[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gps-cO36eQY[/youtube]

http://buylife.org/index.php

Men bare på nettet og i egen regi-

En innsamlingsaksjon til Aidssyke i Afrika og India. Det blir ikke et ord å lese på hverken Twitter eller Facebook fra mange av verdens absolutte største stjerner- Ikke før en million dollar- mer enn 6 millioner NOK- Ikke verst! Og alt tyder på at hun vil lykkes!

– Det er veldig viktig og utrolig kult å benytte medier som vi bruker til vanlig, sa Alicia Keys til nyhetsbyrået AP da kampanjen ble kjent.

I tillegg til de ovennevnte, har også skuespiller og artist Jennifer Hudson, tennis-stjernen Serena Williams og rapperen Swizz Beatz ofret sitt digitale liv i dag, på Verdens Aidsdag.

Hvor lenge de nå vil «ligge døde» på internett, er opp til fansen. Fram til nå har organisasjonen samlet inn litt i underkant av 7000 dollar.

Verdens Aidsdag har også fått norske kjendiser til å fronte denne meget viktige saken-

Samtidig lanseres en kampanjevideo i regi av HivNorge, hvor kjente personer som Linni Meister, Lene Alexandra Øyen, «X Factor»-Mo, «Trekant»-programlederne og rapperne Erik og Kriss fronter kampen mot hiv og aids.

Alle mennesker kan bli rammet av AIDS, stort viktigere sak er det vanskelig å finne grunn til å samle inn mye penger til…

 

Vargas

Kilde

http://www.kjendis.no/2010/12/01/kjendis/alicia_keys/veldedighet/justin_timberlake/lady_gaga/14533410/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Justin Bieber må opereres

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r2ozuCXpVJY[/youtube] Alle fjortisers våte drøm- fløtepusen Justin Bieber har kommet i stemmeskiftet å må derfor søke gode råd. Og siden...

Fryser du? Kulden er farlig!

  I skrivende stund er det 19 minus i Oslo- da bør man kle seg godt for ikke å fryse....

Lukk