[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=related[/youtube]

Adele er 23 år,  og en av verdens mest-selgende artister. Muligens en av de vakreste også etter min mening. For en artist! Watch your back Rihanna…

Adele har problemer med stemmen og må opereres. Hele 16 konserter i oktober og november er avlyst, men den vakre dama med den fortryllende stemmen kommer helt sikkert tilbake, bedre enn noen gang.

23-åringen, som har gjort suksess med debutalbumet «21» og låter som «Someone Like You» og «Rolling In The Deep», kunngjorde nylig at hun har kuttet ut både alkohol og røyk for å hindre ytterligere belastning på stemmen.

– Sangen er bokstavelig talt livet mitt, uttalte den prisbelønte stjernen nylig.

Balladedronningen med den litt hese stemmen sto på gjestelisten til prestisjetunge Q Awards i London forrige uke, men hun var for syk til å stille.

– Neste James Bond film skal hete «Carte Blanche», og det ryktes at Adele er den artisten som er oftest nevnt for å få synge i den neste agent filmen. Et meget prestige-tungt oppdrag  isåfall. Det er derfor veldig viktig for den nydelige superstjernen å bli frisk så raskt som over hode mulig.

Adele Laurie Blue Adkins har i løpet av rekordtid tatt verden med storm, og har solgt millioner av plater det siste året. 23 åringen fra London fikk låta «Rolling in the Deep» inn på førsteplass i 8 land, inklusiv på «Billboard-lista USA. Albumet «21» er et av verdens mest solgte album i 2011.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r2j279pZxTY[/youtube]

Har du sansen for Adele?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RDRwqTNLGDs[/youtube]

http://www.adele.tv/home/

Vargas

Kilde

VG.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Frykter du alderdommen?

Frykter du alderdommen? Bor du i Norge så har du all grunn til det også. Den voksne generasjon nordmenn vil...

Italias statsminister en kåt gammel gris, narr og tyv?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O5B3r7Py2h4[/youtube]   Italia er et viktig land i EU. Italia har den tiende største økonomien i verden. Italia har også en...

Lukk