spare litt.

Penger = makt. Har du penger så har du også frihet. Mye penger mye frihet. Stort hus, mye i lån mindre i lønn og kanskje alene om omsorgen for ett eller flere barn = ikke noe frihet. Asså det er litt opp til hver og en, går du på skole og får deg en utdannelse så er det stor sjanse for at du kan få en godt betalt jobb, og derav frihet.

Penger betyr ikke alt! Nei det kan nok stemme- Men om frihet betyr noe for deg så kan penger være nøkkelen-

– Er du ung, og har begynt så smått å tjene noen kroner, så legg bort ( la noen du stoler på, passe på de) noen kroner hver måned, eller opprett en konto så tidlig i livet som mulig.  Du vil ha stor glede av det, og blir sett på som en god kunde i banken om du har spart opp egenkapital den dagen du feks trenger lån til bil. Og det kommer fortere enn man aner…

Fra man er tretten år så får man eget minibankkort så du kan sjekke saldoene mm selv. Nå er det ikke meningen å ha jobb i så ung alder, men man kan tjene noen kroner på å være smart, selvom man er ung!

Jeg mener at man er sin egen lykkes`s smed- og tar man med seg gode råd tidlig i livet, så har man større forutsettninger for å lykkes med det også:)

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0[/youtube]

 

En krone her og en krone der, det blir to kroner det-

ABBA er en av de mest selgende popgrupper i verden, og er fremdeles meget populære mange tiår etter de la opp og sa takk for seg.

Nå snakkes det om gjenforening igjen, og det er meget sterke krefter i sving med blandt andre Tom Hanks i spissen for å få de aldrende superstjerner samlet til å stå på en scene igjen.

Jeg er rimelig sikker på at det aldri vil skje, dessverre !

Utelukkende fordi de mannlige deltagerne er så overbevisende i måten de takker nei, men nei takk på.

– Alle fans liker tanken på å få sett ABBA sammen igjen fordi de fleste tror det er som å få musikken alle elsker, tilbake som den var. Og det er Benny og Bjørn de første til å innrømme at det bli aldri det samme igjen. Aldri.

– Men det fansen ønsker seg er ikke nye låter ny turne og nye ABBA slagere. Det «hardcore» fansen ønsker er å se og høre gruppen synge sammen som en enhet, alle hits som de fire har produsert sammen til sine fans, verden over. Til alle og kommende generasjoner.

Verdens ABBA- elskere vil høre de samme høyt elskede, populære, meget kjente topplåtene på nytt. Med Anni-frid, Benny, Bjørn, Agnetha. For å kunne oppleve stemmene, og gruppen samlet «in action and live».

på en scene i Sveriges eller Norges skjærgård. Men et knippe av de mest kjente og kjære låtene, direktesendt akkurat som ELVIS fra Hawaii i 1973- satelitt overført til verdens fans.

For et jævla boost for alle fans World Wide!

Trist det aldri kommer på en plakat nær deg…

ELLER?

hvor mye er en ABBA sammenkomst verdt for en helg? En milliard svenske kroner?

Money, money, money…

 

 

Vargas

 

 

Kilde

 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13227714.ab

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sprutorgasme- Kvinnens nye revolusjon?

- Siden jeg er den bloggeren i Norge som er mest aktiv på tema SEX så føler jeg meg pliktig...

Sommerferie-aktiviteter for alle

 Det er ikke alltid like lett å finne på hva man skal gjøre og hvor man skal reise i sommerferien,...

Lukk