Søte Adelén (16) kan bli Norges størst popstjerne, og bli den nye Lene Marlin. Adelén har skrevet kontrakt med selveste Simon Fuller- grunderen av IDOL, det vil gi Horten-jenta alle muligheter til å bli en stor internasjonal stjerne.

– En mulighet som setter den den norske ungjenta på det internasjonale musikkkartet slik A-ha, Sissel Kyrkjebø og Lene Marlin har gjort før henne, men det begynner å bli lenge siden Norge har hatt et stort internasjonalt navn på musikk-himmelen, det nærmeste må være Aleksander Rybak som vant Melodi Grand Prix i 2009.

Adelén Rusillo Steen er bare 16 år, men har allerede klart å etablere seg som en stjerne, foreløpig kun med Grand Prix-suksess låta “Bombo.” Mye ligger allikevel til rette for at hun blir den nye store pop-yndlingen med norsk pass.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AKKQvWF-xeQ[/youtube]

– 16 åringen har spansk mor og norsk far, noe som gir henne de fordelene det er å se ut som en latino-babe. Adeléne er utvilsomt vakker, og med en slik stemmeprakt er det ikke så rart at musikk-personligheter som Simon Fuller velger å ta den norske jenta under sine vinger.

– Med god og riktig støtte på hjemmebane ligger verden for skjønnhetens føtter, det er en knalltøff bransje, men Adelén har passert mange vanskelig hinder på sin vei, nå er det bare å smi mens jernet er rød glødende, gi ut et album og reise på turné.

Du har garantert ikke lest siste linje om Adelén på denne bloggen, eller i andre medier. En stjerne er født, det er bare å glede seg på hennes vegne og si:

Heia Adelén!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Elise Thorsnes dåse-bilde spres over alt

Elise Thorsnes dåse-bilde spres over alt. Nordens største avis Aftonbladet.se har også valgt å lage en sak av den 24...

Lukk