Alle de hundre tusener som sliter med allergi, har det nok verst i disse dager. Sommer sol og varme gjør det tørt, og det som kan blomstre, det gjør ikke annet. 

– Gress, pollen, Timotei, midd, hund, katt, hest, bjørk og masse annet, gjør livet til en allergiker til et sant helvete. Det klør i øynene, et eller annet sted inne i hodet går snørr pressa for fullt. Alle allergikere spør seg det samme spørsmålet, hvor i helvete kommer alt det snørret fra?!

Man snyter seg en gang, så går det ti sekunder og det er minst like mye snørr der!

Foto: Flickr/ leonid sp


Medisiner for slikt finnes selvsagt, men det er ikke alltid disse virker. Nesespray, øyedråper og tabletter i mange farger og fasonger, spiller ingen rolle- snørret fortsetter å fosse ut av trynet.

Gode råd er dyre når det står på som verst, man skal på date og er allergisk. Drar sikkert mange damer det, å ha med seg en rull toalettpapir under armen når man skal imponere det andre kjønn.

Og i tillegg sitte der med rød sprengte øyne som klør og renner, som gjør at du ser ut som å ha gått på fylla i tre uker. Man får gode råd som sagt, som sjelden hjelper.

Reis ut mot havet, vær på vannet!

Skal de som bor i innlandet måtte reise mange mil fordi man ikke har medisiner som ikke virker, og fordi man har hele hue fullt av snørr da? Kjøpe båt fordi man er allergisk?

Noen har opplevd å kjøre av veien fordi nysene har vært så kraftig at man automatisk dreier på rattet i det sekundet kjempe-nyset kommer! Rett i grøfta, med snørr over alt. Ikke en medisinsk sensasjon.

Bare en allergiker på tur, til havet!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Varmen dreper!

Et kraftig høytrykk over store deler av Europa har allerede tatt liv. I Storbritannia har flere eldre død av direkte...

Hun lugger, sparker og spytter han i ansiktet …

Hun lugger, sparker og spytter han i ansiktet. Kvinner som mishandler menn er i mindretall, men det faktum at det...

Lukk