[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7U96o3f9FI[/youtube]

Liker du musikk så vet du selvsagt alt om ADELE (23). Verdens mestselgende artist. En britisk skjønnhet med en fantastisk stemme.

Adele Laurie Blue Adkins har i løpet av rekordtid tatt verden med storm, og har solgt millioner av plater det siste året. 23 åringen fra London fikk låta «Rolling in the Deep» inn på førsteplass i 8 land, inklusiv på «Billboard-lista USA. Albumet «21» er et av verdens mest solgte album i 2011.

– Adele er den artisten som har solgt flest plater på verdensbasis det siste året. Hun har toppet listene i USA, og i Norge er «21» det albumet som har ligget lengst på VG-lista Topp 40 – hele 44 uker. Også i Norge har Adele vært innom førsteplassen med albumet og singlen «Chasing Pavements».

Med låten «Rolling in the deep» plasserte hun seg på 12 forskjellige radiolister fra Billboard, inkludert rock, latino og dance.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LwsaoLEvWbw&feature=related[/youtube]

Billboard er de offisielle amerikanske hitlistene, presentert på grunnlag av data fra Nielsen Media Research. Adeles spredning på de ulike listene derfra har verden ikke sett maken til tidligere.

Ved årets slutt toppet hun den samlede Billboard-listen foran Rihanna. Hennes «Rolling in the deep» topper singlelisten foran LMFAOs «Party rock anthem», mens «21» topper albumlisten foran «Speak now» med Taylor Swift.

Adele topper også listen over de mest nedlastede sangene på iTunes.

Det går rykter om at det er nydelige Adele som har fått det ærerike oppdraget å synge tittelsporet til den kommende James Bond filmen «Carte Blanche».

Kjøp Adeles livekonsert fra Royal Albert Hall  her. Jeg lover at det er verdt pengene.

Adele er en fantastisk kvinne, en strålende artist med en stemme av ypperste kvalitet. Jeg er stor fan.

Uansett musikksmak, man kan nesten ikke unngå å like fantastiske Adele.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vinterferien går til deilige Hafjell

  Noen ganger i året har man behov for rekreasjon, velvære og avslapping. Noen ganger uten planlegging. Det er ofte...

Fantastic app for your iPad or iPhone if you use WordPress

Extreme knowledge can not be learned, it must be innate. Some people have extremeknowledge that you wish you had. I had some trouble with my blog, then I...

Lukk