Norges største bank DNB, bruker Evry som skal være det beste og det sikreste verktøyet for store bankers systemer for levering av ypperste teknologi. Akkurat nå kan ikke en gang Evry hjelpe DNB og andre banker. 

Ingen bank eller nett-tjenester er tilgjengelig.

Om Evry står det å lese på deres nettside:

«EVRY er Norges største og Nordens nest største IT-tjenesteselskap. Våre 10 000 ansatte sørger for at EVRY daglig leverer IT-tjenester fra 50 nordiske byer til om lag 14 000 kunder i offentlig sektor og privat næringsliv. EVRY er resultatet av Nordens største IT-fusjon noensinne».

Norge er et rikt land og har mange dyktige IT utdannede fagfolk, men dette holder selvsagt ikke mål. Vi bør ha såpass gode back up- løsninger i dette landet, slik at nett og minibanker ikke er lenge ute av drift av gangen.

DnB

Det er en nettverks-feil på datasystemet som er skyld i nede-tiden, og dette gjør at brukerne ikke får utført nettbanktjenester. Burde det ikke være en enkel sak å ha en type reserveløsning?

– Mange kunder fryser jo på ryggen bare ved å høre navnet DNB. Det er Norges største og dyreste bank, med Norges dårligste kundeservice, i tillegg til å ha manglende evne til å hjelpe å svare kunder når de trenger hjelp, er det for meg en gåte at denne banken i det hele tatt har kunder igjen.

Er du DNB-kunde, bytt bank i tide, snart er det ikke sikkert du får pengene dine i det hele tatt. Bytt bank i tide!

Bankkunder over hele landet er berørt av feilen. Noen opplever problemer med nettbank, andre med minibank eller med kortbetaling i forretninger.

Vargas

Tags: Minibanker, nettbank

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Game Of Thrones sesong 3 kommer 31. mars!

Om du liker fantasy, fiction og eventyrserier så er det all grunn til å glede seg. Verdens mest sette TV-serie...

Burmeister må betale 14.150 kr i saksomkostninger og rettsgebyr

Den såkalte "bloggeren" som gjør det han kan for å spre dritt om kjendiser har fått redusert kravet fra John...

Lukk