Smellvakre Kathrine Moholt (40 år i september), gravid og flottere enn noen gang skal som vanlig holde styr på både orkester, artister og publikum på sin sedvanlige og profesjonelle måte helt til 31.juli som er siste program for sesongen. 

DU har all grunn til å glede deg, og du bør selvsagt ta med deg så mange som mulig til Halden og Fredriksten-festning for å oppleve musikk som passer for hele familien. Husk at alle TV-opptakene og hele showet skjer på onsdager, og sendes i opptak dagen etter.

Kommer du på en torsdag og håper på å få oppleve live-sending vil du bli fryktelig skuffet.

Hva sier du til Matin Halla, Eric Saade og Astrid Smeplass på samme scene i «Allsang på Grensen» på samme dato? Jepp. Sett av 17. juli og du får oppleve en magisk pop-aften med det beste i Norden på en og samme scene.

TV2 sitt eget sommershow begynner allerede 19. juni, da er sommeren for alvor i gang og det er grunn til å sette fokus mot alle fester,konserter og festivaler rundt om i Norge.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DVhjkkbfh8w[/youtube]

Om du er i området Halden rett ved skoleferiestart så kan du på første show få oppleve  Marion Ravn, Kurt Nilsen og og svenskenes yndling selveste Carola.

26. juni, altså konsert nummer to i «All sang på grensen» vil du kunne få se og høre en rekke fantastiske artister. Adelèn fra norske Grand Prix, Postgirobygget, Billy Occean og rap-duoen Erik og Kriss. Er ikke det verdt en tur til Halden så vet ikke jeg!

3. juli kommer Alexander Rybakk og Bobby Kimball fra amerikanske TOTO. Her er det nok duket for store overskrifter i både lokal og nasjonal presse.

10. juli har muligens et noe mer country preg over seg da blant andre Anne Nørdsti kommer. Det gjør også Martin og Martinus, Petra Marklund og ikke minst Jamie Cullum fra Storbritannia for å bergta et kresent sommer-publikum.

24. juli  Og man skulle kanskje tro at det ikke finnes flere aktuelle artister, men joda en rekke svært populære og dyktige musikere ønsker å bidra til et flott sommershow midt i fellesferien. På denne dato kommer: Sten&Stanly, Jenny Langlo, Gabrielle, Trang Fødsel og Lisa Nilsson.

31. juli slutter festen, men det er ikke over, det er nå det skjer. Madcon kommer, det samme gjør Sean Banan og Anita Skorgan, men vi får ikke lov til å si mer, overraskelsene står i kø. Du må bare finne din dato til ditt show som du bør oppleve sammen med de som betyr mest.

For alle nevnte datoer er det sjanser for enda flere artister enn det som er nevnt her. Isåfall en stor bonus om ditt favoritt band plutselig dukker opp på scenen.

God festival sommer!

 

Kilde: TV2.no

 

Vargas

 

Tags: sommer, TV2

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Planlagt sex er turn off- en kjappis er populært!

Mange par har det så hektisk og travelt i hverdagen at de må eksempelvis sette av torsdag neste uke mellom...

Silly Season- Storlagene forsterker!

Både Chelsea, Liverpool, Manchester City og United vil bruke mye penger før seriestart. Det berømte overgangsvinduet åpner 1. juli og...

Lukk