Anders Behring Breivik (32) som er pågrepet for bomben i Oslo sentrum, og massedrapene på Utøya, har bodd på Oslos vestkant i hele sitt liv, før han meldte flytting til Hedmark for én måned siden.

VG har fått bekreftet fra flere uavhengige kilder at det var Anders Behring Breivik som ble pågrepet av væpnet politi etter massedrapene på Utøya fredag.

I månedsskifte juni/juli flyttet han ut fra leiligheten på Oslos vestkant og til landlige Rena i Hedmark.

Blant andre interesser tilkjennegir han sin beundring for Winston Churcill, klassisk musikk og Max Manus.

– Den 32 år gamle mannen har vært aktiv innen dataspill og har vært engasjert i online-spillet World of Warcraft. I forbindelse med dette spillet har han lagt ut et bilde av et pistolløp.

– Hvordan skal man greie å behandle et menneske humant etter at man har fått bekreftet at vedkommende har henrettet minst 10 mennesker på Utøya, samt stå for å kjøre en bil med kanskje så mye som 100kg sprengstoff direkte mot regjeringskvartalet der minst 7 mennesker endte sine liv, i Norges tjeneste?

Anders Behring Breivik (32) vil for all framtid bli merket som mannen som snudde Norge på hodet med sine grusomme handlinger.

Jeg tar ikke forbehold om dette da det er så mange indisier om at dette er faktisk mannen som har minst 91 mennesker på samvittigheten.

– Selvsagt er det fristende å måtte ønske at vedkommende måtte brenne i helvete til evig tid. Men det er langt mer fornuftig at Anders Behring Breivik vil få sin dom, som etter all sannsynlighet vil bli lovens strengeste dom, 21 års fengsel med forvaring.

Om han overlever i fengslet…

Jeg vil samtidig oppfordre alle foreldre om å ta en god og lang samtale med barn som er engstelig og har spørsmål om hendelsene i Oslo og på Utøya.

Gjør om din Facebook på profil, sørg for at du er med å vise din nasjonalfølelse og støtte til det norske folk i en svært vanskelig tid. Sett opp det norske-flagg på ditt profilbilde du også.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
NORGE rammet av en gal manns handlinger?

I kledd politi-uniform og maskinpistol eller gevær slaktet nordmannen ned sommerglade norske ungdommer på sommerleir. Minst 10 ligger igjen drept. En kraftig...

TERRORANSLAG I OSLO!

- Oslo ble 22. juli rammet av det som svært sannsynlig er en terror-aksjon. Regjeringskvartalet ble rammet av en bombe som har...

Lukk