ADORE- Tabusex og intriger, en kontroversiell film? Dette er en seksuelt upassende og tabubelagt film, som kan få mange priser for sitt innhold og handling.  

Filmen som forteller historien om to barndomsvenner som faller for hverandres sønner.

“Adore” (originaltittel er “To Mothers”) en film publikum elsker fordi den omhandler tema som mange bare så vidt tør å tenke. De modne, men sexy kvinnene som faller for sin bestevenninnes sønn. Naomi Watts og Robin Wright spiller de kåte mødrene, på glitrende vis.

Wright er ingen ringere enn Jenny som du husker fra “Forest Gump”, og Watts er best kjent fra “King kong” og “The Ring.”

De to beilerne spilles av James Frecheville (22) og Xavier Samuel (29). Samuel kunne du følge med i “The Twilight Sagaen” i filmen “Eclipse” og James Frecheville fra filmen “The First Time.” 

ADORE- Tabusex og intriger, en kontroversiell film?

Fordi som kjenner betegnelsen Cougars, så må det bli stikkordet for denne filmen, der den røde tråden er forbudte følelser og de konsekvensene man står ovenfor- om det kontroversiell forholdet blir oppdaget.

– Jada, det er mange kompliserte følelser og moralsk gråsone på spill her, for en spennende studie på relasjoner og sosiale skikker som er ukjent for de fleste, kanskje derfor pirrer det en nysgjerrighet i de kinopublikumet.

– Men hvis du ikke er for opptatt av kjærlighetsforhold mellom middelaldrende kvinner og yngre menn, så er sjansene for at “Adore” ikke er den filmen du går å ser i håp om å få se noe som ligner på forholdet mellom Chrstian Grey og Anastasia Steele, i suksess-serien Fifty Shides Of Grey.

Det er ikke engang i nærheten.

Selv om de gode talentene Naomi Watts og Robin Wright er mye med, og gjør den filmen severdig. Regissører er Anne Fontaine.

Adore” har verdenspremière 6. september.

Kilde: Huffington Post

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Feil å holde Mandela i live? Ligger nå i respirator

Hele Verden holder pusten, ihvertfall alle innbyggere i Sør Afrika. Nelson Mandela ligger for døden, lagt i kuvøse for å...

Lukk