Will Smith er blant de beste, mest kjente, og anerkjente skuespillere i verden. På nytt har han laget det som ser ut til å bli en kassasuksess av de helt skjelne. Ihvertfall er forventningen skyhøye.

  I «After Earth» har han med seg sin egen sønn Jaden (14) som også spiller sønn i den kommende storfilmen. 

Fra tidligere har Will Smith gjort seg rik og berømt via filmer som Independence Day 2006,  trilogiene «Men in Black» og «Bad Boys». Mange husker også Will Smith fra TV-serien «Fresh Prince in Bel-Air.»

I «After Earth» som har enorme forventninger av filmelskere og anmeldere verden over, har Will Smith overlatt regien til M. Night Shyamalan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CZIt20emgLY[/youtube]

Fra Nettstedet filmWEB står det skrevet om filmen:

«Tenåringen Kitai Raige (Jaden Smith) og hans legendariske far Cypher (Will Smith), krasjlander og strander på Jorden, 1000 år etter at nesten hele menneskeheten ble utslettet etter en naturkatastrofe.»

«Cypher er kritisk skadet og Kitai må ut på en farefull ferd for å få signalisert etter hjelp. Han møter ukjent landskap, overutviklede dyrearter som nå hersker på jorden, og et truende ukjent vesen som unnslapp da de krasjlandet. Far og sønn må lære seg å samarbeide og stole på hverandre for å finne ut hvordan de skal komme seg hjem igjen.»

«After Earth» har planlagt premiere i Norge 14. juni 2013.

Har du sansen for filmer av ekte amerikansk action, ispedd rollespillet mellom far og sønn der båndet er så sterkt som mulig- men blir satt på enorme prøver da Jaden alene må ta opp kampen med ondskapen. For historien er ikke mer spektakulær enn det. Til tross for handlingen er lagt 1000 år fram i tid.

Er du Smtih-fan så får du jo dobbeldose i «After Earth»

Verdenspremière 7. juni.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Silly Season- Mange spillere signerer for nye lag, noen fornyer

Fra 1. juni er de fleste spillere på sommerferie, for å være klare til pre-season tidlig i juli. Derfor er...

Toppbloggere får igjen refs for snikreklame

Toppbloggere med, selveste Fotballfrue i spissen får nok en gang refs fra Forbrukerombudet. Saken gjelder snikreklame mot sine lesere. 5...

Lukk