Om du er en av de mange hundre tusen i dette landet som er allergisk mot et eller annet så tar du dine forhåndsregler. En eller annen medisin som holder symptomene i sjakk. For mange må det sterkere lut til. 

Er det egentlig rart? Om man f.eks har pollen allergi, med en nese så rød som hvilken som helst fyllik og øynene så rød-sprengte at de ser ut som en Uer på land. Nesa, hjerne eller et eller annet sted inne i hodet er det masseproduksjon av snørr. Ja det kommer så mye snørr at man kunne bade i det i løpet av en time om det var ønskelig.

HVOR KOMMER ALT DET JÆVLA SNØRRET I FRA?

Kjenner du deg igjen?

Allergi er noe dritt. Mange er allergisk mot hest, katt, hund, timotei, hus støv, midd, kjerringer- nei kanskje ikke det siste da, men du skjønner hva jeg mener. For mange er det verst akkurat når Bjørka springer ut i full flora.

Livet er skikkelig på felgen den perioden man er som mest allergisk, og det er ikke stort man kan gjøre, bortsett i fra å håpe på regn. Mye regn er bra for allergikere.

Helt til sola og varmen kommer, da bryter helvete løs igjen.

– Når man er så allergisk at man nyser på seg ribbensbrudd og hjernerystelse på en gang, da er det smart å ta affære. Noen ganger er nysene så kraftige at man plutselig ser julepynt for flere hundre kroner sånn helt uten videre.

I min pure ungdom jobbet jeg i en butikk, og jeg hadde ikke blitt påvist å ha noe allergi av noe slag. Denne butikken lå like ved et svært jorde, der den jævla bonden hadde sådd korn. Man kan godt si at det var da det ble påvist at jeg var allergisk. Veldig allergisk.

Alt det snørret som mitt hode produserte kom ut gjennom nesa i en million km/t og spredte seg på kundene, på varene på vekselpengene, ja det var like før jeg fikk sparken pga snørr. Jeg nøs så høyt at det slo ut på Richterskalaen.

Tsunami varsel ble sendt ut og greier.

Neida, det gjorde ikke det, men det var altså direkte slitsomt, og da fikk jeg et tips.

– Jeg gikk til fastlegen og fikk et raskt stikk i hofte-kammen, en sprøyte med vaksinen «Kortison», og dett var dett. Burde selvsagt vært på «blå resept» og kalt snørrbrems, men det viktigste var at den virket svært godt for meg.

Anbefales! Det er ikke verdt å gå med nesa gjennom den lille sommeren vi har her opp på berget, den bør nytes i lang-drag- helt uten snørr.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Når spillet blir til virkelighet- drøm eller mareritt?

Utviklingen med å lage spillversjoner i 3D har kommet meget langt på alle plattformer. Det kommer svært godt fram i...

Tone Damli vs Burmeister- saken blant de mest omtalte noen gang!

Saken mellom offer og "gjerningsmann" er forsåvidt over for denne gang, men det er verdt å skrive noen ord om...

Lukk