Alternative sex hjelpemidler. Det er litt av hvert å bruke om driftene og lystene tar overhånd, og i fruktdisken er det masse å velge mellom. Det er bare fantasien som setter en grense for hva du kan bruke!

Og ikke vær blyg, det kan være vel så spennende å ta fatt på purren, squashen, bananen eller annet du finner for hånden-

En gulrot her, og en agurk der

Noen små tilpasninger og så har du et sexleketøy. Det er kanskje litt for spennende å ta turen innom den erotiske butikken på hjørnet.

Da er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan finne av leketøy i hjemmet.

Alternative sex hjelpemidler

I en avstemming på danske Ekstrabladet (ekstern lenke, dansk) kommer det frem at en gulrot eller en agurk kan være så mye mer enn mat i magen.

– En agurk eller gulrot kan plutselig oppleves som noe mer enn en grønnsak, sier ekspert på sexleketøy, Joan Pickering, til avisen.

«Nød lærer naken kvinne å spinne»

Før brukte danske kvinner tusenvis av kroner på sexleketøy på homeparty til seg selv og eventuelt partneren. Det er en trend som er i ferd med å snu, mener eksperten. Å kjøpe sexleketøy betraktes på mange måter som luksus. Når lommeboken blir slank, er det på tide å finne frem kreativiteten.

Bruk kondom og styr unna toer’n

For å unngå infeksjoner er det anbefalt å be ditt alternative leketøy om å bruke kondom. Da slipper du å pådra deg sykdommer og skader. Eksperten anbefaler også bruk av oljer eller glidekrem som får leken til å skli noe lettere.

Pickering anbefaler ikke å bruke alternative leketøy analt. For om agurken brekker, eller plutselig forsvinner inn har du et flaut møte med legevakten i vente.

Sex er best når man deler det med noen man er glad i, ikke nøl med å foreslå for partneren din kreative løsninger med leketøy. Det kan bli bli både deilig og morsomt.

Alternative sex hjelpemidler.

Man blir ikke fornøyd før man tørr å prøve ut sine fantasier. Sexlivet er viktig for de fleste. Om man er alene eller i parforhold så er det en stor fordel at sexlivet går på skinner.

Prøv noe nytt, gjør spennende og nye ting sammen. Gi av deg selv til partneren. Overrask med et nytt og sexy antrekk. Eller fjern alt hår uten å si noe, hvis du ikke har gjort dette før. Bruk fantasien!

Det er psykologiprofessor, Bente Træen, ved Det helsevitenskapelige fakultet på Universitetet i Tromsø som har forsket på nordmenns tilfredshet med eget sexliv.

Træens tall viser at 58 prosent av norske kvinner med lavere utdannelse er fornøyd med sitt sexliv, mens bare 46 prosent av kvinnene med universitetsutdannelse kan si det samme.

Ikke overraskende klagde de misfornøyde mennene i undersøkelsen på manglende sexlyst hos sin faste partner. Tidligere forskning Træen har gjennomført, viser imidlertid at personer i faste forhold er langt mer tilfredse med sexlivet enn single.

Det er ingen overraskelse at gutter vil ha mer sex enn jenter… kanskje gutta skulle knipe igjen en ukes tid bare får å se reaksjonen. Bare si nei engang…. Nei, jeg tenkte meg vel det …

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik blir du millionær

Skal du bli skikkelig rik, dvs ha en million kroner eller mer tilgjengelig på bok , så må du først og...

Grønland smelter bort!

Det smelter, og det smelter fort. Isen på Grønland smelter med rekordfart og med hele 6 meter på en måned!...

Lukk