Sommeren er ikke engang over før du bør være smart og spare masse penger, det gjør du ved å tenke på julegaveinnkjøp allerede i august- september. 

– Hovedårsaken er at du fordeler utgiftene på gavene over flere måneder og flere lønninger. Åpenbart for de fleste, men man utsetter det fordi man føler at det er lenge til jul. Mulig det, men det er på den måten man sparer penger- om det er ønskelig, og det bør det vel være for de fleste.

– Handler du på Internett er det enda mer penger å spare. DX.com og nesten 70 andre nettbutikker har til og med gratis frakt. Det kan være mye penger å spare om du velger de riktige butikkene.

Gaver av tid og kjærlighet er i sannhet de grunnleggende ingrediensene i en virkelig god jul.

– Desember er en måned det er lett å bruke mye penger og i Januar og februar kommer det ofte mange store regninger. De kan det bli vanskelig å betale om du har brukt mer enn du burde, på dyre julegaver og annet i julemåneden.

Fordeler man utgiftene over lengre tid, blir det ikke krise i desember når det plutselig er mye mer enn normalt som står på handlelisten.

– På flere av nettbutikkene du velger å bestille julegaver er det lurt å huske på at det kan ta betydelig lengre tid å få varene du kjøper hjem i postkassen, enn om du bestiller kort-reiste julegaver. Det er også smart å ha bak øret at det du må betale toll på varer inn i Norge som koster mer enn 200 kr.

Setter du ordrene enkeltvis, istedet for en samlet ordre så løser det de fleste utfordringer.

– Jula kan bli tøff for de som sliter økonomisk fra før. Man må ikke kjøpe dyre julegaver til hele slekta. Man kan faktisk bli enig på forhånd om at det eksempelvis kun handles til barna i familien, eller bestemmer en prisgrense på gavene.

Uansett hvordan du velger å gjøre dine julegaveinnkjøp, ikke bruk mer penger enn du har, det blir jul i år også. Helt sikkert.

Har du erfaring i fra å kjøpe julegaver eller annet på Internett, så er det flott om du deler disse med oss i kommentarfeltet.

Vargas

Foto;/ Flickr/ giftidea4u

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lev livet skikkelig før du dør!

Lev livet skikkelig før du dør! Vi som blir født i Norge har tilfeldigvis vunnet vinnerloddet til livet da Norge...

Nå kan de ny mobiltelefonene snart tørke deg i ræva!

 Telenor og DNB, de sikreste selskapene i Norge (ironi) skal i samarbeid med de som kan å utvikle apper til...

Lukk