Nettstedet tccandler.com som er kjent for sine kåringer av verdens mest sexy kvinne og mann, samt beste film, og altså vakreste ansikt. Har for 2013 funnet plass til to norske kvinner. Artistene Alexandra Joner (23) og gravide Tone Damli (25). 34 forskjellige nasjoner er representert på den mye omtalte listen.

– Alexandra debuterte med singelen “Sunrise” 4. mai 2012 og hun har jobbet som modell og skuespiller, samt medvirket i en rekke musikkvideoer. Faktisk for stjerner som Madcon, Quincy Jones, Justin Bieber og Drake. For tiden er flotte Joner sammen med eiendomsinvestoren Runar Vatne (37).

Alexandra Joner er på 6. plass på listen over verdens vakreste ansikt.

Tone Damli er kjent fra IDOL der hun i 2005 tok en flott andre plass, bare slått av Jorun Stiansen.  Hun har deltatt i Melodi Grand Prix for Norge og Slagerfestivalen for Sverige. Damli har også vært med i “Skal vi danse” og i fjor var hun tilbake i IDOL-sirkuset, denne gang som dommer. Den flotte Sognadalsjenta har gitt ut en rekke album og vært med på utallige TV- og konsertopptredener gjennom sin relativt lange karriere til tross for sin unge alder.

25-åringen venter barn våren 2013 med sin kjæreste Markus Foss. Tone Damli er på en flott 49. plass på listen over verdens vakreste.

tccandler.com kommer med sin liste over verdens vakreste ansikt for 24. gang. Det er ikke en vilkårlig liste over flotte kvinner som man har valgt i en tilfeldig rekkefølge. Her har det også vært en jury på 8 personer som har kommet fram til en liste på hundre vakre kvinner.

Nr 1 på listen over verdens vakreste for 2013 er den franske skuespilleren, Marion Cotillard (38). Hun er mest kjent for rollen som “Miranda Tate” i storfilmen “The Dark Knight Rises”.

– Om du lurer på hvem TC Candler er, kan du leser mer om han her. Hvordan TC og hans jury finner fram til hva som er et vakkert ansikt og ikke må du nesten bare spørre han om. Ønsker du å sende ditt bidrag for selv å komme på listen er dette hans epost adresse. mailto:tccandler@yahoo.com

Er du heldig kan det like godt være du som befinner deg på den meget prestisjetunge listen.

 

Foto: Flickr/  Dmitry ValbergCarl-F. Salicath

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solskjær tilbake til Old Trafford!

Kristiansunderen som har hatt en eventyrlig suksess som fotballspiller og spesielt i Manchester United, kommer nå tilbake der han er...

Lukk