Adele – Rolling in the money! Adele seiler i medvind, både økonomisk og musikalsk. Hennes verdensturne går for fulle hus fortsatt.

Nå skal 27-åringen skrive kontrakt med selveste “Sony Music” som gjør henne til verdens rikeste artist.

Lest? Adele til Norge!

Kontrakten, som vil gi den britiske artisten £90 millioner, er den aller største for en enkelt-artist fra Storbrittania. Summen tilsvarer ca 1 milliard norske kroner og dobler dermed Adele’s formue. Snakker vi “Rolling in the Money?”

En talsmann fra gigant-selskapet Sony skal ha sendt ut en Tweet som lød:

Adele - Rolling in the money!
Adele, live i Telenor Arena, 1. mai 2016 Foto: Vargas12.com

“We’ve secured Adele, who’s without doubt the biggest music star in a generation. This is massive.

Sony Music

Adele er på alles lepper fortiden og den sympatiske, morsomme og selvironiske jenta fra Tottenham i Nord-London, er utvilsomt den aller største i vår tid.

Adele – Rolling in the money!

Adele har allerede solgt mer album enn noen andre, til tross for at hun valgte å holde de fleste låtene fra det siste albumet “25” unna de store streaming-tjenestene.

Someone Like You” monsterhitten fra albumet “21” skal i følge Sky News, alene være verdt $85 millioner.

Adele, som ikke er redd for å fleipe om sin store rumpe, eller hvor grinete hun er hver morgen, har også satt inntektene sine i perspektiv på sin måte.

Tenk å bli rik og berømt for å skrevet ei låt om sin egen fortvilte kjærlighetssorg …

Adele

Adele er ventet å ta en lengre pause når verdensturneen er ferdig i november i år. Da briten besøkte Norge 1. mai, var ikke et øye tørt i Telenor Arena, de fleste anmelderne kastet høye terningkast etter Adele, som imponerte voldsomt.

For få timer siden slapp Adele’s management en ny og etterlengtet musikkvideo fra rekordalbumet “25“. Den første videoen som er publisert etter “Hello”, som er vist mer enn 1,5 milliarder ganger på musikkvideo nettstedet YouTube siden 25. oktober, er “Send My Love

27-åringen har gitt ut tre album “19“, “21” og “25” og fått Oscar for James Bond-låta “Skyfall“. I går vanket enda en gjev pris til århundrets artist.

På “Billboard Music Award’s” fikk nemlig Adele prisen for årets “Top Artist”. Så fortjent, så fortjent.

Les mer om Adele på hennes egen hjemmeside her.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mot skilsmisse for superparet?

Jay Z skal angivelig ha vært utro mot sin smellvakre kone, selveste Beyoncé (34). Superparet, kanskje det mest kjente i...

Lukk