En av verdens mest kjente artister, britiske ADELE fikk nylig en sønn med kjæresten Simon Koneckis .Så vidt man vet skal det stå bra til med både mor og barn. 

I sommer fortalte superstjernen om den forestående familieforøkelsen på sin hjemmeside, ADELE.tv.

ADELE er svært aktuell for tiden med tittelsporet til ned siste James Bond filmen «SKYFALL». Smellvakre, frodige og sexy ADELE har vunnet det som vinnes kan for sin musikk, og albumet «21» som kom i 2011 er et av de mest solgte i britisk musikkhistorie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7HKoqNJtMTQ[/youtube]

En av de største hittene på albumet er den meget rørende og romantiske «Someone Like You» som er en selvopplevd historie om tapt kjærlighet som artisten brukte lang tid på å komme over.

Også hitten «Rolling in the Deep» fra samme album har vært på mange topplister verden over og spilles på radiostasjoner word wide fortsatt.

En kilde nær paret forteller at ADELE og Simon er «over the moon» lykkelige over at alt har gått bra og at sønnen er frisk og fin.

Vargas, som er stor ADELE fan slenger seg selvsagt med i gratulasjonene som etterhvert vil komme fra alle hennes fans fra fjern og nær.

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article15645439.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen- Dag Egil er rasende på late jenter som sover hele dagen

Mye drama på Farmen da Nordlendingen Dag Egil (47) irriterer seg grenseløst over at jentene ikke bryr seg om verken...

Livet er som en kommode, noen ganger er det skuff på skuff…

For alle disse dager som kommer og går, kalt selve livet. Kan noen ganger være tung, vanskelig og sørgelig. Av og til...

Lukk