Alt tyder på at det blir Manchester City som vinner Premier League. Etter at både Chelsea og Liverpool har hatt gylne muligheter til å avgjøre på egen hånd, men dummet seg ut gang etter gang, er det til slutt Aguero og han kamerater i Manchester City som vinner i år. 

Aston Villa prøvde så godt de kunne etter de ferdigheter de innehar i laget, men ble overkjørt i andre omgang mot et ballsikkert og hurtig City lag som kan lukte et av verdens mest gjeve trofeer nå. City vant til slutt 4-0 der alle målene kom i 2. omgang.

Det er på Etihad det skal skje. Manuel Pellegrini og hans menn trenger kun uavgjort i siste kamp mot West ham, så er det hele avgjort.

Liverpool møter Newcastle hjemme, Chelsea møter Cardiff borte. Disse kampene betyr ingenting, hvis Manchester City ikke taper mot West Ham på selveste Ethiad, og det gjør de selvsagt ikke heller. Uavgjort er nok.

 Slik ser tabellen ut for de tre øverste lagene. De taler for seg selv. Det blir City. Garantert. Samtlige kamper der alle lag er involvert, starter kl 1600 søndag 11. mai. Så er sesongen over for denne gang.

       1. Manchester City 37  63+ 83p
       2. Liverpool              37  50+ 81p
       3. Chelsea                   37  43+ 79p

       article-2143724-131243F2000005DC-70_964x633 AGUERO WINS IT FOR CITY!!

       «And Aguero wins it for City…..», det er han med drakta hengende i høyre hånd Foto: mcfc.com

       Det har vært en fantastisk Premier League-sesong. Lenge så det ut til å bli Chelsea, men så kom Liverpool som ei kule etter jul og scoret masse vakre mål. Men til slutt ble det altså Manchester City. Drama fra ende til annen. Er det ikke fantastisk? Kanskje ikke for Liverpool og Chelsea-fansen, men for alle oss andre som har favoritt lag som ikke kan sloss om Premier League-tittelen- er det bare magisk.

       – Årets sesong har vært blant de mest dramatiske. Vi husker målene, Manchester United og David Moyes- fiasko, vi husker Ole Gunnar Solskjærs ankomst til Cardiff som endte med nedrykk. Og vi husker at Liverpool slapp inn tre mål på 10 minutter i en meget viktig kamp de burde ha vunnet.

       Det er bare å bøye seg i hatten å gratulerer Manchester City og alle fansen som elsker «Sky Blues». En imponerende sesong.

       PS: Det ble i kveld kjent at Louis Van Gaal endelig har uttalt seg om jobben hele Europa har innsett at han får. «Jeg ønsker å ta over Manchester United«,  er hans klare tale. Da er det bare formaliteter som gjenstår før Van Gaal blir prsentert som ny sjef på Old Trafford så snart sesongen er over.

       Allerede nå kan du glede deg til en vanvittig sommer med et overgangsvindu som vi skal følge med på for deg, siste nytt finner du på vargas12.com.

       Vargas

       Translate »

       Pin It on Pinterest

       Les også vår forrige artikkel
       To blog- or not to blog…

       Er du glad i å blogge så blogg. Gjør du det for at alle andre gjør det så la vær....

       VM i Brasil- ingen Kaka eller Ronaldinho!

       VM i Brasil går uten en av verdens beste fotballspillere gjennom alle tider. Kaka er utelatt av Brasil VM-tropp, det...

       Lukk