For mange så går det selvsagt i mot våre normer for hvordan vi er oppdratt til å leve. Vi skal kun ha sex med vår partner som vi elsker og bor sammen med, og som vi er tro mot. Gjerne i både gode og onde dager.

– Vi mennesker trenger adspredelse, spenning og bekreftelse på at vi har noe å komme med. Vi trenger oppmerksomhet, komplimenter og nytelse. Det blir for stadig fler vanskelig å oppnå med partneren vi har hatt gjennom mange år.

Skal man da luske seg bort til naboen for å feie over det beste man finner, eller skal man være åpen om det og fortelle sin partner at dette begynner å bli ensformig.

For de fleste vil det bety kroken på døra for forholdet i løpet av kort tid sannsynligvis. Om man tenker seg godt om så vet man at fantasier er en viktig del av sexlivet, det trenger man ikke tenke seg godt om for å finne ut av engang, det er en selvfølge.

Den seksuelle fantasien kvinner flest bruker å ha i sine drømmer er å ha sex med fler menn på engang. Gjerne fler menn som tar seg til rette, tvinger seg på for å ta henne i alle hull på en gang.

Flotte «hingster» med store bankende og dryppende lem som er en hver kvinnes våte drøm.

– I fantasien er det dette kvinner tenner på, og man skulle ikke måtte være rakettforsker for å skjønne at kvinner velger å gå til det skritt å gjøre fantasi til virkelighet. Enten alene eller sammen med en partner.

– Selvsagt er det stor forskjell på fantasi og virkelighet, men fantasien kommer av en grunn. Om man fantaserer om å bli voldtatt så er det neppe et ønske fra noen å oppleve den smerte og de traumer en slik opplevelse drar med seg.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5nGemX3a3k[/youtube]

Vi oppnår størst seksuell nytelse gjennom sidesprang, tilfeldige forbindelser og med elskere og sex-arbeidere fremfor i faste og lange forhold med én partner.

Denne kraftpåstanden kommer fra den britiske sosiologen Catherine Hakim.

Partnerbytte, planlagt utroskap og sex med fler enn sin partner er foreløpig ikke vanlig i Norge. Allikevel ser man økning i skilsmisser og utroskap.

For noen par ville en gjensidig avtale om frihet under kontrollert kjennskap kunne vært nøkkelen til et varig eller ihvertfall lengre forhold. Hvis man kunne klare å leve uten sjalusi.

Har du en partner som elsker deg, og som vil være sammen med deg, hvorfor er det grunn til å være sjalu?

Bør ikke din partner få treffe hvem man måtte ønske så lenge du får beskjed om hvem, når og hvor? Om de velger å ha sex, hva så? Kanskje vedkommende trengte den sexen. Neste gang kanskje du kan delta eller se på?

Ingen forhold har gått av sjalusi eller at en bestemmer over den andres liv. Et styrt og begrenset forhold der man ikke får lov til å være seg på alle plan er dømt til å brytes.

Utroskap er roten til svært mange brudd. Si til din partner at det er ok at du går ut og morer deg, men skal du ha sex med andre enn meg så vil jeg vite det før det skjer.

– Noen forhold kan helt sikkert fungere på den måten, noen par velger å leve med denne friheten, og i tillegg bruke det som et krydder i sexlivet. Selvsagt kan det ikke fungere for alle, men tenk litt på ideen og forslå det for din partner.

Er man glad i sin partner så er gjensidig tillit og ærlighet viktige ingredienser for at forholdet skal vare lenge.

Nettopp derfor bør du kanskje ikke være utro heller, uansett om det gir deg bedre sex.

Cupido.no

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orkanen Sandy stopper The Big Apple

New York City, en av verdens mest kjente og største verdensmetropoler er i ferd med å tømmes for folk. Børsene...

Utroskap kommer av ønske om spenning og bekreftelse

Mange norske kvinner og menn liker å eksperimentere når det kommer til sex. Higen etter spenning, adrenalin- og endorfinrushet i SM-sex,...

Lukk