Tro ikke et sekund at dette IKKE er nøye planlagt av LUDO grûnder Vollvik. Hvis han får spalteplass i media så vet han at det er godt for buisnessen og får enda flere til å kjøpe kontantkort og telefoner, ringetid og telefontilbehør fra <LUDO.

Og at bloggere skriver om det gjør Vollvik enda rikere…

Men det er lov å være smart og jeg har stor sans for trønderens butikk»nese». Skal man bli rik så må man være smart. Idar Vollvik er nok blant de smarteste- til tross for å ha svidd av en milliard eller to på børs. Og å da komme så knallhardt tilbake som han er i ferd med, står det enorm respekt av!

Men jeg er overbevist om at «strålefare» utsagnet er utelukkende for å selge mer gjennom sitt nye selskap LUDO. Det kommer han til å innrømme på litt sikt-

– Vi har 13-årsgrense for bruk av mobiltelefon i vår familie. Det betyr at våre barn på 22 og 14 år har mobil, mens de på syv og 11 år ikke får mobiltelefon før de blir 13, sier Vollvik som har viet hele sitt forretningsliv til mobilsalg. Årsaken til forbudet er strålingsfaren.

– Jeg har fått fysisk vondt i hodet når jeg har brukt mobilen for mye. Forskningenpeker i ulik retning, men jeg ønsker
ikke å ta noen sjanser. Jeg er skeptisk til strålingen, sier den tidligere Chess-gründeren som nå satser videre
gjennom mobilselskapet Ludo.

Jeg tror at Vollvik er milliardær igjen om ikke lenge-

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du tror det ikke før du hører det, denne jenta er 10 år gammel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xPITHzdUUDk&feature=related[/youtube] Noter deg navnet først som sist. Jackie Evancho fra USA. Høres ut som en engel eller full voksen operasanger....

Er du overtroisk? I dag er det fredag den 13.

  Jeg er overtroisk så det holder, og lurte på om jeg skulle holde senga, for at himmelen skulle dette...

Lukk