I påsken, eller også ellers i året? Det trenger du ikke å være! Enten du er ung eller gammel, jente eller gutt så er det noen for deg der ute. Enten du er beskjeden, veldig frampå, vil møte en av samme kjønn eller bare vil ha en venn, så finnes det muligheter for deg.

MEN du må nesten ta første skrittet selv.

Det skal ikke våre nødvendig – uansett alder å måtte sitte alene en hel påske. Det er noen der ute for de fleste, enten som partner eller venn.

Kirkens SOS i Bjørgvin er det SOS-senteret som svarer på flest telefoner her til lands. – Påsken er en krevende høytid for mange. Den ensomheten og de problemene man sliter med til vanlig, blir gjerne forsterket i høytider som påsken. Enkelte blir sittende alene, mens de opplever at «alle andre» samles med familie og venner.

Om du har muligheten så bør du benytte anledningen i Påsken til å besøke noen du tror kan være ensom, det vil gjøre en stor forskjell for den som sitter alene.

– På nettet finnes det enorme muligheter til å treffe noen som du vil tilbringe tid sammen med.

Jeg var så heldig å treffe min utkårede, min beste venn, elsker og kjæreste- min klippe i livet i en og samme person- på nettet.

Det forandret livet mitt.

Derfor mener jeg det må være en mulighet for de aller fleste. Lag en profil, med bilde. Legg den ut på de steder du mener kan være riktig for deg. Facebook, match.com, Møteplassen.no, finnenvenn.no eller gjør deg selv tilgjengelig på andre nettsteder for single.

Det er selvsagt viktig at du er så ærlig som mulig, og byr på deg selv i en profil. Liten vits i å skrive: Lat, fyllik trenger kjerring til å vaske for seg», eller lignende.

Du vil innen kort tid å ha skapt deg ditt lille nettverk, og du får mer venner enn noen gang om du ønsker det. Men du må ta første skrittet selv! Lag en profil i dag!

Du vil ikke angre.

En verden vil åpenbare seg for deg. Og livet er alt for kort til å sitte alene. Og kjenner du noen som du vet sitter alene, så bruk litt av tiden din til å stikke innom. Det vil helt sikkert bli satt pris på.

Vi mennesker er ikke skapt for å være alene, ta kontakt. Bry deg.

Det er best å være to!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
MILF- Den mest populære kvinne blant yngre menn

"MILF" er en engelsk forkortelse for en "moden kvinne yngre menn gjerne skulle sett råd for", fritt oversatt. Dette begrepet er blitt...

Mulla Krekar vil bruke tiden godt i fengslet

Faren ved å sette en terrorist i fengsel i Norge er at han vil bruke tiden godt på andre fanger....

Lukk