Adele er på vei – Telenor Arena er klar! Verdens mestselgende artist for øyeblikket er ADELE, om noen uker er det kanskje PRINCE, men det lille geniet, hvil i fred, maestro – må ha oss unnskyldt.

Norge får storfint besøk fra en artist som er til de grader i live. 

Hello Norway, Adele is coming to a teatre near you! Har du billetter til konsert i Norges nye konsertlokale, gled deg til en magisk opplevelse du sent vil glemme. Er du en av mange som ikke har billett, synd på deg. Men, det kommer snart noe på TV som vil gjøre deg tårevåt. Adele er på vei – Telenor Arena er klar!

Adele

I find it quite difficult to think 20 million people are listening to an album I wrote very selfishly to get over a break-up.

Adele

Brockwell Park og området rundt sentrale deler av Tottenham – Nord i London, er Adeles oppvekstområde. En alkoholisert far stakk da hun var tre år. Etter det er historien om hennes noe ensomme og tøffe oppvekst med sin mor blitt kjent. Derav en av de beste låtene “When We Where Young“.

Adele er på vei – Telenor Arena er klar!

I skrivende stund er Adele en vellykket artist som tjener store summer på sin musikk. Hun er for ung til å være det store ikonet som F.eks Madonna. Om noen år. Hvis hun fortsetter å produsere egne låter som hun selv gir ut på eget label, vil hun bli den aller største. Utvilsomt.

De som har opplevd stemmen og personligheten live, vil se henne igjen. Adele’s stemme kryper inn under huden og legger seg i sjelen din som en cocoon og blir værende der. Livet ut forhåpentligvis, som en skatt.

Hello it’s me“, har blitt et slagord verden over etter at top-singelen på rekord-albumet “25” med samme navn ble kjent. Heldigvis har superstjernen; som om få timer kommer til Norge etter sin konsert i Stockholm – laget et minneverdig musikkvideo om låta som tilsynelatende er på alles lepper.

Musikkvideo

En musikkvideo som allerede nærmer seg 1,5 milliarder visninger på videonettstedet YouTube, på et halvt år. Flere av de andre store låtene fra det forrige albumet “21” ikke langt bak den nyeste hitten.

Adele er og blir folkets artist. Hun er til tider både vulgær, morsom, ekte og selvironisk på scenen mellom de låtene hun framfører på verdens største scener.

Snart står hun på norsk jord, i Telenor Arena og imponerer oss alle. Opplever du Adele live én eneste gang, tar du med deg inntrykkene som en skatt – resten av livet.

Adele’s popularitet kommer åpenbart fra hennes vidunderlige stemme, sterke tekster og formidlingsevne. Men også fordi hun er folkelig, morsom og byr på seg selv på scenen.

Norgesbesøk

Blir man ikke berørt av en eller flere av den britiske 27-åringens tekster, ja da har man enten ikke gehør eller så renner det sement i årene.

Om få dager vil du kunne se, høre og nyte Adeles live-konsert i New York på TV2. som en direkte oppvarming til Norgesbesøket fra verdens mest omtalte superstjerne.

Se Adele’s fantastiske hjem med svømmebasseng, både ute og inne.

Vargas12.com er blant Adel’s aller største fan og skal selvsagt oppleve hennes Norgesbesøk på nært hold. Vi har jobbet på spreng i lang tid for å skaffe leserne ekstra-billetter uten å lykkes. Er det én konsert folk flest ønsker å oppleve, er det utvilsomt Adeles konsert i Telenor Arena 1. mai.

Telenor Arena

Om du har billett – og du ikke kan gå. Kjøpes denne av våre lesere i løpet av minutter. Gi beskjed om kontaktinfo i kommentarfeltet. Telenor Arena er klar til å ta i mot verdensstjernen. Fantastiske Adel, den britiske øldrikkerne, med den store stemmen.

PS: En hotellstreik i hele Norge og i hovedstaden, vi skape store problemer for tusenvis av Adele-fans som kommer til Oslo om få dager, om den vedvarer. Sjekk din bestilling om ditt hotell rammes.

Vi vet at Oslos største hotell, Clarion Hotel Royal Christiania stenger dørene allerede nå. Også Grand Hotel på Karl Johan, Oslo Plaza og Hotel Bristol stenger dørene snart, dessverre.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Restaurant-bransjen i krise! Selger skvip til blodpris!

Restaurant-bransjen i krise! Selger skvip til blodpris! Dessverre er det nok engang bevist, via VGs undersøkelse, at norske restauranter, ikke...

Lukk