Eier Mike Ashley (50) har vært en tålmodig mann med sin manager i Newcastle, Alan Pardew (53), nå er det slutt. Etter tap 1-0 og sisteplass i Premier League er mannen som fikk en åtte-årskontrakt i 2010. Han holdt bare halve tiden. 

Alan Pardew har hatt en egen evne, både som sjef på St James’s Park og tidligere i West Ham, Charlton og Southampton å komme med de merkeligste beretninger. Gjerne om været når har han har blitt spurt om lag-uttak o.l.

Det vil renne litt vann gjennom Tynside nå, før Alan Pardew igjen er manager i England.   Newcastle-fansen har ropt på Pardews avgang i lange tider, nå er deres bønner hørte.

David Moyes, av alle navn i verden, er faktisk den største favoritten til å ta over Newcastle etter Pardew. Andre navn hos bookmakerne er Steve Bruce, Tony Pullis og Neil Lennon. Eier Mike Ashley har i følge britiske medier vært lite populær hos supporterne i Nord, han har også vært nære ved å legge klubben ut for salg. Så langt har det bare blitt med overskriftene.

Mike Ashley er en kontroversiell klubbeier, han som de fleste andre eierne av klubber, kanskje spesielt i Premier League.

Britiske Telegraph, som anses som en av få troverdige aviser, mener å vite at Ashley er ute etter den tidlige storklubben Rangers i Skottland. Problemet et at det er strenge regler for å kunne eie flere klubber på ball-øya. Han må selge Newcastle, for å kunne investere av sin formue i Skottland i stedet for i nord-England.

Mike Ashley har bygget sitt milliard-imperium gjennom sportskjeden, Sports Direct.

– Å være manager i England er godt betalt, men akk så usikker framtid man kan ha også. For den som måtte lure, fotball er en ekstremt resultatorientert bransje. Vinner man ikke tilstrekkelig med kamper til eiernes tilfredshet, brenner det fort på dass. Det vil komme en offentlig bekreftelse fra Newcastle innen rimelig tid.

Den enes brød, den andres død, slik er den internasjonale klubbfotballen, og den britiske toppfotballen.

Hvem er rett mann for Newcastle, etter din mening?

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lionel Messi med nye rekorder!

Den store lille magikeren, verdens utvilsomt beste spiller har nå rundet smått utrolige 400 mål for land- og landslag. Lionel...

Livet- hva lever du for?

http://www.youtube.com/watch?v=yaaZzTlMPRQ Godt voksne mennesker som har levd et helt liv sammen og vell så det, kan neste lese livets vei...

Lukk