Etter at Nettavisen kjøpte opp Blogg.no er alle norske bloggere på en eller annen måte linket opp mot Gunnar Stavrums imperium.

Nettopp derfor er det all grunn til å tro at det vi bloggere kjenner som Blogglisten.no og BLOGG.nos toppliste, vil bli slått sammen til en hovedbloggliste som da endelig med rette kan kalle seg Norges ubestridte toppliste for Norges mest populære bloggere.

Også vi som har eget domene. (Bloggere som har .com adresse blant annet) er også linket til en av de to topplistene fordi vi ønsker å bli lest av andre bloggere, og har link til nettopp blogglisten på egen blogg for å havne på den berømte blogglisten.

– Denne internett-avisen er unik i Norge, fordi det er den eneste rene internettbaserte avis som ikke er linket til en papiravis. Mulig er Nettavisen.no en av de få «aviser» i Norge som går med overskudd, men det blir bare ren gjetting.

Nettavisen, som ble etablert så tidlig som 1. november 1996 har hatt mange forskjellige eiere gjennom årenes løp, og de siste eierne  Amedia og HMO Egmont kom inn i 2009, da ble den hetende Mediehuset Nettavisen, samme år kom ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum inn.

En mann med makt og kunnskap.

De fleste nyhets-kanaler, med hans tidligere arbeidsgiver TV2 og Nyhetskanalen som de flittigste, benytter seg av hans kunnskap om politikk og økonomi spesielt i ny og ne.

Når Gunnar Stavrum har noe på hjertet, benytter han sin egen blogg til å spre sine vel-formulerte meninger, lest av mange tusen hver eneste dag.

Kjenner man Nettavisens blogg-team riktig så ligger denne sammenslåingen allerede på agendaen, og det er grunn til å tro at det bare er snakk om tid før man finner en hoved-bloggliste som den eneste riktig topplisten for de mest leste bloggerne i Norge.

Mulig blir det inndelte kriterier og hovedtitler innenfor denne listen. Fashion, mat, nyheter, trening og reiser blant veldig mye mer. Nordmenn blogger om alt mulig, men det er bare en som har flere lesere enn alle andre. Derfor bør vedkommende få lov til å «rule» på en liste.

Om Nettavisen ikke har vært inne på tanken om å samle bloggerne i et rike, så er det åpenbart en årsak. Det finnes jo lover og regler for det meste i dette landet. Mulig er det noen sponsoravtaler linket til Blogg.no som er direkte konkurrenter til de sponsorene som er hos Blogglisten.no, håper på svaret på dette i så fall.

Allikevel vil det på sikt være mulig å kunne samle alle bloggerne på en plattform, i et forum på en liste, jeg vedder på at jeg har mange bloggere med meg om dette.

Denne nye listen bør selvsagt også ha et nytt navn, har du gode forslag vil jeg mer enn gjerne høre ditt bidrag. Skriv det ned i kommentarfeltet, så kan det være at Nettavisen ønsker å bruke nettopp ditt forslag til ny toppliste for et samlet blogg-rike.

Bloggosfærens-Toppliste eller noe i den retning…

Hva synes du? Bør topplistene være som de er eller bør norske bloggere samles på en toppliste?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bjørgen og Northug nekter å gå i Falun- livsfarlige løyper

Flere av de beste internasjonale ski-stjernene valgte å samles på løperhotellet i Falun. - Der de ble enige om å...

SONY Mobile nye Xperia- best i test!

Det nye vidundret til SONY mobile er mer enn bare en mobiltelefon, det er et vidunder av de helt sjeldne....

Lukk