Mer enn 1 millioner nordmenn så Farmen sist søndag, det er nye rekord for et enkelt program, nå kan Farmen sette tidenes seerrekord. Om det blir mer Farmen allerede neste år? Selvsagt blir det en 11. sesong av TV2s mest populære serie. 

Her er søknadsskjema, husk du må være over 18 år.

– Kontroversielle og sterke personligheter i tillegg til konflikter som ikke lar seg ordne opp i, er god TV fortsatt. Casting-ansvarlig hos Strix og TV2 har nok en gang gjort en glimrende jobb i å finne motpoler som går i tottene på hverandre i beste sendetid. De fleste vet det er et spill, men ikke alle lykkes med å spille dette spillet like godt.

Det var da politikeren kalte Finn Olav for en patetisk og ynkelig mann, det virkelig tok av i sosiale medier og i media forøvrig. 

Finaledeltagerne er klare, og favoritten vinner om han ikke skader seg eller møter på uhell av noen art. Finn Olav Odde (55) har vunnet tre tvekamper på rad, og vinner Farmen 2014 som han selv vil. Ingen av de andre deltagerne i finalen sitter inne med trønderens kunnskap og styrke.

tilgir alle Finn Olav (t.v.) ser fram til å knuse varaordføreren Olav i finalen Foto: TV2.no

Hans største fiende gjennom hele oppholdet på Li Gård, varaordføreren fra Sykkylven, Olav Harald Ulstein (51), har gjort alt han har kunnet for å lage problemer for Finn Olav, og han lyktes i å sabotere ukesoppdraget, slik at storfavoritten ikke fikk kniv nummer to. Men det hjelper så lite. Finn Olav er sterkere i alt, og kan ikke tape. Han er også sterkere mentalt, enn de andre finalistene så vidt vi kan bedømme.

Debatten om krangelen mellom Finn Olav og Olav har rast i flere uker, og mange påstår at det foregår mobbing på gården. Det avkrefter den meget dyktige og erfarne programlederen Gaute Grøtta Grav på det sterkeste. Grav sier via TV2 at det man ser på TV, er bare små klipp av det som faktisk skjer under innspillingperioden.

På Tinget som er hver søndag, sitter deltagerne og prater i ca 90 minutter, med programlederen som ordstyrer, og det har ikke kommet opp tema som mobbing på Farmen, en eneste gang. TV2 kan ikke sende alt som skjer, og redigeringen i ettertid gjøres så klok og riktig som mulig, slik at TV-seerne, som blir stadig flere jo nærmere man kommer en finale, skal få et riktig bilde av det som skjer. Allikevel vil man ikke kunne vise alt.

Vinneren av Farmen, kan ta med seg hytte og bil til en verdi på mer enn 1, 1 millioner kroner.

Hvem tror du vinner Farmen 2014?

Her er de seks finalistene:

  • Finn Olav
  • Charlotte
  • Olav
  • Stine
  • Magnhild
  • Hilde

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.

 

Kilde TV2.no og VG.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Molde-spiss tilbake til England!

Björn Bergmann Sigurdarson var delaktig som en av mange gode Molde-spillere til å ta "the double" denne sesongen, men islendingen...

Julegaven fra han til henne- som gleder begge

Julegaven fra han til henne- som gleder begge. Man må ikke vite mye om blomsten og bien for å skjønne...

Lukk