[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7AW9C3-qWug&feature=fvwrel[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k[/youtube]

Liker du musikk så vet du selvsagt alt om ADELE (23). Verdens mestselgende artist. En britisk skjønnhet med en fantastisk stemme.

Adele Laurie Blue Adkins har i løpet av rekordtid tatt verden med storm, og har solgt millioner av plater det siste året. 23 åringen fra London fikk låta «Rolling in the Deep» inn på førsteplass i 8 land, inklusiv på «Billboard-lista USA. Albumet «21» er et av verdens mest solgte album i 2011.

Adele er den artisten som har solgt flest plater på verdensbasis det siste året. Hun har toppet listene i USA, og i Norge er «21» det albumet som har ligget lengst på VG-lista Topp 40 – hele 44 uker. Også i Norge har Adele vært innom førsteplassen med albumet og singlen «Chasing Pavements».

Adele topper også listen over de mest nedlastede sangene på iTunes.

Det går rykter om at det er nydelige Adele som har fått det ærerike oppdraget å synge tittelsporet til den kommende James Bond filmen «Carte Blanche».

Alle kjøper sin favoritt musikk hos CDON.COM selvsagt, det gjør jeg også!

Bedre julegave kan ingen få…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kiosker over hele landet legges ned en etter en

  Gamlebyen Servicesenter låser sine dører for siste gang. Etter 79 års tilstedeværelse i skjæringspunktet mellom Gudeberg, Prestelandet, Mineberget, Kongsten...

En annerledes julekalender til voksne- fordi mange barn gruer seg til jul

http://www.denene.no/ Luciadagen er for de aller fleste barn fylt med glede og forventning. Og når gleden er stor, kjennes den...

Lukk