Londons egen engel kommer hjem, etter en meget sorgtung og dramatisk periode, trenger Londonerne all mulig trøst, hva kan bli bedre enn at Adele (29) kommer og opptrer for dem?

Fire konserter på byenes legendariske stadium. 28. og 29 juni samt 1. og 2. juli er satt av til fest. Adele kommer hjem etter 122 konserter over to år.

 

En rekke terrorangrep ble avløst av en grufull og nådeløs brann i høyblokken “Grenfell Tower” i London-sentrum, hvor minst 79 mennesker mistet livet. Superstjernen Adele ble observert bare timer etter at brannen utartet seg, trøste pårørende og offer for den meningsløse brannen. Adele vil hedre, trøste og gi til de som ble rammet av tragedien, samt alle som ble berørt av terroren i Manchester og i London.

Lest?: Adele – endelig er alle skattene tilgjengelig på Spotify

Adele is coming home for the finale of her world tour. In June and July 2017 Adele will perform 360°, in-the-round, for four special evenings in London’s iconic Wembley Stadium

 

Fantastiske Adele har en stemme som har trollbundet en hel generasjon, den er skapt til å trøste. Endelig kommer London-jenta hjem til sine egne. Mang et øye vil være vått gjennom de to timene konserten(e) varer. 70.000 mennesker per konsert, 280.000 skal få den trøsten de fortjener – av verdens største artist de to siste årene.

Av alle de tre albumene “19“, “21” og “25” (alderen Adele hadde da disse ble spilt inn) er det grunn til å finne en eller flere låter du liker. Enten du elsker alt Adele har gjort, som undertegnede, eller du liker kjærlighetsballadene, eller de raskere og pop-pregede låtene. Det er uten tvil flest av først nevnte i jenta fra Tottenham’s portefølje.

Følelser, kjærlighet, minner og kjærlighetssorg, ballader er og blir Adeles varemerke, nettopp derfor har hun blitt den stjernen en hel verden har trykket til sitt bryst, hun gjør denne genren best av alle. Naturlig nok er det i hjembyen London hun er aller mest populær.

Er du så heldig å være i besittelse av én eller flere av disse eksklusive billettene, bør du være klar over de ekstra sikkerhetstiltakene som er satt i forbindelse med Adeles konserter på nasjonalarenaen. Har du ikke billett, har du grunn til å fortvile, alt er utsolgt – alle fire dagene. Dessverre.

Disse fire konsertene på hjemmebane, på selveste Wembley i London, kan være de aller siste Adele arrangerer, siden hun har vært åpen om å være svært nervøs for å opptre live. Hun gjør det kun fordi hun elsker sine fans. Det er grunn til å forvente magiske øyeblikk under sommerens avslutningskonserter, kanskje med noen få overraskelser.

Adele har vunnet alle mulige priser som en artist kan vinne, inkludert én Oscar-statuett. Albumet “25” er det mest solgte i historien av en kvinnelig artist og de fleste av låtene på dette historiske albumet, vil bli presentert under konsertene i London.

2. juli 2017, kan være aller siste gang Adele står på en scene og synger live – la oss håpe BBC har alle kameraene på.

 

Kilde: Adele.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Agurknytt? Lite spennende?

Journalistene og skribentene på desken og i kontorfløyene rundt om i det ganske land, skal ha sommerferie de også. Da...

Lukk